Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Геленджик - місто моєї мрії!

  1. Як по-мені, так це райське місце! І не тому, що тут море, гори, сонце і все таке! Це курорт, і тут...
  2. А що ж відбувається взимку?

Як по-мені, так це райське місце!

І не тому, що тут море, гори, сонце і все таке! Це курорт, і тут все начебто зрозуміло. Але місто живе не тільки в літній сезон, так? І я навіть не знаю, коли він мені подобається більше, взимку або влітку. Це, все таки дві великі різниці, як кажуть.

літо

Влітку, в принципі все ясно і зрозуміло. Купайся, заграй, їж морозиво! Кругом тебе кафе і ресторанчики, всілякі розваги і атракціони, екскурсії та поїздки в гори, на УАЗ-ах і БТР-ах) Все для того, щоб гість відпочив як слід! Ревізорро рекомендує, поїдемо-поїмо хвалить, і тому подібне!

Хоча, на мій погляд, поїздки в гори на уазиках, це той ще відпочинок. Це один з варіантів відпочинку, після якого обов'язково потрібен додатковий відпочинок, ідеально якщо в горизонтальному положенні) До того ж, це буває ще й небезпечно!

Геленджик для мене, це все таки його околиці. Вірніше, природа цих околиць! Чи не перестаю нею захоплюватися!

У Геленджику, якщо не брати до уваги центр міста, є дуже мальовничі вулички! Просто йдеш в тіні сосен і дивишся по сторонам. І очам завжди є за що зачепитися, і завжди є на чому відпочити. Дуже люблю гуляти по місту пішки.

А ось автомобілі в місті не люблю. А їх стає все більше і більше, з кожним роком (

Ще тут ростуть всілякі вітаміни, іноді навіть екзотичні) Гранат, наприклад ...

Виноград, персики, яблука, груші, інжир, і навіть ківі, можуть чекати на будь-який вуличці! Он там, на ринку, інжир продають по 300-350 рублів за кілограм! А тут він росте у дворі у людини, дозріває, лопається і обсипається під дерево! Ось так просто) Навіть безглуздо. Я навіть думаю, що при бажанні можна з господарями домовитися і зібрати його для себе) Але по цих вулицях не ходять туристи і відпочиваючі, а мені не треба, у мене є свій)

Раніше навколо Геленджика було багато виноградників з різноманітними сортами. Взагалі, полів і садів було дуже багато. Вирощувалися майже всі овочі і фрукти. Недалеко від будинку де я виріс, було полуничне поле, а дорога до того полю, йшла через персиковий сад) Зараз мені навіть трохи прикро, дивитися як замість тих полів, з'являються нові мікрорайони. Але на жаль, від цього вже нікуди не дітися.

Затишні дворики знайти все складніше і складніше. Але від того, вони тільки рідніше стають)

Ще Геленджик, це масовий відпочинок! Це сафарі-парк, аква-парки, канатна дорога, в яких, до слова сказати, я ні разу не був в якості відвідувача) нескінченні літні концерти всіляких зірок естради, всілякі шоу, і бог ще знає, що!

Гідро-авіашоу, дуже гарне видовище! Коли величезна махина Бе-200 розганяється в бухті, набираючи в себе воду, важко піднімається в повітря і зробивши пару кіл над містом, з гуркотом скидає цю воду назад в море! Винищувачі носяться, вертольоти кружляють!

Винищувачі носяться, вертольоти кружляють

У цьому 2017 му році відбувся ще фестиваль феєрверків) В мережі купа відео з цього заходу, можеш подивитися! Людей на набережній, приблизно, як на карнавал з нагоди відкриття сезону, дуже багато! Всі чекають, готуються знімати і фотографувати)

Ми дивилися феєрверк з берега моря, лежачи на шезлонгах) Поставили собі шезлонги прямо у кромки води і дивилися на підставі подання, вважай з першого ряду) Це було дуже красиво! Це було прям вау! Перемогла, але за чутками, перемогли хлопці з Красноярська. Не знаю) Нам усім, одноголосно сподобався третій феєрверк)

