Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Готель "Калімера", Геленджик: опис, відгуки. Як дістатися до Геленджика

  1. Коротка характеристика готелю
  2. Як дістатися до Геленджика
  3. Номерний фонд готелю
  4. Зручності, передбачені в гостьових апартаментах
  5. Інфраструктура курортного готелю
  6. Позитивні відгуки про готелі "Калімера" (Геленджик)
  7. негативні відгуки
  8. Загальне враження

Спокійною атмосферою і якісним сервісом приваблює туристів готель "Калімера". Геленджик подарує вам ласкаве море, а також гаряче сонце.

Геленджик подарує вам ласкаве море, а також гаряче сонце

Коротка характеристика готелю

Досить популярним варіантом розміщення є готель "Калімера". Геленджик розпорядженні величезну кількість готелів, але саме тут вас чекає найбільш затишна і спокійна атмосфера. Крім того, цей готель передбачає такі послуги, як відкритий басейн, приватна паркувальна зона, бездротовий інтернет і багато іншого. Також варто відзначити ввічливе і доброзичливе ставлення персоналу.

Готель "Калімера" (Геленджик) пропонує розміщення в комфортабельних номерах зі всіма необхідними зручностями. Варто відзначити, що вони оформлені досить скромно, але саме цим і забезпечується відчуття домашнього затишку. Щодня покоївки здійснюють ретельне прибирання, щоб ви відчували себе якомога комфортніше.

Величезна увага приділяється харчуванню в такому закладі, як готель "Калімера". Геленджик може похвалитися великою кількістю кафе і ресторанів. Але навіщо далеко ходити, якщо смачні страви можна спробувати, не покидаючи територію готелю. Також у вас буде можливість зробити замовлення безпосередньо в номер.

Як дістатися до Геленджика

Літо - це пора морського відпочинку і бронзового загару. У цей час багато хто задається питанням, як дістатися до Геленджика. Самий бюджетний варіант - це залізничний транспорт. Але оскільки в місті немає вокзалу, вам доведеться спочатку приїхати до Новоросійська. Далі можна скористатися рейсовим автобусом або ж взяти таксі. Також ви можете замовити трансфер у співробітників готелю. Також є варіант прилетіти в Геленджик на літаку. Прибуваючи в аеропорт на тонкому Мису, вирушайте в призначене місце на таксі.



Номерний фонд готелю

Готель "Калімера 3 *" може запропонувати своїм постояльцям розміщення в затишних номерах. Вам можуть бути запропоновані наступні категорії апартаментів:

  • Двомісний "Стандарт" дає відчуття комфорту і затишку, незважаючи на компактну площа. Це однокімнатні апартаменти, в яких ви можете розміститися на великий або парі полуторних ліжок. Також є письмовий стіл, який може використовуватися в якості косметичного.
  • Апартаменти категорії "Люкс" складаються з двох просторих кімнат. У спальні є велике ліжко і туалетний столик. Вітальня представляє собою зону для відпочинку, обладнану м'якими меблями. З огляду на те що номер може розмістити до 4 осіб, даний варіант часто вибирають для сімейного відпочинку.

З огляду на те що номер може розмістити до 4 осіб, даний варіант часто вибирають для сімейного відпочинку

Зручності, передбачені в гостьових апартаментах

У кожному з номерів курортного готелю "Калімера 3 *" ви зможете скористатися наступним переліком зручностей:

  • суміщений санвузол, оснащений сучасною душовою кабіною (тут також є повний набір банних і косметичних приладдя);
  • щоб ви не нудьгували, перебуваючи в номері, передбачений сучасний телевізор, який транслює декілька десятків супутникових каналів;
  • щоб ваші продукти якомога довше залишалися свіжими, зберігайте їх в холодильнику;
  • завдяки наявності індивідуального кондиціонера, в вашому номері буде прохолодно, навіть якщо на вулиці стоїть сильна спека.

суміщений санвузол, оснащений сучасною душовою кабіною (тут також є повний набір банних і косметичних приладдя);   щоб ви не нудьгували, перебуваючи в номері, передбачений сучасний телевізор, який транслює декілька десятків супутникових каналів;   щоб ваші продукти якомога довше залишалися свіжими, зберігайте їх в холодильнику;   завдяки наявності індивідуального кондиціонера, в вашому номері буде прохолодно, навіть якщо на вулиці стоїть сильна спека

Інфраструктура курортного готелю

Готельний комплекс "Калімера" пропонує своїм постояльцям скористатися наступним переліком послуг:

  • майданчик і спеціальний інвентар для організації барбекю;
  • відкритий басейн з чистою прісною водою, який працює в теплу пору року;
  • великий сад, в якому знаходиться безліч лав для відпочинку в тіні дерев;
  • є тераса з великою кількістю шезлонгів для засмаги;
  • надається можливість розміщення з домашніми тваринами (дана послуга повинна бути попередньо погоджена на стадії бронювання);
  • є більярдний зал з баром і телевізором для перегляду спортивних матчів;
  • власний вихід до чистого і доглянутого пляжу;
  • в ресторані можна скуштувати найкращі страви традиційної російської кухні, а також замовити комплексне харчування;
  • всім гостям, які приїжджають в готель на автомобілі, надається місце для паркування на приватній стоянці;
  • за додаткову плату вам можуть бути надані послуги трансферу;
  • рецепція працює цілодобово, щоб ви могли звернутися до співробітників готелю з проханням або зауваженням;
  • в екскурсійному бюро можна замовити пізнавальний ознайомлювальний тур;
  • для тих, хто хоче провести в готелі свято або урочистий захід, передбачений банкетний зал;
  • гостям, які прибули в готель з метою відзначити одруження, пропонується номер з романтичним оформленням;
  • є термінал для оплати послуг в безготівковій формі.

