Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Активісти в Харкові зажадали закрити консульство РФ

Біля генерального консульства Російської Федерації в Харкові більше сотні людей провели акцію протесту Біля генерального консульства Російської Федерації в Харкові більше сотні людей провели акцію протесту   Про це повідомляє з посиланням на «   радіо Свобода   »

Про це повідомляє з посиланням на « радіо Свобода ».

У багатьох демонстрантів були в руках плакати «Путін - вбивця», «Пам'ятай, Росія, наша кров на ваших руках». Акція супроводжувалася гаслами на підтримку військових і України, а на адресу президента Росії Володимира Путіна звучала відома нецензурна лайка.

Учасники пікету під дипломатичною установою проголосували за звернення до президента України Петру Порошенко про закриття генерального консульства Російської Федерації в Харкові.

«Це центр управління сепаратизмом і тероризмом, в тому числі і в нашому регіоні. Ми маємо досить оперативну інформацію і знаємо докладно про це. Я відповідаю за свої слова », - зазначив координатор харківського євромайдан Ігор Рассоха.

За його словами, протягом тижня представники патріотичних громадських організацій складуть звернення до президента України Петру Порошенко і іншим представникам влади з вимогою закрити в Харкові генконсульство Росії.

Дипломатичне російське представництво в Харкові працює з кінця 90-х років. Генеральне консульство Російської Федерації в Харкові відповідає за шість областей східної України. Консульський округ включає Дніпропетровську, Сумську, Луганську, Донецьку, Запорізьку та Харківську області.

Більше новин про події в світі читайте на Depo.Весь світ

Новости