Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Готель "Імперіал", Абрау-Дюрсо (фото): ціни на проживання, опис послуг

  1. Як дістатися
  2. номери
  3. Усередині готелю і в окрузі
  4. харчування
  5. Спа-послуги
  6. Відгуки

Якщо знадобиться одне слово, щоб охарактеризувати готель Імперіал (Imperial & Champagne SPA), то це буде слово «елегантний».

Своїх гостей готель зустрічає атмосферою витонченого затишку, яка сприяє розслаблюючому відпочинку не тільки в літні місяці, але і в міжсезоння.

В цей час відвідувачів набагато менше, а насолоджуватися неповторними пейзажами, що відкриваються з готелю, з келихом хорошого шампанського в романтичній обстановці - справжнє задоволення.

Як дістатися

Розташований «Імперіал»   в курортному селищі Абрау-Дюрсо   , Що входить до складу Новоросійського району Краснодарського краю, за адресою вул Розташований «Імперіал» в курортному селищі Абрау-Дюрсо , Що входить до складу Новоросійського району Краснодарського краю, за адресою вул. Промислова 38.

Це в 24 км від ж / д вокзалу Новоросійська, звідки маршрутки і автобуси №102 довезуть вас до мети. Автобусна зупинка - в 500 метрах від готелю, у церкві.
З Геленджика до Абрау-Дюрсо - 49 км.

На автомобілі - їхати по трасі Е97 на захід уздовж узбережжя, минаючи Кабардінку , Огинаючи Новоросійську бухту і далі ще 23 км до Абрау-Дюрсо.

Прямого автобуса з Геленджика до Абрау-Дюрсо немає, потрібно пересідати в Новоросійську, як альтернатива - таксі, за послугу попросять від 2000 до 3500 рублів.

номери

номери

У номерах:

  • ліжка з дорогим постільною білизною;
  • трюмо;
  • шафа;
  • журнальний столик;
  • м'які меблі;
  • ЖК-телевізори;
  • міні-бар;
  • фен;
  • Спліт-система;
  • безкоштовний wi-fi.

Номери готелю відрізняються особливою витонченістю. Всі вони оформлені в стилі прованс, кожен номер неповторний.

Номери тут різної категорії: Номери тут різної категорії:

  • стандарт і дабл-стандарт - 5000-6000 рублів на добу (на двох);
  • є також номери «студіо» - 7500-8500 рублів;
  • двокімнатний люкс і люкс з балконом - 9000-15000 рублів;
  • люкс-імперіал - 12000-16000 рублів;
  • президентський люкс - 18000 рублів.

Оригінальними родзинками інтер'єру є стіни з неприхованою кам'яною кладкою, шпалери з візерунками, стильно обладнані ванні кімнати з косметичними приладдям від фірми L'occitane.

Прибирання проводиться щодня. Дітям до 3-х років проживання надається безкоштовно.

Усередині готелю і в окрузі

Сам готель знаходиться в 5 хвилинах ходьби від центру селища, якщо йти по набережній Сам готель знаходиться в 5 хвилинах ходьби від центру селища, якщо йти по набережній.

Він гармонійно вписаний в навколишній барвистий пейзаж, що радує погляд смарагдовою зеленню тінистих алей.

Територія готелю велика, красива і доглянута.

Звідси відкривається чудовий вид на озеро Абрау , Яке в 100 метрах від готелю і на білосніжну, з зеленими куполами, церква Ксенії Петербурзької.

До їхніх послуг гостей:

  • басейн;
  • безкоштовний бездротовий інтернет;
  • спа-комплекс, де крім традиційних процедур і масажу можна прийняти ванну шампанського.

На території готелю є також невеликий тренажерний зал і дитячий майданчик, можна взяти велосипеди напрокат і поїздити по околицях На території готелю є також невеликий тренажерний зал і дитячий майданчик, можна взяти велосипеди напрокат і поїздити по околицях.

Чорноморські пляжі в 6 км від готелю, куди ходять маршрутки, 15 хвилин - і ви біля моря.

Центр Абрау з його кафе, ресторанами, набережної і заводом шампанських вин - в декількох хвилинах ходьби від готелю.

У деяких місцях біля озера є невеликі пляжі, багатьом сподобається поплавати або порибалити тут, можливо також взяти напрокат човни для прогулянки по озеру.

харчування

Харчування в «Імперіалі» має на увазі сніданок у вигляді шведського столу, з пляшкою шампанського від «Абрау-Дюрсо» Харчування в «Імперіалі» має на увазі сніданок у вигляді шведського столу, з пляшкою шампанського від «Абрау-Дюрсо».

Світла їдальня оформлена в такому ж стилі, що і номери готелю, з каміном і красивими скатертинами на столиках, з вікнами в підлогу.

Тут же є тераса, де можна снідати, насолоджуючись видом на озеро.

Вас чекатимуть свіжий хліб і випічка, сиро-ковбасна нарізка, фрукти, соки, молочні продукти, пластівці, мед. І шампанське з червоною ікрою - як фірмовий знак готелю.

