Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Ophthacare, очні краплі Оптакеа

  1. Ophthacare (Оптакеа) Ophthacare - аюрведические очні краплі від коньюктівіта. Очні краплі незамінні...
  2. Показання до застосування:
  3. застосування

Ophthacare (Оптакеа)

Ophthacare -   аюрведические   очні краплі від коньюктівіта Ophthacare - аюрведические очні краплі від коньюктівіта. Очні краплі незамінні для тих людей, чиї спеціальності вимагають підвищеної концентрації уваги і напруги очей. Краплі допомагають зняти напругу з очей при роботі за комп'ютером, а також швидко адаптуватися при засліпленні яскравим світлом (дальнє світло фар, відбите світло від снігу в горах), крім того, вони мають дезінфікуючі властивості. Ідеально підходять для людей, які користуються контактними лінзами.

Очні краплі Оптакеа, Ophthacare Himalaya Herbals 10 мл.

Дія

Очні краплі незамінні для тих людей, чиї спеціальності вимагають підвищеної концентрації уваги і напруги очей. Краплі допомагають зняти напругу з очей при роботі за комп'ютером, а також швидко адаптуватися при засліпленні яскравим світлом (дальнє світло фар, відбите світло від снігу в горах), крім того, вони мають дезінфікуючі властивості. Ідеально підходять для людей, які користуються контактними лінзами.

Показання до застосування:

- гострий або хронічний алергічний кон'юнктивіт;
- гострий або хронічний інфекційний кон'юнктивіт;
- тривалий проведення часу перед монітором або телевізором;
- втома очей і їх почервоніння;
- кон'юнктивіт - запалення слизової оболонки ока;
- різні травми ока;
- опіки очей від сонця, ультрафіолету і "зайчики" від зварювання.

застосування

Капати по 1-2 краплі в обидва ока 2 рази в день перед сном і вранці після вмивання, а також при сильному перевтомі очей. Для харчування очей рекомендуються спеціальний комплекс Уджала.
Упаковка 10 мл.

Очні краплі Ophthacare від компанії Himalaya Hebals візьмуть на себе турботу про вашому зорі
Люди, яким доводиться практично постійно тримати очі в сильній напрузі, просто не можуть обійтися без додаткової допомоги очам. Наприклад, дуже важко весь день працювати за комп'ютером, писати тексти, виконувати розрахунки, малювати, вести автомобіль або займатися будь-якою іншою справою, що вимагає високої концентрації зору, і при цьому не відчувати втоми очей.
Унікальні очні краплі від втоми очей Ophthacare Himalaya Hebals розроблені спеціально для того, щоб ви могли назавжди забути про стомленості, напрузі, пересиханні очей.
Ці аюрведические краплі для очей створені відомою компанією Himalaya Hebals, яка давно довела високий рівень своєї продукції, а також її ефективне і дбайливе дію на людський організм.
Показання крапель для очей Ophthacare
Натуральні краплі для очей від втоми Ophthacare від компанії Himalaya Hebals показані для регулярного застосування з метою додаткового зволоження очей, захисту від мікробів і вірусів, зняття втоми і напруги, пов'язаного з постійною напругою зору або з яскравими світловими спалахами.
Ці чудові краплі прекрасно підійдуть усім, хто носить контактні лінзи, так як вони зроблять їх використання безболісним і допоможуть запобігти потраплянню інфекцій і мікробів в очі. Ophthacare - це також незамінний засіб для людей, які постійно працюють за комп'ютером, краплі успішно захищають очі від шкідливих комп'ютерних променів.
Спосіб застосування крапель Ophthacare
Краплі для очей від втоми Ophthacare від компанії Himalaya Hebals слід використовувати двічі на день, акуратно закопуючи по 1-2 краплі в кожне око вранці відразу після пробудження, а також увечері перед сном. Також слід закопувати Ophthacare у випадках втоми і великої напруги очей.

Новости