Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Все про солярії: Як захистити очі в солярії? Спеціальні засоби захисту очей.

Сподобалася стаття - поділися з друзями:

Загоряючи в солярії, важливо пам'ятати про захист кожної ділянки тіла від шкідливого впливу ультрафіолету Загоряючи в солярії, важливо пам'ятати про захист кожної ділянки тіла від шкідливого впливу ультрафіолету. Користь солярію доведена вже давно: під впливом УФ-променів, організм виробляє корисний вітамін Д3, а також ендорфіни, відповідальні за гарний настрій. Отримуючи достатню кількість ультрафіолету, людина стає здоровішою: поліпшується стан його кісток, шкіри і прискорюються обмінні процеси. Однак найчастіше любителі соляріїв записуються на сеанси засмаги не з метою оздоровлення, а з бажанням обзавестися красивим насиченим відтінком засмаги, і якщо всі корисні речовини ми зможемо отримати буквально за пару хвилин перебування в сонячної кабінці, то для придбання необхідного кольору шкіри потрібно набагато більше часу . Ні для кого не секрет, що зловживання солярієм призводить до сумних наслідків, однак, навіть знаючи міру при відвідуванні студій засмаги, важливо дбати про своє здоров'я і користуватися спеціальними засобами захисту - окулярами для солярію , Стикини і шапочками для солярію.

Деякі особливо чутливі ділянки нашої шкіри не можуть обійтися без додаткового догляду. Щоб залишатися молодою і красивою довгі роки, необхідно користуватися окремими спеціальними засобами для обличчя і зони декольте, з допомогою стикини захищати ніжну шкіру ореолу грудей і зберігати силу і блиск свого волосся, надягаючи шапочку для солярію .

Що ж ще потребує окремої уваги? Звичайно ж, очі.

Надлишок ультрафіолетових променів може серйозно пошкодити зір, якщо не користуватися спеціальним захистом. Ультрафіолетові промені проникають навіть крізь закриті повіки, які можуть блокувати тільки 25 відсотків випромінювань, вже не кажучи про те, що ніжна шкіра навколо очей і самі повіки можуть серйозно обгоріти. Сверблячка, роздратування і почервоніння очей - це тривожний сигнал, адже при систематичному опроміненні велика ймовірність виникнення курячої сліпоти, погіршення зору і світосприйняття, а що найстрашніше, розвитку катаракти.

Найзвичніший спосіб захисту очей - це спеціальні окуляри. Вони можуть використовуватися неодноразово і прості в застосуванні. Єдиний вихід, який їм потрібно - обробка дезинфікуючим засобом. Мікроорганізми на поверхні очок небажані, саме тому краще мати свою пару і не користуватися окулярами, пропонованими салонами і студіями засмаги, якщо вони не видаються вам індивідуально.

Якщо перший варіант захисту очей вас не влаштовує, але можна знайти альтернативне рішення. Багато любительки бронзового відтінку шкіри, добившись непоганих результатів під час сеансів засмаги залишаються незадоволені тонкими смужками блідою шкіри на скронях і переніссі, які стають помітні, якщо ваш загар дуже насичений. Якщо ви зіткнулися з подібною проблемою, то набуваючи нові окуляри для солярію, зверніть увагу на розташування містка з'єднує лінзи окулярів. Якщо він буде достатньо високий, то неприємного наслідки вдасться уникнути. Крім того, сама лінза повинна бути невеликого розміру, щоб навколо очей не залишилося білих кіл.

Якщо ви все ж вирішили, що окуляри - не для вас, то зверніть увагу на новинку в області засмаги - спеціальні стикини для очей. Стикини ідеально підійдуть для бажаючих уникнути білих слідів на шкірі обличчя. Єдиний мінус такого засобу захисту - він має незвичайну форму і кілька незручний метод використання, який сподобається не всім.

Незалежно від обраного варіанту, будь-яка запропонована захист зможе захистити ваші очі на 99,9 відсотків, тому ігнорувати захисні засоби не варто, адже вони продовжують нашу молодість і зберігають здоров'я!

Що ж ще потребує окремої уваги?

Новости