Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Форум Геленджика, "Чорний список" негостинного житла :)

  1. ми в соціальних мережах
  2. випадкові відгуки

Всі фото   Додати фото   ми в соціальних мережах Готель Сонячний на Радянській 91


Всі фото   Додати фото
Всі фото Додати фото

ми в соціальних мережах





Готель Сонячний на Радянській 91. Не раджу !!!Початок стандартне, як у всіх, хто писав відгуки про це "готелі" Ходити босоніж .... Коли хотіли викупатися в басейні, Олег включив холодну воду, в результаті ніхто не пішов - вода крижана.Йдучи в туалет не забували туалетний папір, в результаті залишили там свою.До того ж в ньому я особисто бачила мокрицю.Побачивши господарів відчуваєш себе незатишно, начебто вибачаючись що їх потривожили, хоча гроші платимо ми.Вічно незадоволене обличчя Свєти (((Коли в'їжджали включили кондер, Олег прибіг і висловив, що вікно закривати потрібно, хоча ми стояли з валізами, а в номері спека. Впарюють вино, яке вони робили по "французькою технологією" за 250 рублів, хоча весь Геленджик завалений такими ж по 80-90р.То, що вони лаялися між собою - не беру в рахунок, всі сімейні пари періодами з'ясовують стосунки. з нами не лаялися, просто неприємно себе почували під їхніми поглядами. Далеко до моря - хвилин 40. Розрахунок зажадали відразу, а на слід день повісили табличку з ціною в 2 разиіже) Кішка по їжі не бігала, як пишуть) напевно тому що вони нічого нам не готували. Більшу частину часу проводили на море, дивилися на дольмени і теде, раптово не приходили (були на машині, вони б почули) Так що в номері вони помічені не були.Хоча читаючи відгуки я не дивуюся.

Відпочивали в 2011 році в червні! жили на вулиці Ліселідзе якщо не помиляюся будинок 3, господиня Ольга, все дуже сподобалося, 300р / сут. телевізор в кімнаті, кімнатки не великі у нас була 2х місцях, домовлялися по телефону мене зустріли на автовокзалі вчасно, допомогли завантажити речі в машину а потім ще й до кімнати ніс сам господар, а за чоловіком їздили до Новоросійська з господарем + по магазинам нас там повозив і вийшло набагато дешевше ніж якщо таксі брати. у дворі багато квітів і зелені, дуже багато було мам з дітьми різного віку було шумно і весело, а коли дітей укладали то всіма мешканцями збиралися у дворі і відпочивали самі))))) Господарі просто супер, ніколи ні чим не дорікнули навіть коли шуміли вночі))) якщо кому цікаво можу дати телефон.

Анна, ласка телефончик дайте. І як там з зеленню? багато кущів і дерев?


Анна, прешла пожалуста телефон на мило

Геленджик, Радянська 91.
Готель просто УЖАААСССС !!! Снялмі номер, а вночі до нас вривається П'яний чоловік, вибиває двері і починає погрожувати розправою, б'є подружку. До ранку ми спілкувалися з поліцією, написали заяву. Потім нам не повернули діпозіт за зламану двері (!!!!) і з "втішними" висловлюваннями помахали ручкою. Це у них справа звична (як потім виявилося). Господарі рідкісні хами, та ще й з неврівноваженою психікою. Загалом, якщо не хочете зіпсувати собі відпочинок, краще підшукати собі інший готель !!!

