Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Готелі Лімассола - Готелі Кіпру з власним пляжем - Готелі на першій лінії

  1. 1. Four Seasons 5 *
  2. 2. Mediterranean Beach 4 *
  3. 3. Amathus Beach Hotel Limassol 5 *
  4. 4. St.Raphael 5 *
  5. 5. Elias Beach 5 * і GrandResort 5 *
  6. 6. Londa 5 *
  7. 7. Le Meridien Limassol 5 *

На Кіпрі, як відомо, пляжі муніципальні, тому при їх відвідуванні вам буде необхідно заплатити за користування лежаком і парасолькою. При бажанні можна і уникнути додаткових витрат шляхом покупки в найближчому магазині власних атрибутів для відпочинку на пляжі.

Багато готелів, які розуміють, що не всі туристи бажають миритися з таким порядком речей, та й так платять досить за проживання та харчування, беруть частину пляжу у держави в оренду, ставлять там свої фірмові лежаки і стежать за тим, щоб на них відпочивали лише їх туристи. Найбільше таких готелів в Лімассолі: готелі на першій в більшості своїй звільняють своїх гостей від плати за користування пляжем.

Якщо у вашому уявленні пляжний відпочинок - це комфортний лежак на доглянутому, акуратному і безкоштовному пляжі, то рекомендуємо придивитися до цих готелях.

1. Four Seasons 5 *

Four Seasons 5 *

Готель Four Seasons вважається одним з кращих в Лімасолі, та й на всьому Кіпрі, тому тримає марку і на пляжі: вас зустрінуть рівні ряди комфортних лежаків і парасольок. Вода біля берега прозора і спокійна. Поруч з пляжем є бар, де можна присісти в тіні і взяти закуски. На початку сезону на пляжі може бути досить вітряно, а на берег прибиватися невелика кількість водоростей, але давайте не будемо чіплятися до дрібниць. До речі, зверніть увагу на рожеву парасольку внизу фотографії: прийти на пляж з іншого готелю зі своїм «реквізитом» звичайно ж можна.

2. Mediterranean Beach 4 *

Mediterranean Beach 4 *

Mediterranean Beach розташований буквально впритул до Four Seasons і також має свій власний ділянку пляжу. Лежаки і парасольки тут простіше, зате їх більше, а в разі нестачі місць, гості можуть розташуватися на лежаках на газоні поруч. Концепція готелю - сімейний відпочинок з дітьми, тому дивіться під ноги: в високий сезон на пляжі розкидані дитячі іграшки, відерця і надувні круги. Загалом, весело і шумно.

3. Amathus Beach Hotel Limassol 5 *

Amathus Beach Hotel Limassol 5 *

Продовжуємо вивчати берегову лінію Лімассола і переходимо до Amathus Beach Hotel. Чомусь, незважаючи на великі розміри готелю, кількість лежаків на пляжі мізерно мало (можливо, щоб не ділитися ними з випадковими перехожими). Сам пляж знаходиться в бухті, тому море тут спокійне і чисте. Тут також є кам'яний пірс, з якого можна відразу спуститися на глибину.

4. St.Raphael 5 *

Raphael 5 *

Пляж готелю розташований поблизу міської марини, популярного рибного ресторану, а також улюбленого місця кайтеров. Пейзаж красивий, проте, присутність кайтеров говорить про те, що на пляжі буває дуже вітряно. У всьому іншому тут дуже комфортно: пляж великий, лежаків багато і коштують вони на достатній відстані один від одного. На пляжі також є приємне кафе від готелю, де можна смачно перекусити.

5. Elias Beach 5 * і GrandResort 5 *

Elias Beach 5 *   і   GrandResort 5 *

Ці два готелі фактично ділять один пляж на двох, так як розташовані пліч-о-пліч. Тут лежаки і парасольки також надаються гостям безкоштовно, проте пісочна смуга настільки вузька і маленька, що навіть третину гостей з обох готелів навряд чи там поміститися. Більш того, уздовж пляжу проходить променад, від чого створюється враження, що лежаки розташовані буквально на проході. Тому рекомендуємо розташовуватися просто на газоні перед пляжем, там лежаків вистачить всім.

6. Londa 5 *

Londa 5 *

Готель Londa невеликий і має своєю неповторною атмосферою. Те ж саме можна і сказати про його пляж: лежаки стоять однією лінією, а смуга пляжу дуже коротка. Більшість гостей воліють проводити час біля басейну: там і лежаки зручніше, і музика грає, і бар неподалік.

7. Le Meridien Limassol 5 *

Le Meridien Limassol 5 *

Готель Le Meridien розташований на кінцевій автобусній зупинці Лімассола на самому краю міста, тому тут ви не тільки отримаєте власний пляж з безкоштовними лежаками, а й навряд чи зустрінете там випадкових відвідувачів. Сам пляж складається з маленької лагуни, що захищає від хвиль, де буде дуже комфортно плескатися з дітьми. Лежаків на пляжі не дуже багато, проте гості не скаржаться: тут дуже багато розваг і без пляжу.

Новости