Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Гостьовий будинок «Ізумруд» (Архипо-Йосипівка): відгуки, ціни, фото

  1. Де знаходиться гостьовий будинок в п. Архипо-Йосипівка?
  2. Як приймає туристів «Ізумруд»?
  3. Харчування і розваги в міні-готелі
  4. Що подивитися з визначних пам'яток?
  5. Контакти і ціни

Краснодарський край гостинно зустрічає туристів, пропонує для розміщення великі курорти, наприклад Геленджик, і маленькі курортні селища, такі, як Архипо-Йосипівка. Гостьовий будинок «Ізумруд» - лише один з кращих готелів в цьому земному раю.

Гостьовий будинок «Ізумруд» - лише один з кращих готелів в цьому земному раю

ЗМІСТ

Де знаходиться гостьовий будинок в п. Архипо-Йосипівка?

Він розташовується надзвичайно зручно, в крокової доступності - центр селища, море і річка з цікавою назвою Тешебс. Поблизу функціонують готелі «Афаліна», «Зелений дім» і «Хуторок».

Як приймає туристів «Ізумруд»?

Великий вибір місць для проживання туристів пропонує Архипо-Йосипівка. Гостьовий будинок «Ізумруд» ж має апартаментами класу «Економ» і «Стандарт», є кілька люксів. У них спокійно можуть розміститися 2-4 людини - компанія друзів, закохана парочка або сімейна пара, яка приїхала на відпочинок з дитиною. Вони досить комфортні, цілодобово забезпечуються гарячою і холодною водою, з побутових приладів є:

  • телевізори з пласкими екранами і супутниковими каналами;
  • сучасні холодильники;
  • кондиціонери.

Останні мають важливе значення, дозволяючи створювати в номері оптимальний мікроклімат. Не всі апартаменти мають балкони, отже, якщо наявність їх грає для туристів важливу роль, краще обговорити це питання заздалегідь. Не варто розраховувати на шикарні варіанти розміщення - ціни тут відносно низькі.


Житло в готелі має досить скромні площі, але забезпечено необхідними меблями, є одно- і двоспальні ліжка, столики журнальні, тумбочки, трельяжі. У люксах обладнана вітальня зона, передбачені кутові або звичайні дивани, килими на підлозі. Колірна гамма стін спокійна, приємних теплих відтінків натурального дерева, є стельові і настінні світильники. З мінусів - відсутність фена, він надається на вимогу, та й прибирання повинна здійснюватися власними силами (інвентар видається).

НЕ пропустіть - ТОП-5 готелів Архіпкі у моря

Харчування і розваги в міні-готелі

З усіх баз відпочинку і готелів найбільш впорядковану територію має гостьовий будинок «Смарагд» в Архипо-Йосипівка. Відгуки про нього в більшості своїй позитивні. В першу чергу гості відзначають наявність басейну , Що дозволяє насолоджуватися водними процедурами прямо на місці. З інших послуг, які пропонуються постояльцям, можна виділити:

  • безкоштовну автостоянку;
  • організацію трансферу (зустріч на вокзалі або в аеропорту);
  • наявність інтернету.

На території встановлено дитячий ігровий майданчик, є можливість організації настільних ігор і спортивних розваг, наприклад дартсу. Територія упорядкована, багато зелених насаджень і екзотичних квітів. Тут же є хороша альтанка, ділянка для барбекю, мангал. Все це дозволяє клієнтам організовувати вечірні пікніки і смачні посиденьки з шашликом і місцевим смачним вином. Те, що в крокової доступності від готелю знаходиться кілька продуктових магазинів і міні-ринок, тільки додає йому бонусів.

Важливий момент - організація харчування в гостьовому будинку Архипо-Осиповки на хорошому рівні. Є прилегла їдальня, страви поки не можна замовляти в індивідуальному порядку, зате можна коригувати загальне меню. Крім ресторану, працює тут і бар, в ньому великий вибір алкогольних напоїв, легких закусок, солодощів. До послуг гостей загальна кухня, де нескладно готувати самостійно - це оцінять постояльці з дітьми, для яких необхідні спеціальні страви.

Що подивитися з визначних пам'яток?

Звичайно ж, з Анапою або Сочі порівняти пам'ятки Архипо-Осиповки не можна. Але подивитися тут все ж є на що. У 250 м на захід від міні-готелю працює Океанаріум, де ви і ваші діти зможете познайомитися з мешканцями морських глибин, плаваючих у великих акваріумах. Біля цього закладу також розташований фрагмент Михайлівського зміцнення, де неважко зробити чудове фото. У 600 м на північний захід також виявляється Пам'ятний хрест, а трохи південніше гостьового будинку функціонує найпопулярніший пансіонат селища - «Тешебс», тезка протікає тут річки.

Контакти і ціни

  • Адреса: вулиця Лугова, 14, Архипо-Йосипівка, Геленджик, Краснодарський край, Росія.
  • Телефони: + 7-989-285-08-20, + 7-918-319-32-82.
  • Офіційний сайт:
  • Ціни на бронювання: від 800 до 2300 рублів на добу.

Надзвичайно прекрасна і затребувана влітку Архипо-Йосипівка. Гостьовий будинок «Ізумруд», розташований в самому її серці, сподобається туристам, які хотіли б відпочити в затишному спокійному місці, на узбережжі Чорного моря, у відносній відокремленості, далеко від цивілізації і ближче до природи. На закінчення ви можете подивитися про нього відео.

Архипо-Йосипівка?
Як приймає туристів «Ізумруд»?
Архипо-Йосипівка?
Як приймає туристів «Ізумруд»?
Що подивитися з визначних пам'яток?

Новости