Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Китайська пошта починає авіаперевезення вантажів в Німеччину

  1. Авіаперевезення вантажів з Китаю : Загальні тенденції

China Post (національний поштовий оператор Китаю) відкриє авіаперевезення вантажів в аеропорт Ганновер-Лангенхаген (Німеччина, Нижня Саксонія, є 9 по значущості аеропортом в Німеччині), який стане штаб-квартирою компанії в Європі. Спеціально для роботи в Європі була створена дочірня компанія China Express Germany GmbH. Угода між землею Нижня Саксонія і China Post - це результат стрімкого розвитку електронної торгівлі між Європою і Китаєм. На першому етапі (літо поточного року) вантажні авіаперевезення поштових відправлень будуть проводитися з Ганновера в Шанхай 2 рази в тиждень. Планується, що вже до кінця року частота рейсів виросте жо 3 в тиждень, а в перспективі - авіаперевезення стануть щоденними. China Post (національний поштовий оператор Китаю) відкриє авіаперевезення вантажів в аеропорт Ганновер-Лангенхаген (Німеччина, Нижня Саксонія, є 9 по значущості аеропортом в Німеччині), який стане штаб-квартирою компанії в Європі

Аеропорт Ганновер-Лангенхаген

Компанія розглядала різні варіанти організації авіаперевезення вантажів і поштових відправлень з Китаю в Європу - відкрити штаб-квартиру в Великобританії (Варіант втратив актуальність після оголошення Брексіта), Нідерландах або Франції. В результаті, вибір був зупинений на Німеччині через зручного географічного розташування в центрі Європи. Аеропорт Ганновер-Лангенхаген розглядається як повітряні ворота для авіаперевезення вантажів з Китаю до Європи, звідки вони автомобільним транспортом будуть доставлятися в інші країни Європи. Таким чином, мультимодальні перевезення вантажів з Китаю дозволять значно прискорити доставку посилок замовникам, але і при цьому заощадити на доставці. При цьому авіаперевезення вантажів за оцінкою експертів China Post будуть завантажені в обох напрямках - як з Китаю в Європу, так і з Європи в Китай. Зараз відзначається значне зростання попиту на європейські товари, які китайські користувачі набувають через інтернет.

Авіаперевезення вантажів з Китаю : Загальні тенденції

China Post - не перша китайська компанія, яка розвиває авіаперевезення вантажів з Китаю до Європи. У 2016 році аеропорт Франкфурт-Хан (федеральна земля Рейнланд-Пфальц) придбала китайська компанія HNA.

В кінці 2016 році щотижневий сервіс авіаперевезення вантажів з Китаю до Праги відкрила компанія STO Express (основний постачальник логістичних послуг для інтернет-корпорації Alibaba). Уже в березні 2017 року STO Express відкрив власний центр для отримання і обробки поштових повідомлень в Брешії (місто на півночі Італії ), Куди здійснюється авіадоставка вантажів з Гонконгу. При цьому авіаперевезення проводяться спільно з італійською авіакомпанією SW Italia і азербайджанської Silk Way Airlines.

Новости