Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Зміст водних черепах. Як доглядати за красноухой черепахою і трионикс

  1. червоновуха черепаха
  2. трионикс
  3. Топ-5 порад краси після зими
  4. Новий сезон в біоексперіментаніуме «Живі системи»
  5. Кейт Міддлтон побувала на зйомках "Абатства Даунтон"
  6. Син просить купити черепаху
  7. 3 важливих ради як не втратити гроші при купівлі нерухомості
  8. червоновуха черепаха
  9. Черепашки шукають будинок на зиму.
  10. Як повернути черепаху ...
  11. Маріон Котійяр з сином вболівають за папу
  12. У Музеон з дітьми!
  13. Програма для всієї родини "ЕКЗОТІКУМ-2012" в біологічному музеї 21 жовтня
  14. красноухие черепахи
  15. Чому постійно линяє червоновуха черепаха?
  16. напівживий куточок
  17. Приєднуйтеся до спільноти!
  18. Червоновуха черепаха - караул!
  19. Черепаха і жаба
  20. про черепаху - розкажіть про мінуси
  21. Червоновуха черепашка!
  22. житло для красноухой черепашки

зміст:

Світ черепах різноманітний, поряд з сухопутними черепахами існують і водні черепахи. Представники морів не так доступні любителям тераріумів, а ось прісноводні черепахи зустрічаються в продажу часто.

Часи змінюються, змінюються звички, змінюються погляди людей на життя. Ще 15-20 років тому важко було припустити, що в зоомагазинах продаватимуть екзотичних рептилій всіх кольорів і мастей. Тепер же вони стали своєрідними предметами інтер'єру, прикрашаючи собою приміщення магазинів, офісів, квартир.

Сімейство Черепахи прісноводні (Emydidae) включає приблизно 95 видів, об'єднаних в 33 роду (червоновуха, болотна, трионикс, коробчатая, плямиста і т.д.). Живуть представники сімейства прісноводних черепах в Америці, Європі, Північно-Західній Африці і Азії. Багато видів прісноводних черепах мають яскраве забарвлення, красиву забарвлення голови, ніг і панцира.

Більшість з представників водних черепах - водні мешканці, хоча є види (наприклад, коробчаті черепахи), які перейшли до перебування на суші.

Ми розповімо про найбільш поширені види, представлених на нашому зооринку, - про красноухой черепасі і далекосхідному трионикс.

Нагадаємо, що черепахи - це рептилії. Як і всі рептилії - це холоднокровні тварини і потребують тепла, ультрафіолеті, збалансованому харчуванні і обов'язково в вітамінах та мінералах.

До змісту

червоновуха черепаха

Називається так через пару жовтих, оранжевих або червоних плям на голові - "вух", розташованих з боків голови.

Довжина панцира коливається від 11 см до 60 см, в залежності від віку. Панцир має округло-овальну обтічну форму, покритий рогоподібними пластинками-щитками, на кінцівках пальці з'єднуються перетинками, самі пальці закінчуються гострими кігтями. Голова покрита м'якою шкірою.

Почнемо з початку - з "будиночка". Для утримання прісноводних черепах необхідний горизонтальний акватераріум, так як для них більше важлива площа, ніж висота. Аква-тераріум повинен бути досить просторим, щоб черепаха могла в ньому вільно переміщатися. Розмір його повинен залежати від розмірів тварини. Водна частина повинна складати близько 2/3 площі тераріуму, її глибина залежить від розмірів черепах. Берег басейну повинен бути пологим, як в природних умовах, щоб тварини могли легко виходити з води.

Основні фактори успішного змісту рептилій в домашніх умовах: освітлення, температура, ультрафіолет, фільтрація води.

Один з найбільш важливих факторів - освітлення.

Переосветіть тераріум практично не можна, і економити на освітленні неприпустимо. Черепахи - діти сонця. Черепахи, які живуть в домашніх акватераріумах, потребують додаткового ультрафіолетовому опроміненні, так як при нестачі ультрафіолету виникають різні захворювання. У продажу зараз є безліч різновидів імпортних УФ-ламп з різною потужністю і різних розмірів, призначених саме для рептилій.

Вода, що знаходиться в тераріумі, обов'язково повинна фільтруватися через відносно великий і потужний фільтр. Однак навіть при постійній фільтрації необхідно робити повну або часткову зміну води.

Кожен тераріум обов'язково повинен мати хорошу вентиляцію. Єдине, що не потрібно плутати вентиляцію з протягами. Рептилії бояться протягів, вони схильні до простудних захворювань. Температура води і повітря повинні бути приблизно рівні.

Молодих черепашок потрібно годувати один раз в день, а дорослих черепах - один раз в декілька днів. Годувати черепах потрібно або готовими кормами імпортного виробництва, або домашньою їжею, але з додаванням вітамінних і мінеральних підгодівлі. Якщо ви вирішили годувати свою черепаху їжею, приготованою в домашніх умовах, то вона повинна складатися з: нежирної морської риби, креветок, кальмарів, гамаруса, мотиля, молюсків, невеликих акваріумних равликів і т.п.

