Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Готель Компас Готель Савой Геленджик

Готель Хаятт Рідженсі Єкатеринбург
(Єкатеринбург)

"Хаятт Рідженсі Єкатеринбург" розташований в самому центрі міста, в новому будинку, що будується фінансовому та діловому районі на березі річки Ісеть, де від міжнародного аеропорту Кольцово вас відділяють 45 хвилин шляху на автомобілі, а від головної площі міста лише кілька хвилин приємної пішої прогулянки.
У дизайні готелю, його сучасній архітектурі та новітньому обладнанні знаходить відображення дух самого міста, втілюючи в собі виняткове поєднання сучасних і традиційних стандартів як для ділових мандрівників, так і для відпочиваючих гостей.

Розміщення

"Хаятт Рідженсі Єкатеринбург" має в своєму розпорядженні 296 просторими розкішними номерами, включаючи 56 номерів категорії люкс. Кімнати повністю пристосовані для задоволення потреб і забезпечення комфорту сучасної ділової людини, що подорожує по світу, - це революційна концепція відкритої ванної кімнати, високотехнологічна система комунікацій і ергономічні робочі місця. Всі номери оснащені широкосмуговим доступом в Інтернет, міні-барами, наборами для приготування чаю і кави, сейфами, що вміщають ноутбук стандартного розміру, індивідуальними системами клімат-контролю, двосмугової телефонним зв'язком і голосовою поштою. Ексклюзивні ванні кімнати з підігрівом підлоги, великими ваннами і винятковим дощовим душем, а також що відкривається з вікон захоплюючий дух вид на Храм на Крові і міський ставок залишать незабутні враження від проведеного в готелі часу.

Regency Club ™

Гостям, які бажають особливої відокремленості, готель пропонує скористатися послугами Regency Club ™, забезпечуючи високопоставлених гостей персональним доступом в зал для проведення засідань і вітальню Regency Club, закриту зону, де щодня подаються континентальний сніданок, вечірні коктейлі та закуски, а також є спеціальна служба консьєржа.

ресторани

  • Основний ресторан готелю, Cucina, відрізняє відкрита кухня з дерев'яною піччю і грилем. Середземноморська кухня цього ресторану предалагает багатий вибір сучасних і ексклюзивних страв, в процесі приготування яких використовуються тільки свіжі продукти.
  • Візитна картка "Хаятт Рідженсі Єкатеринбург", ресторан Noble House, розташований на 4 поверсі, пропонує скуштувати вишукану азіатську кухню. Повністю присвятила себе справі команда високопрофесійних кухарів приготує автентичні азіатські страви, в точності відтворюючи традиційні рецепти і методи приготування на пару, в воках і на грилі.
  • У барі Fireside гості можуть розслабитися після напруженого робочого дня і насолодитися багатою колекцією рідкісних сортів віскі в стильній і сучасній обстановці. Розташований в самому серці готелю бар - це тихий острівець розкоші, де кожен зможе знайти затишне місце з видом на зачаровує камін.
  • Boudoir - це сучасний винний бар, ідеальне місце для того, щоб зустрітися в кінці дня і продегустувати в стильній обстановці виняткову колекцію вишуканих вин і вантажного шампанського.
  • Бар T-Lounge пропонує європейські страви і унікальний вибір ідеально приготованих коктейлів, а також колекцію напоїв преміум-класу з усього світу. Приємний спокійний відпочинок гостей супроводжують звуки благородного рояля.

Конференції та заходи

"Хаятт Рідженсі Єкатеринбург" має в своєму розпорядженні конференц-центром, ідеально обладнаним для проведення бізнес-заходів, зустрічей, урочистих церемоній і банкетів. Площа центру складає 2500 кв. м, включаючи конференц-зал площею 600 кв. м, п'ять кімнат для переговорів і одну кімнату для засідань. Всі приміщення обладнані за останнім словом техніки і відповідають найвищим вимогам до проведення будь-якого заходу, від закритих зборів ради директорів до масштабних урочистих церемоній.

Технології проведення нарад

Для ідеального надання професійних послуг Бізнес-центр пропонує гостям скористатися мультимедійними технологіями, високошвидкісним бездротовим доступом в інтернет, повністю обладнаними робочими місцями, послугами перекладача, консультанта по місцевим комерційних питань, а також послугами професійного секретаря.

