Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

відпочинок для молоді недорого в анапе, молодіжний відпочинок в Геленджику, розваги для молоді в гелендіке, в анапе, в Ольгінка, відпочинок для молоді в Лазаревському

  1. ВІДПОЧИНОК ДЛЯ МОЛОДІ
  2. Г Е Л ЕНДЖІК
  3. АНАПА
  4. ТУАПСЕ
  5. АДЛЕР
  6. ЛАЗАРЕВСЬКЕ , ЛОО
  7. КРИМ - ВІДПОЧИНОК ДЛЯ ВСІХ
  8. КОКТЕБЕЛЬ
  9. САНКТ - ПЕТЕРБУРГ
  10. КАЗАНЬ
  11. МОСКВА









ВІДПОЧИНОК ДЛЯ МОЛОДІ

Молодість - це час пошуку нових шляхів і яскравих вражень. І перш за все це відбивається на манері відпочивати. Молоді нецікаво просто ніжитися під жарким сонечком на облаштованому пляжі. Зараз для молодіжного відпочинку є безліч варіантів відпочинку як на морських курортах, так і в багатьох російських містах.

Ми рекомендуємо вам деякі з них:

Г Е Л ЕНДЖІК

Великий Геленджик включає в себе: саме місто - курорт Геленджик, курортне селище Кабардинка, курортне селище Дивноморське і інші курорти Геленджикского району!

Набережна міста-курорту Геленджик вважається найдовшою в світі, і по праву найкрасивішою і зручною для піших прогулянок на всьому чорноморському побережье.На набережній є безліч розваг, де кожен знайде для себе відповідний варіант за настроєм і по бюджету .. Відпочинок в Геленджику радує різноманітністю: для бажаючих побувати на Маркотхского хребті, працюють дві канатні дороги. У курортний сезон з травня по жовтень в Геленджику працюють три аквапарку: «Золота Бухта», «Бегемот» і «Дельфін». Причому розташовані вони в різних районах міста. Також в Геленджику розташовується найбільший парк екстремальних атракціонів "Адмірал Врунгель", сафарі-парк, катання на джипах, екскурсія на водоспади і на дольмени.

Для любителів нічного життя ми радимо: Аква - дискотека "Формула", нічний клуб "L", арт-кафе "Люди" ...

Щорічно в Геленджику в першу неділю червня урочисто відкривають курортний сезон. У цей день ввечері проходить костюмоване карнавальна хода під девізом "Геленджик посміхається сонце", а потім все можуть насолодитися грандіозним феєрверком над бухтою Геленджика.

Ви молоді, повні сил і енергії, відпочинок в Дивноморське це не тільки спекотне літо, освіжаючий море, найчистіші галькові пляжі і ласкаве південне сонечко, але ще і найпопулярніші нічні клуби Дивноморське: «Какаду» і «Факел».

Відпочинок в Кабардинці щорічно вибирають тисячі туристів. Розважальним центром служить набережна Кабардинки. Це улюблене місце для прогулянок відпочиваючих. Свіже морське повітря, безліч кафе і ресторанів, різні розваги з атракціонами і водними гірками приваблюють сюди натовпи відпочивальників.

Ми радимо: Ольга (Центр) , Біла принцеса (Центр ), У Наталії (Центр) ,

Артеміда (Кабардинка) , Аріон (Дивноморське)

АНАПА

Одним з найулюбленіших молоддю міст на Чорноморському узбережжі є Анапа!

Анапа - це і маленький Лас-Вегас і величезний нічний клуб з десятками танцмайданчиків, кафе, барів і ресторанів на будь-який смак і для будь-якого бюджету. Ви можете вибрати один з двох боулінг-клубів Анапи - "Субмарину" або "Пепелац", де можна пограти в боулінг і взяти участь в щотижневих змаганнях, насолодитися напоями в барі, порухатися на танцполі або пограти в більярд. Можна прогулятися по великим нічним клубам типу "SABOTAGE" і диско-барах. Для любителів азарту в Анапі безліч казино, не кажучи вже про ігрові клубах.

Ближче до вечора весь центр міста перетворюється на своєрідний нічний клуб з сотнями танцмайданчиків і музикою на будь-який смак. Центр життя переміщається до відкритих кафе і ресторанам, розташованим на прекрасній набережній міста. Тут Ви знайдете парк атракціонів, галасливі людні дискотеки і досить відокремлені кафе зі спокійною і, як правило, живою музикою. Ви легко зможете поміняти місце свого нічного відпочинку в залежності від настрою, потрапивши у вир життя, або, навпаки, усамітнившись в тихому і спокійному місці: прогулянки по набережній Анапи легкі і цікаві.

Сам місто сприяє відпочинку. Він потопає в зелені дерев, під якими просто приємно посидіти на лавці і поспілкуватися під зірками з тим, кого ще вчора Ви і не мріяли зустріти.

Не забувайте, що в Анапу приїжджають практично всі зірки російської естради. Кожен день їх можна зустріти на одній з двох концертних майданчиків міста.

