Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Транспортно-Туристична Об'єднання

  1. Ми пропонуємо ознайомитися з нашими турами на Чорне море. У нас Ви можете придбати: Автобусні тури...

Ми пропонуємо ознайомитися з нашими турами на Чорне море. У нас Ви можете придбати:

Автобусні тури на Чорне море з Челябінська!

Автобусні тури на Чорне море з Пермі!

Автобусні тури на Чорне море з Єкатеринбурга!

Тури до Криму автобуосм, ж / д або з авіа перельотом!

Тури з відпочинком в Геленджику, тури в Адлер і Лоо, путівки в Анапу і на інші курорти Чорного моря.

Автобусний проїзд до Чорного моря (до Анапи - Геленджіксого - Туапсинського і Сочинського району) з Челябінська і Єкатеринбурга.

Ціни на автотури на Чорне море   Квитки на автобус до Чорного моря Ціни на автотури на Чорне море Квитки на автобус до Чорного моря

Курорти Чорного моря   Готелі   автобуси   забронювати тур Курорти Чорного моря Готелі автобуси забронювати тур

МОРЕ І СОНЦЕ! АВТОБУСОМ до МОРЯ!

Відпочинок на Чорному морі, розміщення в Лермонтово, Геленджику, Адлері, Лоо, Анапі, Архипо-Йосипівка, Кабардинці.

Пропонуємо скористатися економічними автобусними турами на Чорне море.

Тури на море ми організуємо з 2000 р, і за цей час нашими послугами. Скористалися понад 40 тис.осіб.

Ми пропонуємо відпочинок на курортах Чорного моря в Краснодарському краї: п Лермонтово (Туапсинський район), Геленджик (Великий Геленджик, Архипо-Йосипівка, Кабардинка), Анапа, Сочі (Адлер, Лоо).

Де Ви хочете відпочити? Вирішуйте самі! Ми готові Вам допомогти з вибором курорту або готелю.

Курорти, де наша фірма пропонує розміщення:

Туапсинський район: п. Лермонтово, урочище Ш.Щель, п. Новомихайлівське.

п. Лермонтово (Туапсинський район): ця здравниця розташована в центрі нашої узбережжя, поряд з піонерським табором Орлятко. Селище славиться своїми пляжами: ділянки з дрібною галькою, і піщані смуги. Тут розташований один з кращих пляжів на нашому узбережжі - "Золотий берег" (піщаний берег, захід у море той же пісок, загальна протяжність близько 10 км - справжній рай для любителів пляжного відпочинку). Інфраструктура курортного містечка така ж, як і в великих містах: аквапарк, водні атракціони, екскурсійні програми, кафе, дискотеки ...

Геленджикский район. Розміщення ми пропонуємо в самому Великому Геленджику , А так само його курортних селищах: Кабардинці і Архипо-Йосипівка.

Великий Геленджик: одне з найпопулярніших місць Чорного моря. Розкішна набережна, яка пропонує величезну кількість варіантів розваг (кафе, дискотеки, прогулянкові зони з місцями відпочинку, прогулянки на велосипедах). Величезна кількість пляжів: піщаних, галькових, кам'янистих. Різноманітність варіантів для розміщення: в центрі Геленджика (близькість до всіх розваг в центрі), Тонкий мис (тихий спокійний варіант, мало народу на пляжі, є можливість купатися у відкритому морі). Тонкий мис - підходить для тихого відпочинку в місті з можливістю купатися в закритій бухті або у відкритому морі. Розваги Геленджика: 2 канатні дороги, сафарі-парк, дискотеки, кафе, водні розваги (прогулянки на яхтах, парашути, водні атракціони, 4 аквапарку ...). Рекомендуємо для відпочинку Всім! Автобусні тури в Геленджик Ви можете подивитися тут .. .

Кабардинка: перебувати поруч з Геленджик (в 13 км), дуже зелений і красивий селище з ялівцевими лісами. Розваг небагато, ті що є - "не гучні". Пляж гальковий, море чисте. Старий парк в Кабардинці - дуже миле місце для прогулянок, перевернутий будинок - дуже сподобатися дітям, океанаріум, доглянута набережна. Підходить для спокійного відпочинку сімейних пар і відпочинку з дітьми.

Архипо-Йосипівка: ще один варіант "а-ля Лермонтово", але дещо більше. Підійде тим, кому хочеться спокійного пляжного відпочинку, але що б було можливість погуляти. Архипо-Йосипівка найбільший курортне селище Геленджіксого округу. Прекрасна набережна, не гірше набережних великих курортних міст.

