Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

«Морська зірка», п. Кабардинка, м Геленджик

ГОТЕЛЬ «МОРСЬКА ЗІРКА»
Сучасне місце для відпустки в центрі селища Кабардинка, поруч з морем і набережної. Комфортні номери з вигодами. Рекомендуємо для молодих і енергійних.

Розташування: в центрі селища Кабардинка, в пішохідній доступності від «Старого парку» (тематичний парк зі слайдами архітектурних пам'яток різних епох і культур).
Харчування: є спільні кухні для самостійного приготування на кожному поверсі Корпусов з мінімальним набором посуду для приготування, з газовою плитою і мікрохвильовою піччю.

Розміщення: готель складається з трьох корпусів оригінальної архітектури, з'єднаних між собою, має 2 виходи на дві різні вулиці перехрестя.

Сервіс: видається по 2 рушники на людину (для тіла та обличчя), зміна постільної білизни та рушників - раз в 5 днів і на вимогу.

Водопостачання: холодна і гаряча вода постійно.

Нумерний фонд:
- 2-місні номери в «Вежі», у кожного номера окремий вхід з зовнішніх сходів, по одному номеру на 1, 2, 3 поверсі (без ліфта), близько 20 м2. У номері: двоспальне ліжко, санвузол, спліт-система, невеликий телевізор, холодильник, тумбочки, шафа для одягу, стіл зі стільцями. Фена немає. Додаткового місця немає. Макс. розміщення: 2 осн. місця + 1 без місця.

місця + 1 без місця

- 2-місні номери в «Корпусі», близько 20 м2. У номері: двоспальне ліжко / два односпальні ліжка, санвузол, спліт-система, невеликий телевізор, холодильник, тумбочки, шафа для одягу, стіл зі стільцями. Фена немає. Додаткового місця - розкладачка. Макс. розміщення: 2 осн. місця + 1 дод. місце + 1 без місця.

місце + 1 без місця

Пляж: 500 м - безкоштовний селищна гальковий (дрібна і середня галька). Парасольки, шезлонги, водні види спорту, розваги, аквапарк, дельфінарій - за доп. плату.

плату

Послуги та інфраструктура:

Безкоштовно: оригінальний дворик з незвичайним ланшафтом, двома декоративними басейнами з рибками, є міні водоспад на відкритому повітрі, поруч з яким стоять столи і стільці для відпочинку, мангал, парковка поруч з готелем (не на території готелю, не охороняється), зони Wi- Fi (близько декоративних басейнів).

За додаткову плату: замовлення трансферів, екскурсій.

Діти: приймаються з будь-якого віку. Діти до 4 років (вкл.) Без місця в номері - безкоштовно (не більше однієї дитини без місця).

Як дістатися:
- автобусний тур - до готелю (на курорті буде пересадка на безкоштовний трансфер від автобуса і до автобусу);
- від аеропорту м Геленджик - на індивідуальному трансфер або на громадському транспорті до Автовокзалу п. Кабардинка (на будь-якому рейсовому автобусі, який йде через п. Кабардинка), далі пішим ходом (близько 300 м) або на таксі;
- від ж / д вокзалу м Новоросійська (тролейбусом до автовокзалу м Новоросійськ, автобусом до п. Кабардинка, далі пішим ходом чи на таксі, близько 300 м) або до ст. Гарячий ключ; також можете замовити груповий або індивідуальний трансфер від вокзалу до готелю.
ВАЖЛИВО!
- 01.05.2018 року, відповідно до ФЗ від 29 липня 2017 року № 214 "Про проведення експерименту з розвитку курортної інфраструктури в Республіці Крим, Алтайському краї, Краснодарському краї і Ставропольському краї" введений курортний збір, розмір якого на території Краснодарського краю становить - 10 руб / сут / чол (у вартість путівки не включені, оплачуються окремо на курорті!).
- ваучери на тур виходять - за тиждень до туру, в 2-х примірниках в офісі продажів.
- при придбанні автобусного туру на початок або закінчення сезону дорога в одну сторону може бути замінена на «груповий трансфер« готель - ж.д вокзал »+ плацкартний квиток на поїзд».
У вартість туру на автобусі входить:
- проїзд автобусом до готелю (на курорті буде пересадка на безкоштовний трансфер автобус-готель-автобус);
- проживання;
- користування загальними кухнями;
- wi-fi зони;
- страховка від нещасного випадку;
- послуги супроводжуючого в автобусі.

У вартість туру на поїзді входить:
- проїзд поїздом до / від Новоросійська / Гарячого ключа в вагоні плацкарт (турфірма не гарантує нижні, що не бічні місця, місця не біля туалету в поїзді, готовність квитків не раніше ніж 7 діб, але не пізніше, ніж за 2 доби до початку туру);
- проживання;
- користування загальними кухнями;
- wi-fi зони;
- страховка від нещасного випадку.

У вартість авіатуру входить:
- переліт Москва - Геленджик - Москва;
- проживання;
- користування загальними кухнями;
- wi-fi зони;
- страховка від нещасного випадку.

У вартість туру без проїзду входить:
- проживання;
- користування загальними кухнями;
- wi-fi зони;
- страховка від нещасного випадку.

Адреса: м Геленджик, с
Адреса: м Геленджик, с. Кабардинка, вул. Нова, д. 1а

Кількість номерів: 45

Рік побудови: 2004

Розрахунковий час: заселення в номер - після 12.00, звільнення номерів - до 10.00.

Документи: паспорт російський або закордонний, на дітей до 13 років (вкл.) - свідоцтво про народження з вкладишем про громадянство, страховий медичний поліс, ваучер, договір, путівка, пам'ятка застрахованого, пам'ятка туристу.









Новости