Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Пансіонат "Кабардинка" | сел. Кабардинка, місто Геленджик

  1. проживання:
  2. Харчування:
  3. пляж:
  4. басейн:
  5. інфраструктура:
  6. Про пансіонаті Кабардинка, Геленджик:

Пансіонат «Кабардинка» знаходиться на березі Цемеської бухти, в широкій долині, в оточенні листяних і хвойних дерев. Чудовий природний ландшафт, чудовий пляж, фруктові сади, сосновий вікової бор - все краси Чорноморського узбережжя зібрані тут, в одному місці.

Пансіонат «Кабардинка» (Геленджик)   був заснований в 1927 р, масштабна реконструкція та ремонт проводилися в 2006 р Пансіонат «Кабардинка» (Геленджик) був заснований в 1927 р, масштабна реконструкція та ремонт проводилися в 2006 р

проживання:

проживання:

Пансіонат представлений дев'ятьма 2-поверховими і двома 5-поверховими корпусами. Нумерний фонд пансіонату становлять 186 номерів різного рівня.
У всіх номерах: санвузол (душ / ванна), ТВ, спліт-система, м'які меблі, шафа для одягу, телефон.

Харчування:

У пансіонаті «Кабардинка» (Геленджик) у вартість туру входить 3-разове харчування по системі «Шведський стіл» У пансіонаті «Кабардинка» (Геленджик) у вартість туру входить 3-разове харчування по системі «Шведський стіл». Харчування надається в затишній їдальні , Розрахованої на 450 чоловік.
На території пансіонату розташовані: кафе «Хвиля», кафе «Хуторок», бар «Колібрі», Лобі-бар.

пляж:

Пансіонат «Кабардинка» має власний обладнаним   дрібно-галькові пляжем   , Який знаходиться в 25 метрах від корпусів пансіонату Пансіонат «Кабардинка» має власний обладнаним дрібно-галькові пляжем , Який знаходиться в 25 метрах від корпусів пансіонату. Протяжність пляжної смуги становить близько 280 метрів, ширина становить 40 метрів.

На пляжі є все необхідне для відпочинку гостей: лежаки, парасольки, шезлонги.
До послуг туристів, які люблять активний відпочинок на пляжі представлені різні водні розваги: ​​гідроцикли, катамарани, таблетки, водні банани, яхти, водні лижі і багато іншого.

басейн:

Пансіонат «Кабардинка» має великий   відкритий басейн з дитячими гірками Пансіонат «Кабардинка» має великий відкритий басейн з дитячими гірками . Вода в басейні підігрівається, прісна.
Біля басейну для зручності відпочиваючих розташовані парасольки і лежаки.

Також поруч знаходиться кафе «Хвиля», яке пропонує морозиво, безалкогольні та алкогольні напої, легкі закуски ітд.

інфраструктура:

інфраструктура пансіонату "Кабардинка", Геленджик:

Про пансіонаті Кабардинка, Геленджик:

Пансіонат має власною територією в 6,5 Га Пансіонат має власною територією в 6,5 Га. На території до уваги гостей представлені: конференц-зал, дитячий центр, спортивні майданчики, тренажерний зал, тенісний корт, бари, кафе, магазин, сейф-комірки, екскурсійне бюро, автостоянка, перукарський салон, басейн.

Пансіонат «Кабардинка» прекрасно підходить для відпочинку на Чорноморському узбережжі всією сім'єю з маленькими дітьми. Пансіонат пропонує широку інфраструктуру, безліч розваг для дітей, відмінний басейн з дитячими гірками і обладнаний дрібно-гальковий пляж!

Вибравши пансіонат «Кабардинка» в Геленджику ви залишитеся задоволені і вам захочеться знову і знову повертатися в цей райський куточок!

Новости