До речі, пару слів про карнавал. Карнавал, як мені здається, це ще той захід! Уже кілька років не ходжу на карнавал, в день відкриття літнього сезону. Більш того, ми намагаємося всією сім'єю взагалі виїхати з міста)

Уявіть собі, як ви намагаєтеся бути схожим на якій-небудь великій станції метро, ​​в годину пік) Уявляєте? А якщо ще й з дітьми? Вооот! Тільки в цьому метро ще музика голосно грає, відразу з усіх боків, багато поліції і все обгороджено і перегороджено) Карнавал, це мабуть крапелька дьогтю, в цій всій, курортної бочці меду.

У випадку з карнавалом, мені хочеться зберегти для себе в пам'яті той, інший карнавал, з дитинства. Коли не було ніяких парканів, огорож, обмежень. Коли це було свято для всіх, а не тільки для обраних. Коротше, зараз, як сказав би Остап Бендер, що не Ріо-де-Жанейро!

Але! Якщо вже захотілося таки, скуштувати хліба і видовищ по-повній, і все ж зануритися з головою в це свято літа, то і від карнавалу можна отримати задоволення!

Якщо вже захотілося таки, скуштувати хліба і видовищ по-повній, і все ж зануритися з головою в це свято літа, то і від карнавалу можна отримати задоволення

Загалом, ось це все і багато ще іншого, це Геленджик особисто для мене. Це місто моєї мрії! І я обов'язково ще буду ділитися з вами своїми думками, емоціями і спостереженнями, дорогі мої читачі! Мені здається ви теж полюбите це місто!

А що ж відбувається взимку?

Взимку це тиша, тепла, м'яка погода і дуже рідкісні морози. Але трапляються з цим всім пишністю і зовсім дивно красиві явища природи! Чого тільки варта норд-ост взимку!

Неймовірна, туманна лавина хмар, яка повільно й неминуче переповзає через гору, і холодний, пронизливий, ураганний вітер, пробираючи до самих кісток, як би натякає:

«Пам'ятаєш, як добре вчора було, коли було тепло? А, влітку як було здорово? Ну, нічого, зараз померзнешь кілька днів і будеш знову насолоджуватися сонечком! Тобі ж подобається, коли взимку можна на вулиці гуляти в тонкій куртці, або зовсім в футболці? Значить потрапиш! »

Потім вітер припиняється і стає знову тепло і добре. Раніше, коли можливість збігалася з бажанням, я брав термос з чаєм, книгу, і йшов на набережну. Сидиш такий, сонечко приємно гріє, і читаєш, відпиваючи маленькими ковтками гарячий, солодкий чай з лимоном. Краса!

Геленджик, це наш пробник Голлівуду) Тобі знайома студія «ГелФільм»? Тут знімається дуже багато всього!

Його можна побачити майже в кожному другому, російському серіалі або фільмі! Мені завжди дуже подобається, як кіношники склеюють різні місця і дороги так, як ніби вони знаходяться зовсім поруч один від одного)

Знову ж таки, можна легко потрапити в масовку, якого-небудь чергового бандитського серіалу або нової серії «Гірко!», Або зовсім, в первоканальний серіал «Шукач», і всякі інші «Морські дияволи») «9 рота» «Грозові ворота» І продовжують знімати кожен день) Жарти жартами, моя племінниця випадково в Єралаші одного разу знялася) в епізодах, але все ж)

Багато ще чого є, за що я люблю Геленджик! Я вам обов'язково ще буду розповідати про це! А знаєте, ви приїжджайте в гості і побачите все своїми очима)

А поки ви збираєтеся, можете подивитися, як тут погодка) Камера показує набережну в реальному часі)

А що ж відбувається взимку?
Але місто живе не тільки в літній сезон, так?
А якщо ще й з дітьми?
А що ж відбувається взимку?
А, влітку як було здорово?
Тобі ж подобається, коли взимку можна на вулиці гуляти в тонкій куртці, або зовсім в футболці?
Геленджик, це наш пробник Голлівуду) Тобі знайома студія «ГелФільм»?

Новости