Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Самостійний візит в Леголанд під Мюнхеном

  1. Скільки коштує вхідний квиток в "Леголанд"?
  2. Як самому дістатися з Мюнхена до парку "Леголанд" у Гюнцбурзі?

"Леголанд", дитячий парк розваг, розташований в місті Гюнцбурзі, в Баварії. Це один з найбільш відвідуваних парків розваг у всій Німеччині. Організовано Леголанд так, щоб розважатися в ньому самостійно було цікаво не тільки дітям, а й дорослим.

Парк "Леголанд" відкритий з березня по листопад. Точні дати на конкретний рік оголошуються на сайті. Час відкриття парку в 10 ранку, час закриття - 18 годин, але у вихідні і свята і канікули парк може бути відкритий до 20 годин або навіть до 22 години. Перевіряйте на сайті час роботи в конкретний день.

Перевіряйте на сайті час роботи в конкретний день

Час роботи парку "Леголанд" у Гюнцбурзі в 2013 році

Скільки коштує вхідний квиток в "Леголанд"?

Базова ціна денного квитка для дорослого (з 12 років) - 39,50 €, для дитини (3-11 років) 35,00 €.

На сайті парку "Леголанд" є різні види знижок, які допоможуть заощадити на вартості вхідного квитка. Наприклад, якщо купити квиток онлайн, то для дорослого він буде коштує від 29,63 €, а для дітей від 26,25 €.

Існують сімейні квитки (для 4, 5 осіб) та короткострокові онлайн пропозиції зі знижками. Радимо, поїздку в "Леголанд" планувати заздалегідь і вивчити уважно з пропозиції на сайті, тоді можна знайти дуже вигідні ціни.

Також подивіться на опцію квитків на два дні поспіль. Якщо Ви з дітьми приїхали до "Леголанд", то чому б не залишитися тут на два дні і насолодитися по повній атракціонами парку.

Як самому дістатися з Мюнхена до парку "Леголанд" у Гюнцбурзі?

Їх Мюнхена треба спочатку доїхати до міста Гюнцбург (Günzburg), а потім на автобусі 818 10 хвилин з вокзалу Гюнцбурга до парку "Леголанд". Оскільки Гюнцбург знаходиться в Баварії, то можна подорожувати на баварському квитку .

На повільних поїздах типу RB / RE дорога Мюнхен-Гюнцбург займе 1:40. Не завжди буває прямий поїзд, іноді треба їхати з пересадкою в якомусь місті (зазвичай Аугсбург або Ульм). Радимо уважно вивчити розклад поїздів на конкретну дату, щоб вибрати найзручніший варіаент.

Розклад з'єднання Мюнхен-Гюнцбург на конкретну дату можна подивитися на сайті ньому. ж / д. Є також швидкі прямі потяги EC / IC / ICE, які проходять через Гюнцбург, дорога на швидких поїздах займає близько 1 години. Вартість квитків в таких поїздах вище, але подивіться на конкретні дні поїздки: у ДойчеБан бувають вигідні пропозиції, тому можна часом купити квиток в одну сторону за 19 євро на одного дорослого з дітьми.

Зверніть увагу, коли йде останній рейсовий автобус 818 від парку "Леголанд" до вокзал Гюнцбурга. Залежно від пори року це може бути досить рано (восени о 18 годині). Після цього доведеться скористатися послугами таксі.

Офіційний сайт Леголанд www.legoland.de містить детальну інформацію про атракціони, часу роботи, ціною квитки. Також на сайті можна заздалегідь купити квитки на 1 або 2 дні.

Ще по темі Мюнхен

Скільки коштує вхідний квиток в "Леголанд"?
Як самому дістатися з Мюнхена до парку "Леголанд" у Гюнцбурзі?
Як самому дістатися з Мюнхена до парку "Леголанд" у Гюнцбурзі?

Новости