Зручності для відпочинку

Фітнес-центр готелю The Myst, розташований на 20 поверсі, пропонує сучасний тренажерний зал, оснащений кардіо-зоною з цифровим обладнанням, сауну, хамам, гідромасажні ванни, плавальний басейн, а також персональну лазню. "Хаятт Рідженсі Єкатеринбург" - це перший готель в місті, що пропонує повний комплекс SPA-послуг, включаючи самі передові процедури і види масажу, покликані відновити сили, повернути енергію і молодість.

До ваших послуг в "Хаятт Рідженсі Єкатеринбург":

  • зустріч в аеропорту і VIP-сервіс;
  • оренда лімузинів і автомобілів;
  • підземна парковка;
  • бізнес центр;
  • Wi-Fi Інтернет у всіх громадських місцях;
  • 24-годинна служба консьєржа та володіє іноземними мовами персонал;
  • цілодобове обслуговування в номерах;
  • обмін валют;
  • послуги няні за запитом;
  • послуги хімчистки та пральні;
  • сейфи на рецепції, а також в номерах всіх категорій;
  • експрес-розрахунок за надані послуги.

"Компас Готель Савой" розташований в центральній частині набережної Геленджика, на першій береговій лінії.
Світлі та просторі номери з панорамним видом на море і гори, або на внутрішній дворик, з легким декором і функціональним дизайном, умовно розділені на зони спальні і вітальні. Комплектацією номерів передбачені всі необхідні деталі для повноцінного і комфортного відпочинку: ортопедичні ліжка, телефон, електронний сейф, міні-бар, регульована система освітлення і кондиціонування, безкоштовний Wi-Fi, питна вода, набір для чаювання, халат, тапочки, фен, дзеркала для макіяжу і косметичні засоби, електронний замок.
  • Студія з видом на внутрішній дворик. Номер площею 30 м2 з одним великим ліжком, розділений на зони спальні і вітальні. У вітальні передбачена зона відпочинку і не великий обідній стіл.
  • Студія з видом на море. Номери площею 35 м2, з одним великим ліжком, умовно розділені на зони спальні і вітальні. У вітальні передбачена зона відпочинку і невеликий обідній стіл, набір для чаювання. На 2 і 3 поверхах, номери даної категорії, оснащені внутрішніми дверима, яка дозволяє з'єднати номер сюїт з сусіднім суперіор (Sea View) і перетворити його в багатокімнатний сюїт, що складається з двох спалень і загальної вітальні.
  • Стандарт з видом на море і стандарт з видом на внутрішній дворик. Однокімнатний номер площею не менше 24 м2, з одним великим, або двома розсунутими ліжками. Комплектацією номерів передбачені всі необхідні деталі для повноцінного і комфортного відпочинку: ортопедичні ліжка, телефон, електронний сейф, міні бар, регульована система освітлення і кондиціонування, безкоштовний Wi-Fi, питна вода, набір для чаювання, халат, тапочки, фен, дзеркала для макіяжу і косметичні засоби.

До ваших послуг в "Компас Готелі Савой":
  • під охороною гостьова парковка;
  • ресторан "Рагу", літня веранда (40 місць в зимовому залі і 20 місць на веранді);
  • ресторанне обслуговування в номерах.
: Категорія готелю Компас Готель Савой Геленджик Забронювати номер в готелі Компас Готель Савой Геленджик

Готель Салют
(Москва)

Готель "Салют" розташований на перетині Ленінського і Вернадського проспектів, в 15-ти хвилинах їзди автотранспортом від аеропорту Внуково, в 5-ти хвилинах їзди до метро "Південно-Західна", в 20-ти хвилинах їзди до центру Москви. В районі готелю розташовані: РУДН, МГУ, Перший Московський Державний медичний університет ім. Сеченова, Російська дитяча клінічна лікарня (РДКБ), Експоцентр на Красній Пресні, Воробйови гори, Великий Московський Державний цирк, СК "Лужники".
Як дістатися. З центру міста - 20 хвилин на метро до станції "Південно-Західна", або 30 хвилин на автотранспорті. Від станції метро "Південно-Західна" проїзд громадським транспортом: автобуси 144, 720 або маршрутне таксі 22 до зупинки Готель «Салют». Від аеропорту Внуково - автобусом 611 (крім автобуса-експрес) або маршрутному таксі 45 до зупинки Готель «Салют», час у дорозі до / від готелю 20-25 хвилин.