До змісту

трионикс

Це м'якотіла черепаха з довгою шиєю і пальцями з трьома гострими міцними кігтями. Особливості будови таких черепах обумовлені їх чисто водним способом життя. Велику частину часу вони проводять, зарившись в м'який грунт - дрібний пісок, мул або дрібні камені, підстерігаючи свою здобич. Рівень води повинен бути таким, щоб черепаха могла дотягнутися до повітря, що не вибираючись з грунту.

Трионикс - хижак, тому не намагайтеся годувати його рослинною їжею. Завжди потрібно пам'ятати про те, що не можна утримувати різні види черепах в одному акватерраріуме.

При дотриманні всіх правил годівлі, утримання та профілактики захворювань ваша черепаха буде довго вас радувати здоров'ям, красою і хорошим апетитом.

Авторська стаття

x

Вам сподобалася стаття?

Оцініть статтю

Обговорення

сенс їх тримати ... вони ж весь час сплять))

.

Коментувати можут "Зміст водних черепах. Як доглядати за красноухой черепахою і трионикс"

Топ-5 порад краси після зими

У холодну пору року наша шкіра піддається значному стресу, тому як міцні морози і крижаний вітер впливають на загальний стан шкіри і на ступінь її зволоження. Саме тому, представницям прекрасної статі рекомендується змінити свої б'юті-звички, щоб відновити природну красу після холодів і морозів. Рейчел Хантер - модель, актриса і ведуча авторського шоу «Рейчел Хантер в пошуках краси» на розважальному телеканалі про стиль життя Fine Living поділилася своїми ...

Новий сезон в біоексперіментаніуме «Живі системи»

Всіх дітей цікавить те, як влаштовані ми і все живе навколо нас, але одна справа намагатися дізнатися це з книг і підручників, і зовсім інше вивчати і досліджувати за допомогою цікавих інтерактивних експонатів і захоплюючих шоу. Команда Музею цікавих наук «Експеріментаніум» відкрила перший в світі інтерактивний музей, присвячений біології - Біоексперіментаніум «Живі системи». Тут дітям в ігровій формі розповідають про те, що і як функціонує всередині живих систем. До нового навчального ...

Кейт Міддлтон побувала на зйомках "Абатства Даунтон"

Що знаходиться на 8 місяці вагітності, Кейт Міддлтон відвідала зйомки улюбленого серіалу "Абатство Даунтон" - майбутня мама зізналася, що дивиться його з чоловіком, принцом Вільямом, з великим задоволенням. Кейт була в світло-кремовому пальто марки JoJo Maman Bebe: Виконавці ролей Тома, Карсона і містера Бейтса чекають прибуття леді Кетрін, хоча акторам серіалу не звикати до зустрічі з високими гостями: Минулого тижня знімальний майданчик "Абатства Даунтон" відвідала перша леді .. .

Син просить купити черепаху

Домашні тварини. Зміст домашніх тварин - харчування, догляд, лікування собак, кішок, птахів. А син запевняє, що хоче доглядати за черепахою і готовий її купити на свої деньнародженнєвий гроші.

3 важливих ради як не втратити гроші при купівлі нерухомості

Майже кожен раз, коли до нас в "Прайм Кваліті" приходять люди на етапі вже внесеного "авансу" за нерухомість, я не перестаю дивуватися, наскільки легковажно люди розлучаються зі своїми грошима. Нерідко люди приходять з таким договором, в якому усі послуги вже виконані і аванс в будь-якому разі не повернеться. Коли я вказую на цей пункт в укладеному договорі, мені відповідають, що "обіцяли повернути" якщо що. Як можна віддавати гроші під слова менеджера, якому тільки й треба - отримати ваші ...

червоновуха черепаха

червоновуха черепаха. Дуже потрібна порада. Подробиці змісту красноушек можна знайти на сайті черепахи Ру 03.06.2014 16:23:04, Murcha. Якщо не хочете морочитися з натуралкою, то купіть спец корм - рептомін для водних черепах.

Черепашки шукають будинок на зиму.

Дорогі друзі! Зовсім скоро настануть холоди. Наші маленькі друзі, красноухие черепашки, які прожили на території Кіно-Пляжу і радують самих маленьких глядачів протягом усього літа, шукають будинок. Ми будемо раді віддати черепашок абсолютно безкоштовно в добрі руки! Можливо, ви давно хотіли знайти улюбленого вихованця, але з якихось причин це не виходило. Можливо, настала пора ?! Детальна інформація за телефоном +7 (495) 97-97-009. 10.09.2013 Кінотеатр "Політ" [email protected] polet-kino ...

Як повернути черепаху ...

Черепаха червоновуха, потребує спеціального догляду. Як врятувати і повернути тварину? А бабуся її точно віддала, а не випустила в травичку? КМК не так і багато бажаючих завести собі красноухую 27.08.2013 13:38:30, antei.

