Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Таксі Геленджик - Сочі

  1. Трансфер Геленджик - Сочі
  2. Ціни на таксі Геленджик - місто Сочі
  3. Пасажири і багаж
  4. Водії та автомобілі
  5. Як замовити трансфер
  6. Трансфер в готель
  7. Як дістатися від Геленджика до Сочі
  8. трансфер
  9. недороге таксі

Трансфер Геленджик - Сочі

Щоб дістатися від Геленджика до Сочі на таксі, замовте трансфер за пару днів на сайті. Перевізник заздалегідь отримає замовлення, під'їде і буде чекати в заявлений час в позначеному місці зустрічі в Геленджику на підготовленому автомобілі.

Довжина шляху до Сочі без урахування адреси становить близько 255 км. Розрахунковий час в дорозі на таксі до Сочі від Геленджика, без пробок, відніме приблизно 4 год 20 хв. Трансфер - «фіксоване таксі», ціна перевезення показується відразу і зберігається до поїздки.

Ціни на таксі Геленджик - місто Сочі

Вартість вважається за трансфер від Геленджика до Сочі в одну сторону. Ціна до Сочі не залежить від місця в межах міста, кількості туристів в межах зазначеної вище місткості авто, вважається за машину і фіксована.

При покупці зворотного трансферу в 2017-му, як і в 2016 році ми даємо 5% -у знижку. Відстеження прильоту літака і годину часу очікування на місці зустрічі в аеропорту і на ЖД враховуються у фіксованій вартості таксі.

тариф

Економ

комфорт

Мінівен

Ціни 7690 руб. 10990 руб. 11490 руб. Автомобілі Клас C Клас D Клас M Hyundai Solaris
Volkswagen Polo
KIA Rio
Ford Focus
і подібні Toyota Camry
Volkswagen Passat
KIA Optima
Ford Mondeo
і подібні Hyundai Starex
Mercedes Viano
Opel Vivaro
VW Transporter
і подібні Макс. пасажирів 4 людини 4 людини 7 осіб Макс. багажу 3 валізи 3 валізи 7 валіз Зустріч з табличкою Безкоштовно Безкоштовно Безкоштовно Дитячі крісла 150 р / шт 150 р / шт 150 р / шт Лижі, сноуборд 150 руб. Безкоштовно Безкоштовно Чеки, БСО Безкоштовно Безкоштовно Безкоштовно Доп. заїзд 150 руб. 250 руб. 250 руб. Очікування в дорозі 200 р / год 300 р / год 300 р / год

Пасажири і багаж

Вважайте чотири пасажири, якщо плануєте одне немовля, 2 дорослих і одна дитина. Діти та немовлята будь-якого віку, як і дорослі, вважаються як пасажири. Розмістимо при необхідності бустери і крісла для дітей для надійного перевезення.

Одиниця багажу - стандартний валізу висотою-шириною до 70х45см. Якщо розмір більше, в авто поміститься на одиницю менше. Ручний багаж не використовується в розрахунку, скільки коштує трансфер.

Водії та автомобілі

Ми перевозимо на машинах іноземного виробництва до 8 років з дня випуску. Вас зустріне автомобіль із зазначених марок, аналогічний або рівнем вище.

Водії знають Сочі, привітні і охайні, водять акуратно, з великим досвідом, не курять. Це не байдужі таксисти, а перевірені перевізники, готові при необхідності розповісти про свій край, допомогти з багажем і розміщенням готелі.

Це не байдужі таксисти, а перевірені перевізники, готові при необхідності розповісти про свій край, допомогти з багажем і розміщенням готелі

Як замовити трансфер

Замовити таксі з Геленджика в Сочі можна на даному сайті, по телефону і через чат WhatsApp. Трансфер Мінівен, Комфорт, Економ можете замовити онлайн на сайті.

  1. Натисніть посилання «Замовити таксі»;
  2. Надішліть інформацію про поїздку і як з вами зв'язатися;
  3. Підтвердіть своє замовлення.

Щоб розмістити замовлення на машину універсал, бізнес, преміум, мікроавтобус, зв'яжіться з нами.

Якщо з'явилися питання, ви хочете дізнатися точно, скільки коштує таксі або саме ваш трансфер у напрямку Геленджик - Сочі, відправте поля форми розрахунку ціни.

Трансфер в готель

Якщо вам потрібно дістатися від Геленджика до пансіонату, будинку відпочинку, санаторію, готелю, готелю в Сочі, ми супроводимо до служби розміщення гостей і донесемо багаж. Таксі довезе до місця в межах міста. Ми доставимо вас до будь-якого пансіонату або готелю Сочі.

  • Гранд Готель Перлина Сочі
  • Спа-готель Редіссон Лазурна
  • Марінс Парк Готель Сочі
  • Sea Galaxy Hotel Congress & SPA
  • Парк Інн від Редіссон Сочі Центр
  • Swissotel Resort Сочі Камелія
  • Хаятт Рідженсі Сочі (Hyatt Regency)
  • Меркурі (Mercure) Сочі Центр
  • Апарт-готель Бревіс, Пуллман (Pullman Sochi), ДенАрт
  • Готель «Приморська»
  • Готельний комплекс Магнолія
  • Сочинські санаторії Актор, Іскра, Фрунзе, Світлана, Росія, Білорусь, Металург, Золотий колос, Чорномор'я, Русь, Заполяр'я, Салют

Приготуйте підтвердження бронювання для заїзду на парковку і зв'язку з адміністрацією, якщо їдете вночі.

Як дістатися від Геленджика до Сочі

Крім варіанту з бронюванням трансферу, дістатися до Сочі реально на звичайному таксі «тут і зараз», власній машині, маршрутці.

трансфер

Приватний трансфер позбавляє від непотрібних проблем в чужому регіоні і стане в нагоді всім іногороднім, туристам і бізнесу, хто розраховує доїхати на автомобілі до Сочі з Геленджика.

недороге таксі

Якщо вам потрібно бюджетно доїхати до Сочі на машині, їдете один або удвох і непогано орієнтуєтесь в регіоні, замовте недороге таксі на місці - Сатурн, Яндекс, Убер, Везе, Максим, Каприз, Gett. Таксі потрібно забронювати безпосередньо після прильоту через сайт або додаток. Вас зустріне найближчий авто з доступних недалеко від Геленджика. Таксі Ред, Maxim, Везе реально також замовити, зателефонувавши за номером телефону.

Новости