Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Погода в Кабардинці і температура води в морі. Прогноз погоди на 14 днів. Погода по місяцях.

Кабардинка - село в Краснодарському краї, розташоване в 20 хвилинах їзди від Геленджика. Цей тихий куточок відомий серед справжніх шанувальників гарної південної природи і умиротворення відпочинку. У Кабардинці набагато спокійніше і тихіше, ніж в сусідньому бойком Геленджику - навіть в пік сезону. Купальний сезон в селі настає в травні, а найідеальніший час для відпочинку - липень і серпень, коли повітря вдень прогрівається до +30 градусів і коли саме тепле і спокійне море. Взимку в Кабардинці практично не буває туристів, а й в цей час нудно не буде: як і раніше працюють розважальні центри і відкриті деякі ресторани, проводяться екскурсії, в тому числі, в Абхазію. Відпочинок в прохолодний сезон можна урізноманітнити поїздками або прогулянками в гори. Однак не слід відправлятися в гори після сильних дощів, адже в такі дні збільшується небезпека сходу обвалів і виходу річок з берегів. Не дивуйтеся, зима в Кабардинці - це майже завжди дощ або похмура погода, а не сніг.

Найголовніше розвага в Кабардинці влітку і на початку осені - відпочинок на пляжі. Пляжі села розташовуються на узбережжі великої мальовничій Цемеської бухти, безпосередньо від кордону з Новоросійськом і до мису Дооб. Ближче до Новоросійська можна знайти гарні дикі пляжі, а в самому селі - упорядковані ділянки, деякі з яких належать пансіонатам і санаторіям. Серед основних розваг влітку - водні атракціони (гідроцикли, «банани», катамарани), яхтинг, морські прогулянки, риболовля, екскурсії в Майстерню скла, відвідування Кастальському купелі - розважального комплексу з рестораном, скульптурами і мальовничим форелевим озером. У сезон в Кабардинці працює дельфінарій, де можна побачити виступи дельфінів і морських левів. Неодмінно варто відвідати і «Старий парк», на території якого відтворені споруди різних епох і стилів - зменшена копія піраміди Хеопса зі сфінксом, грецький храм, середньовічні башточки і фонтани потопають у зелені рідкісних екзотичних дерев і чагарників.

Нижче представлена ​​інформація про денний і нічний температурі повітря в Кабардинці за останні два тижні, а також прогнозовані дані на найближчі 14 днів. Прогноз температури повітря відображений пунктирною лінією.

Середня температура повітря за представлений період становить 25.2 ° C в денний час і 18.7 ° C вночі. Для більш детальної інформації дивіться розділ "Погода по місяцях" .

Новости