Маріон Котійяр з сином вболівають за папу

Актриса і володарка «Оскара» за кращу жіночу роль Маріон Котійяр прекрасно виконує і свою роль дружини і матері. Маріон і її півторарічний син Марсель прийшли повболівати за папу, актора Гійома Кане, на Gucci Paris Masters Show, де той брав участь в змаганнях з конкуру. На цій фотографії дружини ще до народження дитини: А тут - гуляють по Нью-Йорку з піврічним Марселем:

У Музеон з дітьми!

Ваша дитина любить малювати? А ви хочете зробити місто яскравіше? Лабораторія Буарон і Парк Мистецтв "Музеон" пропонує взяти участь в конкурсі малюнків "Помаранчеві історії"! Для участі в конкурсі необхідно: 1. Зробити фотографію або відсканувати будь-який малюнок вашої дитини (від 3 до 13 років), на якому повинні бути підписані його ім'я, прізвище та вік. Обов'язковою умовою є лише переважання в малюнку квітів теплої гами: жовтого, оранжевого і їх відтінків, його техніка не має ...

Програма для всієї родини "ЕКЗОТІКУМ-2012" в біологічному музеї 21 жовтня

21 жовтня з 12-00 до 17-00 в біологічному музеї ім. К. А. Тімірязєва буде проходити незвичайна програма для всієї родини "ЕКЗОТІКУМ-2012". Ви зможете ближче познайомитися з дивовижним світом екзотичних домашніх вихованців, побачити і зрозуміти їх красу, а також дізнатися багато нового. Основною подією програми стане демонстрація особистих колекцій, організована членами Клубу любителів тварин тераріумів «MyReptile», Клубу любителів равликів «SnailClub», Клубу любителів черепах «Cherepahi ...

красноухие черепахи

красноухие черепахи. Акваріум. Домашні тварини. Зміст домашніх тварин - харчування, догляд, лікування собак, кішок, птахів. красноухие черепахи. Як складно утримувати? Чим годувати? Тільки рибою, м'ясом або корм для них є?

Чому постійно линяє червоновуха черепаха?

Домашні тварини. Зміст домашніх тварин - харчування, догляд, лікування собак, кішок, птахів. Конференція "Домашні тварини". Розділ: Інші тварини (чому линяють красноухие черепахи).

напівживий куточок

Щоб дітей долучати до природи, в дитячих садах належить заводити «живі куточки». Фауна, рекомендована для утримання в групах: акваріум з рибками, клітина з птахами, ссавці, плазуни ... А тепер - про те, що ми бачили в різних дитсадівських групах. (Вибачте нас, завідувачі та виховательки тих дитячих садків, де картина інша. Ми знаємо: вас багато. Але є й інші - де живе страждає - ми говоримо про таких). Дорогі керівники! Пройдіться по групам! І подивіться, яке ...

Приєднуйтеся до спільноти!

Шановні учасники! Редакція 7і вітає вас в новому сервісі "Товариства". Це співтовариство створено для батьків дітей, народжених в 2008 році - вступайте і спілкуйтеся! FAQ по роботі спільнот можна прочитати тут. Задати питання по роботі спільноти можна в редакційному блозі. PS Відкрито вакансію модератора, пропонуйте кандидатури!

Червоновуха черепаха - караул!

Зміст домашніх тварин - харчування, догляд, лікування собак, кішок, птахів. Червоновуха черепаха - караул! Знайшли сьогодні на дачі красноухую черепаху! перебігала дорогу між нашим ділянкою і пустирем.

Черепаха і жаба

Черепаха і жаба. Акваріум. Домашні тварини. Зміст домашніх тварин - харчування, догляд, лікування собак, кішок, птахів. Завели ми білу жабу (зовсім ще малесенький) в акваріумі, а потім купили красноухую вод. черепаху.

про черепаху - розкажіть про мінуси

А водних черепах дійсно не треба випускати з акваріума? У нас в акваріумі (разом з рибками-мечоносцями) живе маленька водна черепашка (червоновуха), але вона швидко зростає, так що скоро, мабуть, доведеться прибирати її від рибок.

Червоновуха черепашка!

Домашні тварини. Зміст домашніх тварин - харчування, догляд, лікування собак, кішок, птахів. Правда не красноухую, а трионикса. Але один ... фіг. Великий відсоток черепах гине на першому році життя. Якщо рік проживе - є надія.

житло для красноухой черепашки

Зміст домашніх тварин - харчування, догляд, лікування собак, кішок, птахів. Хто візьме смердючу красноухую кусачую здорову черепаху, яка не впадає взимку в сплячку і їсть кожен день ?!

Можливо, настала пора ?
Як врятувати і повернути тварину?
А бабуся її точно віддала, а не випустила в травичку?
Ваша дитина любить малювати?
А ви хочете зробити місто яскравіше?
Як складно утримувати?
Чим годувати?
Тільки рибою, м'ясом або корм для них є?
Чому постійно линяє червоновуха черепаха?
Хто візьме смердючу красноухую кусачую здорову черепаху, яка не впадає взимку в сплячку і їсть кожен день ?

Новости