Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

СПБ - Геленджик - від 11700 руб. - Перемога - 100500 Міль

  1. Як підготуватися до подорожі?
  2. Трансфер і машина:

У Перемоги з'явилося трохи відносно дешевих квитків з Санкт-Петербурга в Геленджик на літо. Переліт туди-назад обійдеться від 11700 руб. У вартість входить 10 кг багажу. Рейси прямі. Дати дивимося в липні 2017р. Купувати квитки за такою ціною можна як на сайті авіакомпанії , Так і через через агентів: buruki.ru , avia.100500miles.ru або skyscanner .

Коли летимо:

Липень 2017р.

Напрямок перельоту і ціна:

Санкт-Петербург - Геленджик - Санкт-Петербург - 11700 руб.

Приклад бронювання:

Санкт-Петербург - Геленджик - Санкт-Петербург - 11728 руб.

Санкт-Петербург - Геленджик - Санкт-Петербург - 11728 руб

Ціни швидко застарівають. Якщо ви не знайшли зазначену ціну, значить, квитки вже викупили. Спробуйте пошукати на сусідні дати.

Як підготуватися до подорожі?

житло:

  • Roomguru.ru - це найзручніший пошуковик серед всіх популярних сайтів бронювання, він шукає кращу ціну серед букінг, Острівка і інших подібних сервісів!
  • Booking - якщо забронюєте готель, пройшовши по цим посиланням , То повернете 1000 рублів або 10% від вартості прямо на свою банківську карту!
  • Airbnb - найбільший сайт бронювання апартаментів.

Трансфер і машина:

RentalCars.com - міжнародна система бронювання автомобілів по всьому світу, яка шукає по компаніям типу Avis, Hertz і т.п.
і порівнює ціни.

Kiwitaxi - надійний, недорогий, що працює майже в 100 країнах світу сервіс таксі.

Чи не виїжджайте за кордон без страховки. У сервісі Cherehapa.ru можна підібрати дуже дешеві варіанти, адже він порівнює серед всіх варіантів від всіх страхових компаній.

Compensair - сервіс для отримання компенсації за затримку або скасування рейсу в розмірі від 250 до 600 €. Хлопці самі збирають документи, судяться і доводять справу до кінця, якщо ви маєте право на компенсацію. За свої послуги візьмуть тільки тоді, коли зможуть домогтися компенсації.

Як підготуватися до подорожі?
Як підготуватися до подорожі?

Новости