Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

В Анапу з собакою

  1. Важливо заздалегідь уточнити деякі моменти:
  2. Схожі матеріали:

Якщо вірити статистиці, більшість відпочиваючих мають собаку, кішку або яке-небудь інше домашнє тварина. І часом дуже хочеться показати туристичний рай і свого улюбленця. Не повірите - собаки і кішки теж люблять відпочивати! Вони відчувають погоду, їм подобається комфортна обстановка, смачна їжа. Тому якщо господар раптом вирішить взяти улюбленого Шарика або Барсика з собою, ті точно оцінять подарунок. Адже, коли люди їдуть, їх вихованці дико нудьгують без уваги. Не допомагають тут ні знайомі, ні пункти перетримки.

Не допомагають тут ні знайомі, ні пункти перетримки

До того ж, плануючи відпустку, важко прилаштувати кудись на час свого улюбленця. Особливо, якщо це не милий котик, а вівчарка або спанієль. Звичайно, є перетримка, спеціальні готелі, але вони пристойно стоять. Чому ж не спробувати взяти вихованця на відпочинок, наприклад, в Анапу ? Смачна їжа, чисте повітря і море емоцій - і йому корисно. До того ж, з собакою можна ще й поплавати, багато порід люблять воду. Це можливо.

Важливо заздалегідь уточнити деякі моменти:

  • як везти собаку (або кішку), які документи потрібні для неї в поїзді або літаку;
  • переглянути місцеві готелі та гостьові будинки, де дозволений відпочинок з вихованцями;
  • перевірити тварина у лікаря, підготувати його до майбутніх подорожах.

варіанти розміщення

З тваринами перебування можливо за погодженням з адміністрацією готелів (за додаткову плату).

Вирішивши взяти чотириногого друга заздалегідь подумки викресліть зі списку багато великих, відомі готелі. Вони навряд чи погодяться на звіринець.

Вони навряд чи погодяться на звіринець

Інший варіант - машинна поїздка і приватний сектор . До Анапи можливо і на машині доїхати, зате не будуть потрібні різні довідки і спеціальні квитки. А розміщення - це гостьові будинки, де можна на місці або заздалегідь домовитися. Міні-готелі, що мають одного господаря. Правда житло краще вибирати до поїздки і обговорити умови. Візьміть улюблені іграшки, миску і лежанку вихованця. Навряд чи подібні речі знайдуться в готелі .
Спеціальні готелі. В Анапі давно розвивається сфера туризму. Люди намагаються продумати всі можливі потреби відпочиваючих. І недавно відкрилися спеціальні, приватні готелі, де відпочинок продуманий саме для змішаних сімей, де і діти, і звірі, повний комплект. Є харчування, зручні номери, можливості перетримки. Співробітники доглянуть і розважать вихованця, поки господарі відвідають магазини або кінотеатр, аквапарк.
Оренда квартири теж варіант, правда деякі господарі згодні ризикнути обстановкою. Плюс шум, який напевно буде виробляти собака.

Плюс шум, який напевно буде виробляти собака

Оренда будинку повна, під ключ - відмінний варіант. Звичайно, дорожче, зате повний комфорт. Вихід поруч, можна просто відкрити двері і все, собака може погуляти і заодно, налагодити стосунки. Дітям - велика, відкрита територія, де можна грати і лазити. Щодо шуму - немає питань. Сусідів немає, хоч на голові стрибайте і кричіть весь день.

  • VIP відпочинок в місті-курорті Анапа доступний не кожному ...

  • Звичайно, основна маса туристів воліє літо. Їх вабить пляж, теплі води Чорного моря. Коли ж варто планувати відпустку? Які плюси і мінуси чекають всіх бажаючих відвідати Анапу.

  • Теренкур, скандинавська ходьба і біг вельми популярні, і без перебільшення можна сказати, стали практично масовим явищем.

  • Всеросійська здравниця для сімейного та дитячого відпочинку і лікування курорт Анапа на Чорному морі разом з його фантастично прекрасними по природним і іншим умовам передмістями - це воістину одне з райських місць на землі.

Схожі матеріали:

Помітили помилку або неактуальну інформацію? Будь ласка, повідомте нам про це

Будь ласка зачекайте...

Коли ж варто планувати відпустку?

Новости