Якщо Вас интерисует клубне життя, тоді Вам неодмінно потрібно поїхати в п.Вітязево , Саме тут кипить нічне життя в повному розпалі! Дискотеки в клубах і на пляжі до ранку, бари, кафе, ресторани не залишать Вас байдужими!
Також в Анапі численні екскурсійні маршрути для активної молоді: кінні прогулянки, яхтинг, водні атракціони, аквапарки, картинг, спливов по річках, джипінг, і багато багато іншого. Анапа - це джерело незабутніх вражень для молодіжного відпочинку!

Ми радимо: Ваги (Центр) , Південний (Центр) , У Олександра (Центр) , Зара (Центр) ,

Агата (Витязево) , Леон (Витязево)

ТУАПСЕ

Туапсинський район - один з найкрасивіших курортний куточок не тільки Краснодарського краю, а й усієї Росії.
У Туапсинському районі відбувається перехід від середземноморського клімату до вологого субтропічного. Клімат тут м'якше, ніж в Геленджику, але більш сухий, ніж в Сочі

Активно розвивається в Туапсинському районі індустрія відпочинку і розваг. Аквапарки, яхт-клуби, дайвінг-центри, дельфінарій - все це стає звичайними послугами для відпочиваючих.

Джубга - один з найбільших селищ міського типу на території Туапсинському району , Це селище має прекрасну бухту для купання. Пляж складається з піску і дрібної гальки, а на березі є поклади цілющої блакитної глини. У Джубга велика кількість ресторанчиків і закусочних, є аквапарк, а так само весела і цікава нічне життя!

Запрошуємо Вас відпочити в одному з курортів Чорного моря - в селищі Новомихайлівський. Лазурне море, м'який субтропічний клімат, буйство фарб і безліч історичних і культурних пам'яток, джерела цілющої мінеральної води і, звичайно ж, гостинність і привітність жителів курорту, залишаться у вашій пам'яті на довгий час.

Відпочинок в п.Ольгінка останнім часом, стає дуже популярним серед росіян. Містечко славиться широкими пляжами дрібно-гальковий структури, величними гірськими масивами, які покриті густим листяним лісом, і, звичайно, чистісінькою морською водою Ольгинської бухти.

На набережній п.Ольгінка проводять розважальні заходи, дискотеки від «Авторадіо»: шоу «Дискотека 80-х", відкритий розважальний комплекс «Олімп» - боулінг, лазні, ресторани. Розважальний центр "Орбіта" славиться різноманітністю проведення дозвілля: басейни, спортивні майданчики, дискотеки, бари, кафе не залишать байдужими найвибагливіших туристів.
На пляжі доступний будь-який сервіс - від прокату пляжного інвентарю, аквалангів, парашутів, скутерів, до прогулянок на яхті, катері. Щорічно в літній сезон в п.Ольгінка приїжджають з концертними програмами багато зірок російської естради.

Ми радимо: Фрегат-2 (п. Ольгінка) , Салют (п. Новомихайлівка ), Мелодія (п. Джубга).

АДЛЕР

Місто Адлер знаходиться в центрі Адлерского району , В найпівденнішій точці Великого Сочі. Тепле море, чисте гірське і морське повітря, бурхлива рослинність, унікальні природні чинники і зручне місце розташування роблять Адлер одним з найпопулярніших курортів Краснодарського краю. Адлер 2012 великий курорт, який привертає відпочиваючих розвиненою інфраструктурою. У центрі працюють різні музеї, кінотеатри, ресторани, кафе, нічні клуби, торгові та розважальні центри. Так само в центрі Адлера ви знайдете магазини, бутіки, дискотеки, кафе і ресторани. Тут зосереджені численні парки атракціонів, басейни, спортивні та ігрові майданчики, футбольні поля, тенісні корти, цирк, дельфінарій і аквапарк. Обладнані дрібно-галькові і галькові-піщані пляжі зручні для молоді. Адлер - це північні субтропіки в світі.

В Адлері багата екскурсійна програма. Ви можете з'їздити в Абхазію і побачити всю красу цієї чудової країни, а так само відвідати Червону галявину, де вам запропонують захоплюючу екскурсію в гори.

У цьому сезоні всім відпочиваючим буде надана приємна можливість відвідати унікальні об'єкти, спортивні споруди, парки і атракціони побудовані до Олімпіади Сочі 2014 року.

Ми радимо: Тритон (Центр)

ЛАЗАРЕВСЬКЕ , ЛОО

Лазаревське по праву завоював звання одного з найкращих курортів півдня Росії! Популярність його серед росіян зростає з кожним роком! Тут Ви побачите унікальну природу, рослини, гори, схили яких покриті густим яскраво-зеленим покровом! В Лазаревському вас зустріне яскраве сонце і надзвичайно ласкаве тепле море. Ви зможете викупатися в кристально-чистих гірських річках і помилуватися химерними водоспадами! Лазаревское- ідеальний відпочинок для молоді, тут ви знайдете для себе розваги на будь-який смак. Пляжі, дискотеки, бари, ресторани, розважальні комплекси, аквапарки, дельфінарій, парк атаркціонов ...