майданчик і спеціальний інвентар для організації барбекю;   відкритий басейн з чистою прісною водою, який працює в теплу пору року;   великий сад, в якому знаходиться безліч лав для відпочинку в тіні дерев;   є тераса з великою кількістю шезлонгів для засмаги;   надається можливість розміщення з домашніми тваринами (дана послуга повинна бути попередньо погоджена на стадії бронювання);   є більярдний зал з баром і телевізором для перегляду спортивних матчів;   власний вихід до чистого і доглянутого пляжу;   в ресторані можна скуштувати найкращі страви традиційної російської кухні, а також замовити комплексне харчування;   всім гостям, які приїжджають в готель на автомобілі, надається місце для паркування на приватній стоянці;   за додаткову плату вам можуть бути надані послуги трансферу;   рецепція працює цілодобово, щоб ви могли звернутися до співробітників готелю з проханням або зауваженням;   в екскурсійному бюро можна замовити пізнавальний ознайомлювальний тур;   для тих, хто хоче провести в готелі свято або урочистий захід, передбачений банкетний зал;   гостям, які прибули в готель з метою відзначити одруження, пропонується номер з романтичним оформленням;   є термінал для оплати послуг в безготівковій формі

Позитивні відгуки про готелі "Калімера" (Геленджик)

Досить багато туристів вибирає для розміщення цей готель. Це обумовлено як близькістю до моря, так і досить демократичними розцінками на проживання. Таким чином, можна відзначити наступні позитивні коментарі щодо даного закладу:

  • харчування в ресторані просто відмінне, при тому що ціни набагато нижче, ніж в сусідніх закладах;
  • завдяки вигідному розташуванню, ви абсолютно не будете чути шуму, яким характеризується Геленджик (з дітьми тут відпочивати особливо добре, так як ніщо не завадить їх своєчасному сну);
  • в номерах дуже затишна обстановка, яка нагадує домашню;
  • відмінну якість прибирання (ні пилу, ні сміття ви тут не знайдете).


негативні відгуки

З негативних коментарів про цей готель "Калімера" можна виділити наступні:

  • в готелі спостерігаються постійні перебої з подачею води (влітку це особливо гостра проблема, адже так хочеться скупатися після пляжу або довгої прогулянки);
  • у ванній кімнаті погано працює вентиляція, а тому там не тільки пахне сирістю, але ще і розвивається цвіль;
  • адміністратори ведуть себе непривітно і навіть трохи грубо з постояльцями (немає ніякого бажання звертатися з проханнями чи зауваженнями).

Загальне враження

Досить великою популярністю характеризується такий варіант розміщення, як "Калімера (готель 3 *). Геленджик - місто курортне, а тому ціни на проживання тут, часом, бувають захмарними. Що ж стосується даного готелю, то ціна цілком відповідає якості обслуговування. Тут вам пропонується розміщення в одному з номерів невеликого котеджу. Тут вас чекає доглянута тінистий територія, прикрашена зеленими насадженнями і декоративними елементами.

Що стосується номерів курортного комплексу, то тут ви не зустрінете оригінальних дизайнерських рішень. Кімнати оформлені дуже просто (можна сказати, що по-домашньому). Але це не можна назвати недоліком. Обстановка в номерах дуже затишна, а тому перебувати в них дуже приємно. Проте враження може зіпсувати виражений запах вогкості у ванній кімнаті, а також велика кількість цвілі. Крім того, неприємною несподіванкою може стати часте відключення води, а тому будьте готові, що за дешеве розміщення доведеться заплатити деякими незручностями.

У будь-якому відпочинку не останню роль відіграє харчування. Що стосується даного закладу, то тут працює чудовий кафе з традиційною російською кухнею. Тут за порівняно невеликі гроші можна отримати комплексне харчування, яке буде набагато смачніше і дешевше, ніж в сусідніх закладах. Проте ви повинні бути готові до того, що в ресторані вас чекатиме атмосфера звичайної харчової, а не розкішна ресторанна обстановка.

Одним з найістотніших недоліків готелю "Калімера" є його персонал. Уже під час реєстрації ви помітите прохолодне і недружнє ставлення працівників рецепції. Це значно ускладнює спілкування. До того ж в процесі проживання можуть виникнути якісь проблеми і питання, вирішення яких хотілося б відчувати зацікавленість і увагу з боку персоналу.

Можна сказати, що готель "Калімера" - це бюджетний варіант відпочинку для невибагливих туристів.

Новости