З гарячого можна взяти омлет з беконом або кашу, свіжі вафлі, з напоїв - кава або чай З гарячого можна взяти омлет з беконом або кашу, свіжі вафлі, з напоїв - кава або чай.

Замовити додатковий сніданок в готелі обійдеться в 800 рублів.

Обідати і вечеряти можна в ресторанах, що знаходяться в безпосередній близькості від готелю:

  • ресторані європейської кухні Terrasse di Lago;
  • в барі з барбекю на березі озера «Аква»;
  • на тінистій терасі кафе «Брют«, де роблять відмінну піцу за італійським рецептом.

Ресторани відносяться до готелю, ціни тут досить демократичні, вишуканий обід на двох з шампанським в Терасі ді Лаго обійдеться близько 4000 рублів.

Спа-послуги

Гості готелю можуть насолоджуватися корисними властивостями терм зі всіх куточків світу.

Відвідування сауни і хамам, фінська і трав'яна лазня, доріжка Кнейпа, крижаний фонтан і контрастний душ - все це входить у вартість проживання в готелі і не обмежена лімітом.

Спа процедури - одна з фішок готелю, яка стає прекрасним доповненням до повноцінного відпочинку Спа процедури - одна з фішок готелю, яка стає прекрасним доповненням до повноцінного відпочинку.

Тут вам проведуть розслаблюючі і зміцнюють процедури за допомогою косметичних засобів, заснованих на кращих сортах винограду: піно нуар, шардоне, санджовезе.

Вартість послуг:

  • ванна з шампанським, з додаванням спеціального концентрату з винограду цих сортів, буде коштувати близько 1500 рублів;
  • різні спа-ритуали з наступним пілінгом і мікс-масажем всього тіла коштують від 5000 рублів;
  • скраб-коктейль з виноградних кісточок і масажем з водоростями, що сприяє схудненню - близько 5400 рублів.

Пропонуються також всілякі маски, процедури по догляду за тілом, руками, обличчям, антицелюлітна терапія, масажі і ванни, вартість від 900 до 6000 рублів.

Короткий відео-огляд готелю «Імперіал»:

Відгуки

Марина, Керч

«Готель оформлений з явними претензіями на шик, при цьому про поведінку персоналу ніхто не подумав, піклуючись про інтер'єр «Готель оформлений з явними претензіями на шик, при цьому про поведінку персоналу ніхто не подумав, піклуючись про інтер'єр. Все якісь похмурі, таке відчуття, що відпочивати ми приїхали за їх рахунок. Якщо відкинути цей негативний момент, то в цілому відпочинок виходить дуже навіть приємний, проте довго знаходиться тут нудно, приїхати на вихідні - в самий раз ».

Олег, Ростов-на-Дону

«Дуже гарний готель, номери супер, вид на озеро звідси просто приголомшливий. Мінуси - готель злегка занепав, подекуди розхитані ручки або носик крана, басейн без підігріву, плавати в прохолодні дні неприємно, дорога проходить близько від готелю, з раннього ранку чутно, як проїжджають великі машини ».

Алена, Котовськ

«Імперіал зачарував нас з першого погляду «Імперіал зачарував нас з першого погляду. Ми приїхали сюди на річницю весілля, залишивши малюка, при цьому подумали, що замучилися б тут з коляскою - всюди сходи, навіть на перший поверх, і ніде немає пандусів. В іншому відпочинок був що треба: масажі, терми, вид з номера на озеро і, звичайно ж, шампанське і червона ікра, як невід'ємний атрибут романтичного уїк-енду. На терасі був тент, керований за допомогою пульта, можна було натягувати його в сонячну погоду, при цьому тераса не межує з сусідньою, що створило нам повний затишок ».

Катерина, Ужгород

«Відпочинок в Імперіалі нам сподобався, хоча поєднання ціна-якість трохи відстає від потрібного. У ресторані замовлення чекати доводилося хвилин по сорок, а то і годину, з місцями весь час були проблеми, на веранді поснідати було взагалі нереально. Нам пояснили, що столики краще замовити заздалегідь. При цьому з двох гарячих страв на сніданок потрібно було вибрати тільки одне, що дивно при такій ціні за номери, від зайвої тарілки каші готель навряд чи б розорився. Сам готель дуже затишний, чудова природа навколо ».

Вадим, Луганськ

«По приїзду насамперед кинувся в очі басейн, який на фотографії здавався набагато більше «По приїзду насамперед кинувся в очі басейн, який на фотографії здавався набагато більше. Знятий з вдалого ракурсу, насправді він досить маленький. На спа-процедурах халтурили - по заявленому часу повинні були робити годину, а закінчували хвилин за 40-45. Номери дуже красиві, шматочок Франції, порадувала також косметика в номері, хоча шампунь і зубна щітка були на одну людину, довелося попросити додаткові. Шампанське в номерах люкс було приємним сюрпризом ».

Новости