Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Гостьовий будинок Галина в Анапі

Гостьовий будинок в Анапі на узбережжі Чорного моря з назвою Галина пропонує своїм гостям проживання, в стандартних номерах і номерах люкс, якісне харчування і море позитивних емоцій, які Ви отримаєте відвідавши Чорне море і масу розваг міста Анапа

Гостьовий будинок в Анапі на узбережжі Чорного моря з назвою "Галина" пропонує своїм гостям проживання, в стандартних номерах і номерах люкс, якісне харчування і море позитивних емоцій, які Ви отримаєте відвідавши Чорне море і масу розваг міста Анапа.

Наш WhatsApp +79883440510 та сторінка в Instagram www.instagram.com/anapa.galina/

На нашому сайті Ви зможете ознайомитися з цінами на наші послуги, почитати озиви гостей, здійснити підбір потрібної Вам кімнати гостьового будинку з переглядом фотографій, дізнатися про харчування в кафе "Галина" з прикладами меню, онлайн заповнити форму бронювання номера і найголовніше познайомитися з містом -курорт Анапа і відпочинком на Чорному морі.

Місто-курорт Анапа знаходиться в Краснодарському краї, на березі Чорного моря. Анапа славиться м'яким кліматом, піщаними і гальковими пляжами, великою кількістю сонячних днів. Все це робить Анапу популярним курортом, відомим місцем сімейного та дитячого відпочинку. Тому курорт Анапа - це відмінний пляжний відпочинок на морі. Околиці Анапи відомі своєю красою. Одним з таких місць є Великий Утріш. Гори Утриша покриті реліктовим лісом і ялівцем, тут гальковий пляж і чисте море, а також знамениті 3 лагуни. Любителі походів облюбували Утриш за незайману красу природи.

Любителі походів облюбували Утриш за незайману красу природи

Також природною пам'яткою є долина Сукко. У анапском районі б'ють 7 джерел мінеральних вод. Неподалік, в Тамані знаходяться грязьові мертві вулкани з цілющою гряззю. Всього в Краснодарському краї понад 50 грязьових вулканів з різним мінеральним складом грязі. Сам місто Анапа постійно розвивається, покращується його інфраструктура, підвищується рівень обслуговування гостей курорту. У 2010 році в Анапі відкрився міський Анапскій дельфінарій - морський комплекс, оновився і модернізувався кіноцентр «Світ кіно», а над літньою естрадою звели дах. До Ваших послуг санаторії Анапи, пансіонати Анапи, готелі, будинки відпочинку, бази відпочинку і гостьові будинки Анапи, приватний сектор. У курортній Анапі є затишний гостьовий будинок «Галина», який знаходиться на вулиці Північній, найближчої вулиці до піщаного пляжу. Піщаний пляж знаходиться в 10 хвилинах ходьби від гостьового будинку. У 100 метрах від гостьового будинку знаходиться платна автостоянка і речовий ринок «Північний». У 5-ти хвилинах ходьби центральний ринок, де Ви завжди зможете купити свіжі овочі і фрукти, молочні продукти місцевих виробників, а також все необхідне. А в 15 хвилинах ходьби від гостьового будинку вже центр міста з цирками, атракціонами, дискотеками, відкритими кафе і ресторанами. Гостьовий будинок «Галина» пропонує Вам комфортні номери та низькі ціни, а також двокімнатні номери люкс. передбачено бронювання . Після активного відпочинку на морі Ви зможете розташуватися на терасі біля персонального столика вашого номера або відпочити в затишному дворику гостьового будинку. Для своїх гостей на території діє кафе, в якому організовано комплексне харчування. У кафе завжди смачні і різноманітні страви готують професійні кухарі. На Вашому столі завжди будуть свіжі продукти. Якщо Ви надумали відвідати курорт Анапа і для повноцінного і комфортного відпочинку Вам потрібен гостьовий будинок з харчуванням, то гостьовий будинок в Анапі - "Галина", кращий вибір. Гостьовий будинок "Галина" в Анапі, також як і пансіонати Анапи, пропонує своїм гостям повний пансіон. Також природною пам'яткою є долина Сукко На території діє безкоштовний Wi-Fi інтернет. У затишному дворику діти можуть проводити своє дозвілля, а для не великих дітей є дитячий куточок .

Проведіть свою відпустку в гостьовому будинку Анапи, приїжджайте на відпочинок з дитиною або всією сім'єю. Відпочинок на узбережжі Чорного моря в Анапі сприятливо відіб'ється на Ваше здоров'я, дасть заряд бадьорості та енергії на цілий рік! Ви отримаєте якісний літній відпочинок, провівши в Анапі відпустку з дітьми або всією сім'єю. Приїжджайте в наш гостьовий будинок Галина - Чорне море, Росія, 353445, Краснодарський край, місто-курорт Анапа, вул. Північна, будинок 23!

Анапа 2019 чекає Вас !!! Якщо у Вас є вороса, надсилайте їх нам на електронну пошту натиснувши сюди - написати лист або зв'язатися по WhatsApp +79883440510. Якщо Ви хочете до нас приїхати і здійснити бронювання номера або отримати відповіді на питання пов'язані з цим, тисніть сюди - відправити заявку Гостьовий будинок Галина офіційний сайт www.anapagalina.ru

Новости