Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Дешеві авіаквитки онлайн. Продаж і бронювання квитків на літак. »Сторінка 238

Акції авіакомпаній виступають в якості головного інструмента, який використовують авіакомпанії для підвищення попиту на послуги авіаперевезень Акції авіакомпаній виступають в якості головного інструмента, який використовують авіакомпанії для підвищення попиту на послуги авіаперевезень.

Традиційно проведення акцій у більшості авіаперевізників припадають на весняний та осінній період. Саме тоді більшість авіакомпаній влаштовують розпродажі авіаквитків за привабливими цінами.

Яку вигоду від проведення таких акцій отримують авіаперевізники, і в чому основні плюси таких акцій для нас, авіапасажирів. Відповіді на ці два важливих питання ми і спробуємо дати в цій статті.

Діяльність авіакомпаній в сфері перевезень пасажирів мають одну особливість - сезонність пасажиропотоку. Влітку число бажаючих скористатися послугами авіакомпаній велике, внаслідок чого в літаках немає вільних місць. іноді навіть купити авіаквиток стає великою проблемою, якщо про це не подбати завчасно. Думаю, всім зрозуміло, що надавати в цей період знижки, коли попит на авіаперевезення високий, позбавлене всякого сенсу. Такий же активністю пасажирів характеризується і час напередодні Нового Року.

А ось у весняні місяці і восени попит помітно знижується, завантаження літаків стає мінімальною, тому з метою стимулювання попиту авіакомпанії влаштовують різні акції. Деякі пасажири вже заздалегідь знають про проведення таких акцій, тому намагаються планувати свої поїздки саме на періоди розпродажів і знижок. Це дозволяє їм істотно заощадити.

Щоб дізнатися про акції, які проводять авіаперевізники досить зайти на сайт www.fly.kiev.ua в розділ "Новини Авіакомпаній". Можна також відвідати і офіційні сайти авіакомпаній. пропонуючи пасажирам дешеві авіаквитки , Авіаперевізники встановлюють жорсткі правила їх використання. Найбільш розповсюдженням, яке діє в відношення акційних квитків, є відсутність можливості повернення квитка, якщо з яких-небудь обставин ви не змогли скористатися ним. До обмежень також відноситься і неможливість змінити дату вильоту, якщо у ваших планах відбулися непередбачені зміни. Крім того, кількість акційних авіаквитків завжди обмежено. Не у всіх авіакомпаніях, набуваючи дешевий квиток, є можливість отримати знижку на дитячий квиток. Ще одні момент, про який потрібно знати, акційні квитки поширюються не на всіх рейсах авіаперевізника.

Більше вигоди можна отримати, якщо купувати дешеві авіаквитки за допомогою мережі інтернет. В цьому випадку у вас буде можливість швидко забронювати квиток, оплатити його, при цьому ви отримаєте велику знижку, ніж при традиційному варіанті придбання квитка.

Щоб не пропустити вигідні пропозиції авіаперевізників, за проведеними ними акціями потрібно періодично стежити. Найпростіший спосіб зробити це - відвідувати інтернет ресурс www.fly.kiev.ua, за допомогою якого ви будете першими дізнаватися про акції, що дозволить вам придбати авіаквиток онлайн в період розпродажу.

Новости