Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Геленджик

  1. Туристична база «Терем»
  2. Пансіонат «Геленджикская бухта» Геленджик

Геленджик місто-курорт, розташований на Чорноморському узбережжі Кавказу. Його територія простягається уздовж узбережжя Чорного моря від мису Піна в Цемеської бухті до бухти Інал на 110 кілометрів. Своєрідною візитівкою цього міста є його набережна, протяжністю 12 кілометрів. Вона стала улюбленим місцем відпочинку всієї гостей цього курорту і його жителів. Унікальне розташування цього міста впливає на особливі кліматичні умови. Погода в Геленджику радує туристів теплим морем і щадним променями сонця. Купальний сезон тут відкритий протягом 6 місяців - з травня по жовтень. У розпал сезону температура води прогрівається до 27 градусів, а повітря до 35-40 ° С. У Геленджику працюють три аквапарку: «Золота Бухта»-самий великий аквапарк в Росії, «Бегемот» і «Дельфін».

Туристична база «Терем»

База відпочинку «Терем» розташована в центрі курортної зони м Геленджик в центрі Геленджікской бухти, в оточенні зелені і квітників, на самому березі моря. Являють собою нові 2-х поверхові колод будинки, побудовані в кращих традиціях дерев'яного зодчества. Внутрішнє оздоблення номерів - дерево, яке зберегло прекрасний сосновий запах. Територія, на якій розташовані котеджі, обгороджена і добре охороняється.

Поряд з готелем розташоване кафе, китайський ресторан.

Для гостей бази відпочинку "Терем" проводяться вечори відпочинку, організовуються екскурсії. Для комфортного сімейного відпочинку в Геленджику на території обладнана дитяча ігрова кімната і дитячі майданчики.

Пляж - галька, в 70 метрах від бази відпочинку.

2-х місний стандартний номер. кв. м: 16.

Кількість місць: 2. У номері: душова кабіна, туалет, ТБ, холодильник, спліт-система, електрочайник, два окремих ліжка, балкон (не у всіх номерах).

2-х місний покращений номер кв. м: 16.

Кількість основних місць: 2.Кількість додаткових місць: 1 (розкладачка) У номері: душова кабіна, туалет, ТБ, холодильник, спліт-система, електрочайник, двоспальне ліжко, балкон (не у всіх номерах).

Кількість додаткових місць: 1 (розкладачка) У номері: душова кабіна, туалет, ТБ, холодильник, спліт-система, електрочайник, двоспальне ліжко, балкон (не у всіх номерах)

Завантажити версію для друку: GELENDZhIK_TEREM_2016.pdf [0 b] (cкачиваний: 64)

Пансіонат «Геленджикская бухта» Геленджик

Відмінне місце для тих, хто хоче повністю зануритися в курортне життя міста. Він знаходиться в центральній частині Геленджика, тому в крокової доступності від нього всі значущі місця: набережна, центральна площа, аквапарк, дельфінарій, пляж. І, звичайно ж, численні ресторани, кафе, бари, питні заклади. Крім того, сам пансіонат має досить розвинену інфраструктуру і красиву, озеленену територію. Для дітей на території є облаштована майданчик. Якщо набридне перебувати тільки в місті і на морі, завжди можна скористатися послугами екскурсійного бюро. Воно є як в самому готелі, так і прямо на вулиці. Вам запропонують різні екскурсії, на будь-який смак: це і спокійні прогулянки по околицях, і екстремальний джипінг. Поїздки в гори, на водоспади, в печери. Залишається тільки вибирати.

Розміщення: Двомісний номер (Стандарт) в номері: півтораспальне ліжко, приліжкові тумбочки, дзеркало, пуф, туалетний столик, шафа, балкон, телевізор, холодильник. Санвузол з душем.Двухместний номер (Покращений):: полутороспальне ліжко, приліжкові тумбочки, дзеркало, пуф, туалетний столик, шафа, балкон, телевізор, холодильник, спліт-система. Санвузол з душем

Харчування - 3-ох разове «шведський стіл».

Пляж - Пляж міської, пісок + галька в 600 м. На пляжі: кабінки для переодягання, парасольки, навіси, шезлонги, бар, Кафу.

Адреса: вул. Першотравнева, 39.

Першотравнева, 39

Завантажити версію для друку: Gelendzhik-Gelendzhikskaya-buhta.pdf [0 b] (cкачиваний: 30)

* Безкоштовне розміщення можливо тільки для однієї дитини в номері;

* Діти від 0-4 років включно розміщуються з 2-ма батьками без місця і харчування - безкоштовно;

* Проїзд в автобусі для дітей 0-5 років -5000 руб.

* Додаткове місце в автобусі -1500 руб.

У вартість туру входить: проїзд комфортабельним автобусом єврокласу по маршруту «Великі Луки - пансіонат - Великі Луки», чай, кава, відео в дорозі, проживання, 3-ох разове харчування, страховка на час шляху, супровід представником турфірми.

Туристична компанія не несе відповідальності за затримки, пов'язані з пробками на дорогах.


Новости