Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Готелі Геленджика

Одним з чарівних регіонів Чорноморського узбережжя Росії, створених природою для відпочинку, є Геленджик Одним з чарівних регіонів Чорноморського узбережжя Росії, створених природою для відпочинку, є Геленджик. У цьому місці дивно поєднуються природну красу, що дарують відпочиваючим можливість насолоджуватися безкрайніх блакитним морем, золотими пляжами, найчистішим гірським повітрям, мальовничими пейзажами.

У Геленджику зосередилися кращі готелі чорноморського узбережжя різного класу. Тут кожен може підібрати варіант, відповідний його фінансовим можливостям і відповідає запитам. Практично всі готелі Геленджика розташовуються в мальовничих куточках в максимальній близькості до моря. При цьому вони знаходяться на оптимальній відстані один від одного: смуга пляжів досягає 100 км і по всій її довжині розташовується Геленджик готелі якого забезпечують високий рівень комфорту, без тісноти та дратівної велелюддя.

Місто знамените не тільки своїм морським відпочинком, але і красивим гірським масивом, прозорими бурхливими річками і найчистішими озерами. Тут любителі риболовлі отримують справжнє задоволення від ловлі форелі. Приїхали в Геленджик готелі пропонують таку послугу, як приготування риби по місцевим рецептами відразу після її вилову. Ніхто не залишається байдужим до ніжного смаку форелі, приправленою різними спеціями і ароматними травами.

Для тих, хто приїжджає сюди для лікування, готелі Геленджика відкривають можливість скористатися послугами кількох санаторіїв одночасно. Це дуже зручно. Проживаючи в готелі, можна підібрати оптимальне поєднання різноманітних процедур для найбільшого лікувального ефекту.

Всі готелі цього курортного міста мають комфортабельні, обладнані всім необхідним номери. Тут є як заклади, що мають столітню історію, так і сучасні, побудовані недавно. Багато готелів мають власну розважальну інфраструктуру: басейни, атракціони, більярд, боулінг, дискотеки, що привертає шанувальників активного відпочинку. Любителів усамітнення завжди чекають в міні-готелях, сервіс в яких нічим не відрізняється від обслуговування у великих туристичних центрах. Тут можна знайти тиху, майже домашню атмосферу, зосередившись на розслабленні.

Геленджик гарний і цікавий в будь-який час року. Тут завжди можна почути заколисуючий шепіт хвиль, відчути ласкаві сонячні дотики, відчути чистоту прохолодного гірського повітря. Отримати масу чудових вражень може кожен, зупинившись в будь-який з готелів Геленджика.

Кращі готелі Геленджика:

готель Kompass

готель Магнолія

готель Круїз

Новости