Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Тури в Геленджик з Челябінська - Туристичне агентство Family Tour в Челябінську

  1. Захотілося чогось екстремального?
  2. Заходи в Геленджику

Ось Ви вже добре відпочили з дороги, подзагорелі, чим же зайнятися тепер? Ми підкажемо!

До популярних пам'яток Геленджика відносяться дольмени і водоспад Смарагдовий на річці Жане, стародавні поховальні конструкції, Бігіусскіе водоспади, скеля Парус. Також багато туристів відвідують такі місця як село Відродження, курган Царський, Михайлівський перевал, Пшада, село Адербієвке і багато інших.

Ваша дитина обов'язково оцінить, якщо Ви зводите його в аквапарк і дельфінарій. Як і всюди на узбережжі Ви можете прокотитися на теплоході або катері, викупатися у відкритому морі, покататися на ватрушки або банані, а також злетіти в небо з парашутом за спиною. Ви можете зробити свій відпочинок незабутнім - все у Ваших руках!

Ви можете зробити свій відпочинок незабутнім - все у Ваших руках

Яка ж поїздка на море може обійтися без походу в аквапарк?

Найбільший в Росії аквапарк "Золота бухта" знаходиться саме тут. У цей комплекс включет найкращі водні атракціони, популярні в усьому світі. Аквапарк спроектований таким чином, що Ви можете побувати в кожному його куточку жодного разу не пройшовши двічі по одній і тій же частині. Якщо бути більш точними, то Золота Бухта - це 67 спусків і 43 різні гірки, 17 басейнів та 10 водних атракціонів. Також на території комплексу працює ресторан, літні кафе, піцерій і прогулянковий катер.

Для маленьких купальщиків тут передбачені спеціальні майданчики з батутами, гойдалками і спусками Для маленьких купальщиків тут передбачені спеціальні майданчики з батутами, гойдалками і спусками. Весь водний комплекс для діточок оформлений в стилі старого замку. Тут же пришвартований піратський корабель з водяним зброєю, який діти можуть взяти на абордаж!

На території парку розміщені шезлонги. Таким чином, Ви не тільки потішило на славу, але також добре відпочинете після активно проведеного часу.

Захотілося чогось екстремального?

Віндсерфінг, дайвінг, джипінг, польоти на парашутах, стрибки в воду з тарзанки ... Для цього потрібна особлива сміливість! Захотілося підвищити дозу адреналіну в свій відпочинок, тоді вперед!

Заходи в Геленджику

У перші вихідні червня розпочинається популярний Геленджикский Карнавал У перші вихідні червня розпочинається популярний Геленджикский Карнавал. На цьому театралізованому шоу Ви побачити запальні танці, поучавствуете в розіграші призів і насолодитеся яскравим і помпезним феєрверком!

25 липня щорічно проводиться Карнавал на воді, який з року в рік присвячується Дню Військово-морського флоту.

На Чорноморському узбережжі багато всього цікавого! Пакуйте валізи, ми вирушаємо за сонцем!

Компанія Family Tour організовує автобусні тури в Краснодарський край. Більш детальну інформацію, а також ціни на тури в Геленджик з Челябінська або з Екатерінбруга Ви можете дізнатися в одного з наших менеджерів по туризму.

Захотілося чогось екстремального?
Яка ж поїздка на море може обійтися без походу в аквапарк?
Захотілося чогось екстремального?

Новости