Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Готель Жар-Птиця, Геленджик - ціни, готель в Геленджику

  1. Готель в Геленджику поруч з морем недорого
  2. Послуги готелю Жар-птиця в Геленджику
  3. Переваги та особливості відпочинку в Геленджику

Адреса: вул. Луначарського, д. 133, Геленджик, Росія

Показати ціни

Новий сучасний 3 *** готель Жар-Птиця в казково-російській стилі розташувався на курорті Геленджик. У 200 м від морського узбережжя, височить готель за індивідуальним дизайном. Затишні та просторі царські, боярські і подружні палати зроблені з екологічно чистих, корисних для дихання і здорового сну матеріалів. Номерний фонд готелю складається з номерів - Подружня палата, Царська палата, Мансард, Боярська палата.

Кожен номер оформлений в неповторному стилі і оснащений ультрасучасної технікою для повноцінного відпочинку гостей готелю Жар - Птах. Привітний персонал допоможе у всіх сформованих питаннях. Розслабитися душею і тілом гості готелю зможуть в лазні, а затишними жаркими вечорами в ресторані готелю замовити вишукану вечерю, приготований за традиційним національним рецептами.

Готель в Геленджику поруч з морем недорого

Оцінять відпочиваючі готелю і його зручне розташування, оскільки всього в 10 хвилинах ходьби розташований аквапарк і дельфінарій. Готель Жар - Птах в курортному селищі Геленджик створений, щоб дарувати тільки незабутні і яскраві спогади про проведений відпочинок.

У номерах: двоспальне ліжко, приліжкові тумбочки, крісло, шафа, тумбочка-шафа, туалетний столик, стілець, розкладний столик. Є телевізор, міні-холодильник, кондиціонер, фен, сейф, телефон, Wi-Fi, чайник, гуртки, графин, склянки. Також є санвузол і балкон з видом на гори.

Послуги готелю Жар-птиця в Геленджику

  • автостоянка
  • сауна
  • номера для некурящих
  • басейн і оздоровчі послуги
  • сауна
  • відкритий басейн
  • інтернет
  • парковка
  • банкомат
  • бібліотека
  • сувенірний і продуктовий магазини
  • обідній зал, їдальня
  • послуги пральні
  • замовлення таксі, екскурсій
  • прокат пляжного інвентарю
  • дитяча анімація і дитячий куточок

автостоянка   сауна   номера для некурящих   басейн і оздоровчі послуги   сауна   відкритий басейн   інтернет   парковка   банкомат   бібліотека   сувенірний і продуктовий магазини   обідній зал, їдальня   послуги пральні   замовлення таксі, екскурсій   прокат пляжного інвентарю   дитяча анімація і дитячий куточок

Переваги та особливості відпочинку в Геленджику

Кожен турист міста-курорту Геленджик шукає, чим би урізноманітнити свій відпочинок, хтось вибирає невтішну нічне життя, хтось віддає перевагу пляжному відпочинку, але є і цінителі екскурсій, які вважають за краще відвідувати рідкісні місця природи і історичні об'єкти.

Джипінг на долину водоспадів річки Жане включає в себе панорамний вид з гори Шахан, що знаходиться на хребті Коцехур, фортеця Грозові ворота і відвідування долини водоспадів. Поблизу с. Пшади велика кількість (близько 70) дольменів - пам'ятників епохи неоліту. У верхній течії річки Пшади розташовуються Пшадские водоспади.

По дорозі на водоспади ви відвідаєте: дегустаційний зал, джерело «Наташа», орлині дольмени. Одна з найбільш часто відвідуваних екскурсій Геленджика - «Скала Парус». Скала Парус - пам'ятник природи в Краснодарському краї, що знаходиться на березі Чорного моря в 17 км на південний схід від Геленджика, недалеко від с. Прасковеевка.

У самому серці курортного населеного пункту Кабардинка, розташованого недалеко від Геленджика, розташувався досить незвичайний парк. Він був заснований на початку XXI століття відомим ландшафтним архітектором А.І. Алексєєвим, що є господарем цієї території. У своєму неймовірному проекті скульптуор хотів зобразити більшість пам'яток стародавньої архітектури різних часів і напрямків.

У своєму неймовірному проекті скульптуор хотів зобразити більшість пам'яток стародавньої архітектури різних часів і напрямків

Цей парк незвичайний тим, що тут, на невеликій території творці парку відбили дві абсолютно різні і великі культури Сходу і Заходу, наповнивши парк різними елементами цих культур. Під час прогулянки по парку відвідувачі бачать міні-версії єгипетських пірамід, храмів Давньої Греції та Риму, китайських імператорських палаців і багато іншого. У 2016 році буде 10 років з того моменту, як парк розширився і доповнився новими унікальними елементами за вказівкою адміністрації населеного пункту.

Ця пам'ятка є бездоганним місцем для екскурсії і просто відпочинку. Крім культурних елементів парку тут можна побачити і унікальні природні пам'ятки, наприклад, дуже рідкісні рослини субтропічної флори. Весь парк дуже добре облаштований, тут є лавки, стежки і невеликі водойми. До послуг гостей тут функціонує кафе.

До послуг гостей тут функціонує кафе

Показати ціни

Новости