Сочинський район: У сочинському районі ми пропонуємо розміщення на курортних селищах: Адлер, Лоо, Вардане, Дагомис.

Адлер - один з найпопулярніших курортів Чорного моря, близько до Олімпійських об'єктів, Сочі, Абхазії. Наші гостьові об'єкти розташовані на березі в 200 метрах до пляжу. Пляжна смуга близько 15 км. Він найпівденніший на нашому узбережжі.

Лоо - один з найближчих до Великого Сочі курортних місць. Більш спокійний, на відміну від Адлера. Величезна перевага Лоо - його розташування, не вздовж гирла річок (як більшість курортів Сочинського району), а витягнутість уздовж моря і тому всі гостьові об'єкти розташовані в безпосередній близькості до моря.

Автобусні тури в Сочі (графік заїздів і вартість) можна подивитися тут ...

Анапа - популярний дитячий пляж. Популярний дрібним море, піщаними пляжами, інфраструктурою.

Крим - в Криму ми пропонуємо об'єкти для розміщення в Феодосії і Судаку.

Який би курорт ви не вибрали, відпочивати скрізь добре.

Стандартні наші Автобусні тури на МОРЕ з Челябінська, Пермі, Єкатеринбурга розраховані на 11 днів, 15 днів, 21 день разом з дорогою.

ВАРТІСТЬ авто туру на море невисока від 10500 до 15000 руб. з людини включає проїзд та проживання. Вартість заздрості від: дати заїзду, курорту, готелю. Так само у нас Ви можете придбати окремо проїзд на автобусі до Чорного моря , Замовити ж / д або авіа тур, або просто забронювати номер для відпочинку.

Авто тури на море мають ряд переваг в порівнянні з іншими варіантами:

- Дані поїздки мають невисоку вартість.

- Мінімальні витрати часу і сил на організацію відпочинку (Ви не будете втрачати час в чергах в ж / д касах, нема необхідності планувати трансфери, фірма довезе Вас до готелю;

- Великі місткі багажні відділення і доставка Вас до об'єктів відпочинку, дозволяють Вам не обмежувати себе в речах, необхідних Вам для комфортного відпочинку;

- Вибираючи відпочинок на Чорному морі, а не за кордоном, ви уникаєте проблем з візами, паспортами, митницею, мовою і т.д.

У наших поїздках ми використовуємо автобуси, призначені для міжміських поїздок, як правило, марок «Мерседес», «Неоплан», «Сетра». Автобуси оснащені м'якими відкидними сидіннями, відео, аудіо системами, місткими багажними відділеннями. Орієнтовний час в дорозі 2 доби, це час включає зупинки кожні 3-4 години, під час яких у Вас буде можливість відпочити від автобуса, поїсти в придорожніх кафе.

Розміщення здійснюється в приватних готельних комплексах, гостьових будинках і готелях і готелях Краснодарського краю, Криму, Абхазії.

Опис готелів Ви можете знайти на відповідних сторінках сайту: розміщення в Сочі ; розміщення Лермонтово ; готелі Анапи , готелі та гостьові будинки Криму ; готелі та гостьові будинки в Геленджику .

Власні об'єкти, "жорсткі блоки місць" - дозволяють нам так само надати Вам окремо проживання, без посередників.

Місця відпочинку а розрізняються між собою розташуванням, інтер'єром і набором послуг, але, незалежно від того, яке місце для відпочинку Ви оберете, Ви поринете в теплу атмосферу затишку і південного гостинності.

Харчування, в вартість подорожі, ми не включаємо для того, щоб Ви самі могли визначити найбільш зручний для Вас варіант: організоване чи харчування в їдальнях при готелях, самостійне чи приготування їжі на кухнях загального користування, або в кафе, їдальнях яких на півдні велика кількість .

Для Вашої зручності та економії наша фірма пропонує скористатися системою раннього бронювання турів, яка дозволяє отримати знижку до 30%.

Можливі також варіанти нестандартних турів (збільшення або зменшення тривалості туру), надання тільки проїзду до Анапи, Геленджика, Лермонтово, Сочі (З виїздами з Пермі, Єкатеринбурга, Челябінська) або окремо проживання. Для уточнення вартості таких турів ви можете заповнити пошукову форму на нашому сайті, задавши потрібні Вам параметри, або зателефонує менеджерами відділу бронювання.

Н а сторінках нашого сайту в розділі " Готелі Чорного Моря "Ви знайдете повний опис пропонованих нами курортів і готелів. Сподіваємося, що це допоможе Вам у виборі потрібного для Вас варіанти відпочинку.

Де Ви хочете відпочити?

Новости