Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Гостьовий будинок "Глобус", м Геленджик

ГОСТЬОВИЙ БУДИНОК «ГЛОБУС»
Гостьовий будинок "Глобус" в Геленджику - невеликий сучасний приватна чотириповерховий готель. Хіт продажів 2016-17 років, в центрі міста, всього в 100 метрах від набережної і широкого піщаного пляжу і поблизу до популярного району "Товстий мис".

Розташування: в крокової доступності розташовані центральний парк Геленджика, набережна з кафе, стадіон «Спартак» і аквапарк "Дельфін". Недалеко від району "Товстий мис", 500 м до "скверу Перемоги".

Харчування: невелика загальна кухня для самостійного приготування їжі (на 1-му поверсі гостьового будинку) з плитою, духовою шафою, мікрохвильовою пічкою, чайником, кострюле, сковорідками і мінімальним набором посуду. Поруч з гостьовим будинком є ​​кафе і їдальні, магазини, невеликі супермаркети.

Розміщення: сучасне чотириповерхова будівля без ліфта, номери на 3-4 поверхах без балконів.

Сервіс: рушники видаються на кількість заїжджають в номер, на людину великий банний і для особи; загальний на номер килимок для ванної; з засобів особистої гігієни видається туалетний папір і рідке мило; щоденне прибирання в номері, рушники змінюються раз в 3 дня, постільна раз в 5 днів (і на вимогу). Праска і прасувальна дошка - на 1-му поверсі. Сушарки для білизни - у ванній кімнаті.

Водопостачання: холодна і гаряча вода постійно, на території є бойлери та запаси води.

Нумерний фонд:
2-місні номери, 3 або 4 поверхи, ок. 14-16 кв.м: двоспальне ліжко або два односпальні ліжка, санвузол в кахлі (душова кабіна, раковина, унітаз, віконце), спліт-система, плоский телевізор, холодильник, чайник, мінімум посуду (тарілки, чашки), шафа для речей , приліжкові тумбочки, стіл і стільці, на підлозі - плитка (від 2018 р).
Додаткове місце - євро-розкладачка або крісло-ліжко (не у всіх номерах). Макс. розміщення: 2 осн. місця + 1 дод. місце + 2 без місця.

місце + 2 без місця

3-місні номери на 3 поверсі з двоспальним і двох'ярусної ліжком. Основні місця: двоспальне ліжко + місце на 2-ярусного ліжка. Додаткове місце - друге місце на 2-ярусного ліжка. Макс. розміщення: 3 осн. місця + 1 дод. місце + 2 без місця.

місце + 2 без місця

Пляж: в 100 м - безкоштовний піщаний Центральний міський пляж, в 250 м - безкоштовний дрібногалечний пляж "Сади морів". Парасольки, шезлонги, водні види спорту, розваги, аквапарк "Дельфін" - за доп. плату.

плату

Послуги та інфраструктура: безкоштовний wi-fi на всій території, перед гостьовим будинком зупинка громадського транспорту "вул. Грінченка".

Діти: приймаються з будь-якого віку. Діти до 4 років (вкл.) Без місця в номері, без харчування - безкоштовно.

Як дістатися:
- автобусний тур - до території гостьового будинку (можлива пересадка на безкоштовний трансфер на курорті):
Транспорт 1 (також там, де не вказано номер транспорту): Рибінськ (трансфер) - Ярославль - Ростов - Переславль - Сергієв Посад - МКАД - об'єкт розміщення.
Транспорт 2: Рибінськ (трансфер) - Ярославль - Кострома - Іваново - Володимир - Орєхово-Зуєво - об'єкт розміщення.
- ж / д тур - до ж / д вокзалу м Новоросійська / ст. Гарячий ключ. Від вокзалу ви можете замовити груповий або індивідуальний трансфер або дістатися самостійно, найближча зупинка "вул .. Грінченка", автобус № 5;
- авіатур - до Геленджика, далі - індивідуальний трансфер за доп. плату або самостійно (найближча зупинка - "вул. Грінченка", від аеропорту м Геленджика ходить прямий автобус № 5).
ВАЖЛИВО!
- 01.05.2018 року, відповідно до ФЗ від 29 липня 2017 року № 214 "Про проведення експерименту з розвитку курортної інфраструктури в Республіці Крим, Алтайському краї, Краснодарському краї і Ставропольському краї" введений курортний збір, розмір якого на території Краснодарського краю становить - 10 руб / сут / чол (у вартість путівки не включені, оплачуються окремо на курорті!).
- ваучери на тур виходять - за тиждень до туру, в 2-х примірниках в офісі продажів.
- при придбанні автобусного туру на початок або закінчення сезону дорога в одну сторону може бути замінена на «груповий трансфер« готель - ж.д вокзал »+ плацкартний квиток на поїзд».

У вартість туру на автобусі входить:
- проїзд комфортабельним автобусом єврокласу (іномарка) до території гостьового будинку (можлива пересадка на безкоштовний трансфер на курорті);
- проживання;
- wi-fi;
- загальна кухня;
- страховка від нещасного випадку;
- послуги супроводжуючого в автобусі.

У вартість туру на поїзді входить:
- проїзд поїздом до / від Новоросійська / Гарячого ключа (в залежності від дати) у вагоні плацкарт (турфірма не гарантує нижні, що не бічні місця, місця не біля туалету в поїзді, готовність квитків не раніше ніж 7 діб, але не пізніше, ніж за 2 діб до початку туру);
- проживання;
- wi-fi;
- загальна кухня;
- страховка від нещасного випадку.

У вартість авіатуру входить:
- переліт Москва - Геленджик - Москва;
- проживання;
- wi-fi;
- загальна кухня;
- страховка від нещасного випадку.

У вартість туру без проїзду входить:
- проживання;
- wi-fi;
- загальна кухня;
- страховка від нещасного випадку.

Адреса: м Геленджик, вул
Адреса: м Геленджик, вул. Червоногвардійська, 29а

Кількість номерів: 13

Рік побудови: 2010 (реконструкція в 2016)

Розрахунковий час: заселення в номер - після 12.00, звільнення номерів - до 10.00.

Документи: паспорт російський або закордонний, на дітей до 13 років (вкл.) - свідоцтво про народження з вкладишем про громадянство, страховий медичний поліс, ваучер, договір, путівка, пам'ятка застрахованого, пам'ятка туристу.

) - свідоцтво про народження з вкладишем про громадянство, страховий медичний поліс, ваучер, договір, путівка, пам'ятка застрахованого, пам'ятка туристу







Новости