Сьогодні Лазаревське може запропонувати все, що потрібно для повноцінного відпочинку. Головне, звичайно, подарувала сама природа - унікальний клімат, неповторний для решти Росії. Світ пальм, кипарисів і акацій. Відпочинок у Лазаревському вам запам'ятається надовго!

Ми радимо: Соловейко (вул. Перемоги) , У Андрія (Центр) , Єва (Центр) , Тетянин день (Сочинське ш.) , Евкаліпт (Лоо)

КРИМ - ВІДПОЧИНОК ДЛЯ ВСІХ

СУДАК

На відпочинок в Судаку приїжджають як молодіжними компаніями, так і сім'ями з маленькими дітьми. Добре тут буде і парочкам - адже східний край Криму сповнений романтики. Молодь знайде тут для себе широкий вибір розваг. В першу чергу, це щорічний фестиваль історичної реконструкції "Генуезький шолом". Проводиться він на території головної визначної пам'ятки міста - Генуезької фортеці і збирає тисячі глядачів. Крім того, Судак як велике місто пропонує молодим відпочиваючим широкий вибір дозвілля. Це і екстремальні розваги на зразок катання на скутері, банані і "коржі", польоти на парашутах над морем, і "танцювальні" розваги. У Судаку є знаменитий аквапарк, який не залишить байдужим ні дітей, ні дорослих. На набережній і на знаменитій Кипарисової алеї Ви знайдете для себе розваги на будь-який смак! У Судаку працює величезна кількість барів, кафе і танцполів, музика на яких не замовкає до світанку. Ну і який відпочинок в Судаку без дегустації місцевого вина? Адже Східний Крим буквально у виноградниках, не поступаючись в цьому Південному Березі Криму!

Ми радимо: Одіссей , навігатор , м'ята , батерфляй

КОКТЕБЕЛЬ

Коктебель - прекрасний селище в криму, призначений для молоді! Тут ви знайдете розваги на будь-який смак. Нічні клуби Коктебеля завжди радують своїх гостей якісним сервісом, гарною музикою і демократичними цінами. Пляжний клуб Коктебеля "Рандеву" включає в себе великий облаштований пляж, ресторан, кафе-бар, більярд та нічну дискотеку. Проводяться різноманітні вечірки та дискотеки.

Коктебель зазиває своїх туристів величезним аквапарком, Дельфінарієм, а так само родзинкою для молоді є нудистський пляж.

Коктебель славиться своїми визначними пам'ятками і, крім приголомшливого гірського ландшафту і кримського пейзажу навколо, Ви також можете відвідати Будинок-музей Волошина (прямо на набережній), музей історії планеризму, сходити в аквапарк на набережній, з'їздити в Керч, Судак, здійснити подорож на гору Кара Даг або в Бахчисарай, чиї знамениті фонтани оспівав Пушкін у своїх віршах. Не пропустіть можливість побувати на щорічному фестивалі сучасної етнічної та джазової музики!

ми радимо

САНКТ - ПЕТЕРБУРГ

тур в Санкт-Петербург на автобусі - хороша можливість дізнатися ближче місто білих ночей, познайомитися з його визначними творами мистецтва, побувати в Петропавлівській фортеці, з'їздити в заміську царську резиденцію Петергоф, Царське село або Кронштадт погуляти самостійно по Невському проспекту і відчути свою причетність до історії та культури Санкт-Петербурга .

Вам назавжди запам'ятається екскурсія нічним Петербургу з розлученням мостів, ви залишитеся небайдужими від екскурсії "по річках і каналах"

11 червня 2012 року Спб знову стане білим! Тисячі людей з цього світу прибудуть до цього міста, щоб провести незабутню ніч! - "Sensation 2012"! Нічного життя Пітера може позаздрити навіть Москва! Будь-яка людина, який приїхав до цього міста, точно знайде розваги на свій смак, т.к клуби і кафе тут на кожному розі!

КАЗАНЬ

Гарна можливість весело і недорого провести час і ознайомитися з історією міста. Для вас ми підготували цікаві екскурсії по Казані , А "на закуску" Вас чекає захоплююча подорож в Аквапарк: круті гірки, басейни, аквабар (який славиться своїми напоями), не залишить байдужими найвибагливіших туристів!

Проведи час з задоволенням! Щотижня для Вас є можливість поїхати в Казань і не просто скупатися в Аквапарку і подивитися місто, але і залишитися з ночівлею в готелі Рів'єра ****!

МОСКВА

Відмінна можливість провести вихідні у відмінній компанії! Туристичне агентство пропонує вам відвідати тур: Москва + Цирк - проведи вихідні в столиці! Ви побуваєте на найвідомішій площі Росії - Червоній площі з Собором Василя Блаженого; відомим на всю Росію - Московський зоопакр і Третьяковська галерея, відвідайте святині Росії - Храм Христа Спасителя, Єлоховському Собор.


Ну і який відпочинок в Судаку без дегустації місцевого вина?

Новости