Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Готель Море, Геленджик - ціни, відпочинок в Геленджику недорого

  1. Зняти житло в Геленджику район Толстого мису
  2. Номерний фонд готелю:

Адреса: вул. Польова, д. 32, Геленджик, Росія

Показати ціни

Готель Море розташований в екологічно чистому районі міста на Толстого мису, прихованому від шуму і багатолюдності, але в той же час в безпосередній близькості до набережної з затишними кафе і ресторанами. Одним з достоїнств розташування є приваблива близькість до відкритого моря, а також гальковий пляж «Сади морів». Недалеко від готелю розташований продовольчий ринок, супермаркет, аптеки, дитячі майданчики і зупинки з яких можна дістатися в будь-який куточок міста.

Тут саме повітря, як найкращі ліки від усіх хвороб і життєвих негараздів. В оточенні вікових сосен і кипарисів, овіяних цілющим морським бризом, ви зможете приймати природний кисневий коктейль цілодобово. Навіть не тривале перебування у нас в гостях відновить душевні сили, наповнить нової життєвою енергією, подарує умиротворення і спокій.

Зняти житло в Геленджику район Толстого мису

Зняти житло в Геленджику район Толстого мису

Номерний фонд готелю:

  • Категорія «Люкс» - двокімнатний номер з балконами, двома двоспальними ліжками або два окремих і одне двоспальне ліжками. Додаткове місце (розкладне крісло).
  • Номер Комфорт. Категорія «Стандарт з балконом» - однокімнатний номер з одним двоспальним ліжком або двома роздільними і з додатковим місцем.
  • Сімейний номер. Категорія «Стандарт" - однокімнатний номер з одним двоспальним або двома роздільними ліжками і додаткових два місця (розкладний диван).

Послуги та інфраструктура готелю:

  • Wi-Fi Інтернет
  • екскурсії
  • пральня
  • трансфер
  • Додаткове місце
  • Цифрове телебачення

Геленджик - мальовничий і романтичний курорт, перлина Чорноморського узбережжя Кавказу. Унікальне поєднання гір, моря, хвойного лісу і м'яко субтропічного клімату середземноморського типу не тільки створює прекрасні умови для відпочинку, а й допомагає провести інтенсивні переговори в невимушеній атмосфері.

Геленджик славиться своїм мінеральними джерелами і цілющими грязями, які зміцнюють імунітет і сприяють омолодженню організму, а також відомий своєю набережній, що протягнулася уздовж затоки більш ніж на 10 кілометрів.

У Геленджика свій особливий шарм: місто впевнено набуває європейського вигляду, зберігаючи традиції і звичаї гостинності. Упорядковані пляжі і цілюще морське повітря, аквапарки, парки відпочинку та розваг, канатна дорога, сафарі-парк залишать незабутнє враження про затишному містечку, потопаючому в зелені садів і дерев.

Пам'ятки регіону, які стоять вашої уваги:

  • Дольмени - унікальні археологічні пам'ятники - ровесники єгипетських пірамід і середньовічних курганів.
  • Винні тури, що передбачають відвідування заводів з виробництва вина і шампанського, а також дегустації в підвалах, вирубаних у скелі хребта Абрау в ХІХ ст.
  • Прогулянки на яхті вздовж мальовничого узбережжя з заїздом на дикі пляжі і купанням в кришталево чистій воді.
  • Джанхот - дивовижне по красі місце Геленджикского узмор'я, яке називають «зеленим раєм близько Геленджика», де творили художники і поети ХІХ - ХХ ст.

Джанхот - дивовижне по красі місце Геленджикского узмор'я, яке називають «зеленим раєм близько Геленджика», де творили художники і поети ХІХ - ХХ ст

Показати ціни

Новости