Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Геленджик | Пансіонат «Горизонт»


• Про ПАНСІОНАТІ Пансіонат «Горизонт» знаходиться в курортній частині міста-курорту Геленджик, на парковій території 15 гектар з сосновим бором, на відстані 300 метрів від узбережжя Чорного моря. Санаторій являє собою восьмиповерховий корпус на 1140 місць.

• РОЗМІЩЕННЯ Відпочиваючі Геленджікского пансіонату «Горизонт» розміщуються в затишних і комфортабельних номерах різних категорій.

  • Одномісний однокімнатний номер - санвузол з душем, телевізор, холодильник, кондиціонер
  • Двомісний однокімнатний номер - санвузол з душем, телевізор, холодильник
  • Двомісний однокімнатний підвищеної комфортності - санвузол з душем, телевізор, холодильник, кондиціонер
  • Тримісний однокімнатний номер - санвузол з душем, телевізор

• ХАРЧУВАННЯ Триразове комплексне у власній їдальні.

• ЛІКУВАННЯ Хвороби серцево-судинної системи, захворювань шлунково-кишкового тракту, захворювань нервової системи, бронхіальної астми, захворювань опорно-рухового апарату, обміну речовин, гінекологічні захворювання, алергічні захворювання, хвороби хребта, урологічні захворювання.

• ПЛЯЖ Геленджикский пансіонат «Горизонт» має свій власний гальковий пляж в 500 метрах від санаторію. На пляжі: парасольки, лежаки, водні види спорту на пляжі.

• ДОЗВІЛЛЯ В пансіонаті «Горизонт» до послуг відпочиваючих: кафе, бар, танцювальний майданчик, відеосалон, спортивні та ігрові майданчики, свій обладнаний пляж, прокат пляжного і спортивного інвентарю. Організовуються екскурсії по місцевих визначних пам'ятках. Є великий відкритий басейн

• АДРЕСА ПАНСІОНАТУ Краснодарський край, місто Геленджик , Вулиця Туристична, 4, пансіонат «Горизонт».



Ірина 2010-07-16 00:49:32

Відпочивали в липні 2010р.
Плюси - територія пансіонату, басейн, сосни, фонтан, тренажерний зал (в медцентрі були, нічого сказати не можу). Номери в головному корпусі нормальні, все обіцяне в наявності є. Прибирання номера щодня, покоївка дуже хороша.
Мінуси - море дуже брудне, купатися в такому не захотілося. Пляжу свого немає - він відноситься до території ЛОКТ \ "Сонячна \". І до купання теж придатний мало - частина пляжу - це бетонна площадка з драбинками для спуску в воду, частина - смужка гальки шириною метра 3, причому страшенно брудна. Відпочивали з маленькою дитиною, тому такий пляж нам не підійшов.
Дитяча кімната виявилася приміщенням з курними килимами, кріслами і іграшками тридцятирічної давності. Дитячий майданчик - іржава облізла гірка теж десь років 70-х, і мабуть останні років 5 з неї ніхто не катався - настільки товстим і незмивною виявився шар бруду і іржі, про бортики дитина зчесав руки до саден. Гойдалки такого ж віку, але на них хоча б можна кататися без шкоди для здоров'я. Лазілкамі, теж обдерта і іржава. Все це задоволення знаходиться в бур'яні (дитині вище коліна).
Харчування нормальне. Правда, картопля в різних видах набридла жахливо. Порції могли б бути і побільше. А їдальня вразила липкими стільцями і погано вимитими тарілками.
Загальний висновок - відпочивати можна, але вартість відпочинку якістю не сответствует абсолютно. За ці гроші можна відпочити на узбережжі з набагато більшим комфортом. І з дітьми краще не їхати - їм там нудно.


[Відповісти] [Скасувати відповідь]
Сторінки: [1]

Новости