  • Стандарт - однокімнатні номери, площею 15,3 і 20,6 кв. м, в номері одне або два полуторні ліжка / одна велика сімейна ліжко. Номер оснащений: телевізором (з російськими та іноземними каналами), холодильником (в номерах, розташованих на 15 поверсі), феном, гардеробом, додатковими м'якими пледами, електричним чайником, безкоштовним Wi-Fi-інтернетом, банними приладдям, капцями.
  • Бізнес - однокімнатні номери підвищеної комфортності, площею 15,3 і 20,6 кв. м, в номері одне або два полуторні ліжка / одна велика сімейна ліжко. Номер оснащений: телевізором (з російськими та іноземними каналами), холодильником (в номерах, розташованих на 15 поверсі), феном, гардеробом, додатковими м'якими пледами, електричним чайником, безкоштовним Wi-Fi-інтернетом, банними приладдям, капцями, кондиціонером (більшість номерів).
  • Напівлюкс / Люкс - двокімнатні номери підвищеної комфортності, площею 39,2 кв. м і 41,0 кв. м, в спальні одне велике сімейне ліжко, в вітальні м'який гарнітур. Номер оснащений: двома телевізорами (з російськими та іноземними каналами), холодильником, феном, гардеробом, додатковими м'якими пледами, електричним чайником, безкоштовним Wi-Fi-інтернетом, кондиціонером (крім категорії напівлюкс), сервантом з комплектом посуду, банними приладдям, халатами, тапочками.
  • Апартаменти - трикімнатний номер підвищеної комфортності з двома санвузлами, площею 58 кв. м, в спальні одне велике сімейне ліжко, в вітальні м'який гарнітур, в кабінеті стіл на шість персон зі стільцями. Номер оснащений: двома телевізорами (з російськими та іноземними каналами), холодильником, феном, гардеробом, додатковими м'якими пледами, електричним чайником, безкоштовним Wi-Fi-інтернетом, двома кондиціонерами, сервантом з комплектом посуду, банними приладдям, халатами, тапочками.

До ваших послуг в готелі "Салют":

  • 1091 номер різних категорій (стандарт, бізнес, напівлюкс, люкс, апартаменти);
  • 2 сучасних конференц-залу;
  • 5 комфортних переговорних кімнат;
  • 6 ресторанів з різноманітною кухонні;
  • лобі-бар і лобі-спорт-бар;
  • безкоштовний Інтернет (Wi-Fi);
  • обмін валюти;
  • прасувальна кімната;
  • щоденне прибирання;
  • ліфт;
  • номера для некурящих;
  • салон краси;
  • фітнес центр;
  • спортивний тренажерний зал;
  • медичний центр;
  • сауна;
  • солярій;
  • інтернет-клуб;
  • кіоски з сувенірами;
  • трансфер;
  • авіакаса;
  • більярдний клуб;
  • камера зберігання;
  • парковка.


Спеціальні пропозиції

  • Спеціальні пропозиції для молодят.
  • Спеціальна пропозиція на групове розміщення.
  • Спеціальний пакет на конференц-зали.
  • Спеціальна пропозиція для проведення урочистостей, свят, фуршетів.

Готель Дивеевская слобода (Нижній Новгород)

Готельний комплекс "Дивеевская слобода" розташований в селі Дивеево Нижегородської області, адміністративному центрі Дівеевского району.

До Ваших послуг 63 комфортабельних номери, 126 місць з можливістю надання 26 додаткових місць. Всі номери двомісні. Сніданок надається безкоштовно. Номерний фонд: 4 номери вищої категорії "апартамент", 5 номерів вищої категорії "люкс", 20 номерів першої категорії "бізнес", 14 номерів першої категорії "стандарт", 20 номерів першої категорії "економ". Сніданок (шведський стіл) входить у вартість номера.

Нумерний фонд:

Двокімнатні "апартаменти" розташовані в дерев'яних будинках-котеджах - ліжко "King-size" 200х200, стіл обідній, стіл журнальний, стіл письмовий, 4 стільці, дві приліжкові тумбочки, тумбочка під телевізор, телевізор, телефон, холодильник, міні-бар, шафа для одягу, диван, два крісла, електричний чайник, різні набори посуду і письмового приладдя, СВЧ-піч, умивальник, ванна з душем, санвузол, туалетні приналежності:

Новости