Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Санаторій Вула Архипо-Осиповка (ГЕЛЕНДЖИК) | cайт: офіційний прайс, офіційні ціни 2019 | ЗНИЖКИ, БРОНЮВАННЯ, НОМЕРА, ЦІНИ | Карта, відгуки, фото

  1. «Вула» Архипо-Осиповка, сайт: послуги, ціни Профілі лікування в санаторії «Вулан» (Архипо-Йосипівка):...
  2. Інфраструктура, сервіс, і послуги в санаторії

«Вула» Архипо-Осиповка, сайт: послуги, ціни

Профілі лікування в санаторії «Вулан» (Архипо-Йосипівка): захворювання нервової системи, захворювання опорно-рухового апарату, хвороби кістково-м'язової системи, захворювання органів дихання і ЛОР-органів, захворювання серцево-судинної системи і системи кровообігу.

Фактична адреса санаторію Вулан: Росія, Краснодарський край, місто-курорт Геленджик , Сел. Архипо-Йосипівка, Приморський Бульвар, д. 32

Територіальне розташування санаторію: «Вулан» (Архипо-Йосипівка) розташований на Приморському бульварі (Геленджик). Санаторій «Вулан» в Архипо-Йосипівка - це 1-ша берегова лінія , Є власний пляжний комплекс в 50 м від санаторію. Розмір території санаторію в Геленджику «Вулан» (Архипо-Йосипівка) становить 5,6 Га; володіння здравниці охоронювані.

Рік будівництва і реконструкція: в 1980 році санаторій «Вулан» Архипо-Йосипівка прийняв перших гостей в якості Будинку Відпочинку в Геленджику. У 1990 році «Вулан» (Геленджик) реорганізували з Будинку Відпочинку в санаторій Архипо-Осиповки. Глобальна реконструкція корпусів і номерного фонду санаторію «Вулан» Архипо-Йосипівка була в 2006 році.

Тип відпочинку в санаторії «Вулан» Архипо-Йосипівка: сімейний , Пляжний, лікування .

Офіційний сайт агентства: «Вула» Геленджик (сел. Архипо-Йосипівка)

Архипо-Йосипівка)

vulan-sanatory.ru - офіційний сайт агентства (санаторій Геленджика «Вулан» Архипо-Йосипівка). Даний сайт - інформаційний про санаторій «Вула» Архипо-Осиповка. Сайт про санаторій «Вулан» (Архипо-Йосипівка) включає офіційні ціни і офіційний прайс на сайті «Вулан» Архипо-Йосипівка (Геленджик). Офіційний сайт агентства (Геленджик, санаторій «Вулан» Архипо-Йосипівка) містить корисні сторінки:

Ласкаво просимо на офіційний сайт агентства: санаторій «Вулан» Архипо-Йосипівка!

Інфраструктура, сервіс, і послуги в санаторії

Інфраструктура, сервіс, і послуги в санаторії

Селище Архипо-Йосипівка - відвідуваний курорт Краснодарського краю. Затишна бухта чорноморського узбережжя щороку приймає гостей, а санаторій Геленджика «Вулан» (Архипо-Йосипівка) радує своєю гостинністю і інфраструктурою . порівняно невелика пляжна лінія санаторію «Вулан» в Архипо-Йосипівка обрамлена мальовничими горами. Санаторій Геленджика «Вулан», Архипо-Йосипівка зарекомендував себе, як відмінне місце для відпочинку і лікування .

Санаторій Геленджика «Вулан», Архипо-Йосипівка зарекомендував себе, як відмінне місце для відпочинку і   лікування

НОМЕРИ САНАТОРІЮ. Санаторій «Вулан» Архипо-Йосипівка пропонує до розміщення два спальних корпусу в 5 поверхів кожен. Гостей санаторію «Вулан» Архипо-Йосипівка чекає комфортабельний нумерний фонд , Загальною місткість до 300 осіб одночасно. Номери санаторію в Геленджику «Вулан» (Архипо-Йосипівка) є з балконами і без балконів. З вікон всіх номерів відкривається чудовий вид на море або на гори. У кожному номері санаторію «Вулан» Ви знайдете всю необхідну техніку та обладнання для затишного відпочинку. Варто відзначити, що реконструкція і капітальний ремонт номерів і корпусів санаторію «Вулан» (Архипо-Йосипівка) проходила 2006 році.

Детальніше про номерний фонд на сторінці «Номери», докладніше >>>

ХАРЧУВАННЯ В САНАТОРІЇ. На сторінці інформаційного сайті про санаторії «Вулан» в Архипо-Йосипівка "Харчування" Ви знайдете опис про сніданки / обіди / вечері в оздоровниці. Санаторій «Вулан» Геленджик організовує для гостей дієтичне харчування в форматі «Замовне меню» . Збалансування харчування - невід'ємна частина гарного самопочуття. У санаторії «Вулан» (Архипо-Йосипівка) застосовується система «стандартних дієт», які призначаються при різних захворюваннях в залежності від стадії, ступеня тяжкості хвороби або ускладнень з боку різних органів і систем. Харчування організовується в затишній їдальні санаторію, розрахованої на 300 посадочних місць.

Детальніше про харчування в пансіонаті на сторінці «Харчування», докладніше >>>

Детальніше про харчування в пансіонаті на сторінці «Харчування», докладніше >>>

ЛІКУВАННЯ І ПРОФІЛЬ. Санаторій «Вулан» (Архипо-Йосипівка, Геленджик) надає багатопрофільний медичний лікування для дорослих і дітей . Маленьких гостей санаторій «Вулан» приймає на лікування з 4-х років, в супроводі батьків / законних представників. Також санаторій «Вулан» проводить медичну реабілітацію пацієнтів із захворюваннями і наслідками травм: центральної і периферичної нервової системи, суглобів, хребта, серцево-судинної (для дорослих) і респіраторної систем

Профілі санаторію «Вулан»: захворювання нервової системи, захворювання опорно-рухового апарату, хвороби кістково-м'язової системи, захворювання органів дихання і ЛОР-органів, захворювання серцево-судинної системи і системи кровообігу.

Детальніше про лікування в санаторії на сторінці «Лікування», докладніше >>>

Детальніше про лікування в санаторії на сторінці «Лікування», докладніше >>>

ІНФРАСТРУКТУРА, СЕРВІС. вибравши для розміщення санаторій «Вулан» (Архипо-Йосипівка) Ви можете скористатися рядом послуг , Що надаються гостям санаторію: спортивний комплекс, бібліотека, конференц зал , Кіноконцертний зал, дитяча кімната , Анімація, медичне лікування і багато іншого. На території санаторію «Вулан» (Геленджик) буде комфортно не тільки дорослим, але й маленьким гостям. Для дітей працює дитяча кімната з вихователем, організовуються дитячі розвиваючі ігри, дитяча анімація.

Для дітей   працює дитяча кімната з вихователем, організовуються дитячі розвиваючі ігри, дитяча анімація

Варто приділити окрему увагу пляжного комплексу біля санаторію «Вулан». санаторій Геленджика розташовується від пляжної території в 50 метрах. Пляж дрібно-гальковий з пісочним заходом в море .

В розділі " ЦІНИ »Актуальні ціни на розміщення в санаторії «Вулан», Архипо-Йосипівка. Так само в цьому розділі опубліковано список документів, який необхідно надати для заселення.

Санаторій Геленджика «Вулан», Архипо-Йосипівка чекає своїх гостей на відпочинок і санаторно-курортне лікування !

Новости