А я хотіла б розповісти про наш житло на вулиці Луначарського 74 (перетин вулиць Горького і Луначарського.) Почну з самого початку.
Довго шукали житло, однокімнатну квартиру, з розрахунком на те, щоб були самі собі господарі, і ніхто нам не заважав, тому що поїхали з моєю подругою і двома маленькими дітьми.
І ось ми приїхали ...
Господар нас зустрів у дворі будинку, допоміг донести речі.
Будинок в цілому - це 8-ми квартирний будинок із закритим більшим двором (що звичайно є безсумнівним плюсом, тому що можна випустити хлопчаків 3 і 5 років без нагляду на вулицю і бути впевненою, що вони нікуди не дінуться.) Квартира наша була на першому поверсі. Ну на цьому плюси, здається, закінчуються.
Тепер про мінуси. Після дводенної дороги, по приїзду години в 2 дня, коли дітям пора на денний сон, ми виявляємо постільна білизна таке: подушки явно столітні, брудні, заляпані, пір'яні, напевно їх ніколи не сушили на сонечку. Але це ще півбіди, комплект постільної білизни та комплектом можна назвати - це збір з того що залишилося, і найголовніше, воно явно було НЕ СВІЖЕ. Може воно довго лежало, або його зовсім забули випрати після попередніх мешканців - загадка! Загалом, замість того щоб влаштовуватися після дороги, і відпочивати, ми всі дружно пішли на ринок за побутовою хімією. Ковдри там були відсутні зовсім, і на прохання господарям дати нам їх, нам були видані покривала, теж не зрозуміло якого виду, ми на них потім загоряли на пляжі, так як спати під ними страшно!
Один з диванів в кімнаті продавлений, і на прохання дати щось, що можна використовувати як матрац, було запропоновано розірване ковдру, обляпайтеся і чимось залите. Загалом якщо зібрати це все барахло разом, вийти підстилка для бомжа! По-іншому таку постіль назвати складно.
І ось випрали ми білизна, благо в квартирі стояла машинка.
Вирішили помитися ...
Тут нас чекав сюрприз! У душовій кабіні на перший же день відвалилася (злетіла з роликів) дверцята. Ми довели до відома господаря, на що почули звинувачення господаря в тому, що це наші діти її зламали!
І найголовніше вода. Коли ми шукали житло, найголовнішим критерієм було постійна наявність води в будь-який час доби, з маленькими дітьми це необхідно. Ріелтор (Аліна Олександрівна, є сайт про здачу житла в Геленджику, де все житло здається тільки через неї), через якого ми домовлялися про винаймання, запевняла нас, що вода там ЗАВЖДИ! Але виявилося, що її там немає з 12 до 4 дня.
Каналізація в кабіні забита, коли миєшся, доводитися стояти по щиколотку в тому, що з тебе стікає. Ванна і туалет там суміщені, і це крихітне простір практично не провітрюється, на підлозі постійно вода, яка сочиться звідкись з-під унітазу і капає з водонагрівача.
Квартира в принципі не має вентиляції, через що постійна сирість, вологість. Змушені були день і ніч тримати вікна відкритими. Але днем ​​це ще нічого, а ось вночі! Вікна там виходять на вулицю Луначарського, хоча і в зелень, і, за словами ріелтора, там тихо, як вона нас запевняла. А Луначарського - це центральна вулиця, і ще на додачу в кварталі від нас перебувала міська лікарня, так що вночі ми слухали бота музику з машин, що зупиняються на перехресті, і постійний виття сирени швидкої допомоги, яка їздила ну раз 10 за ніч повз наших вікон .
Господарі теж люди, м'яко кажучи, дивні.
Ми укладали договір з Сашком (господар), але як потім з'ясувалося, коли виник конфлікт через відсутність води і з приводу душової кабіни, господиня там його дружина, і з усіх питань нам треба спілкуватися з нею.
А ось з питань оплати житла вони, здається, між собою взагалі не розмовляли. Справа в тому, що по приїзду ми заселялися в обід, і відповідно, розрахунковий час у нас був теж в обід, але ось їхати ми повинні були в останній день дуже пізно, вночі, про що ми попередили господаря, і він з нас взяв оплату до кінця дня.
У день від'їзду, вдень, вже після обіду прийшла господиня, і так здивувалася, що ми ще в квартирі, і що взагалі у нас ще там і діти сплять на постільній білизні, яке їй знадобилося вже терміново випрати. Ми говоримо, у нас день оплачений до кінця, а вона - спершу у чоловіка. Через півгодини, знову її візит: з питаннями коли прокинутися діти, потрібна білизна постільна !!! У скільки ви поїдете ??? Ми їй - оплачено до 24.00. Відповідь - я в 22.00 прийду, що б ви були зібрані !!!
Ось такі «приємні» люди.
Але ось хто дійсно нас порадував своїм ставленням, це наші сусіди із сусідньої квартири - Олександра і Олександр. Люди у віці, теж здають якесь житло на території цього ж двору (у них там невеликий будиночок). Чуйні, уважні, дбайливі, добрі, готові допомогти (у подружки дитині було погано 4 дня, і сусідка нам дуже допомогла) люди. Велике їм спасибі!
Вийшло ціле твір, але дійсно накипіло, а так як враження ще свіжі, хотілося описати все докладно. Так що ось вирішуйте самі, зупинятися за даною адресою чи ні!

Гульназ Шайхеева

Гість

Цього літа 6 липня 2012 року ми дві сім'ї приїхали а м.Геленджика відпочивати. По інтернету ми знайшли квартиру, за адресою Тонкий Мис вул. Ботилёва №8 в якій нас не задовольняло, а фактично ми потрапили в зовсім іншу обстановку. В інтернет викладені фотографії, які не відповідають дійсності. У будинку 1 чайник на 8,9 сімей і то ручка закручена цвяхом, 2 старі кострюлі, меблі вся стара, унітаз і раковина бовтається, гляди ось-ось впаде і розвалиться, в будинку таргани і мурахи, спали з ними разом, у дверей замки зламані, а вхідні двері взагалі не закривається.
Звернення господині до мешканців було огидне !!! Без приводу могла накричати на дітей, що і сталося з нами. Ми не витримали образ і були змушені з'їхати з цієї квартири (за адресою ул.Ботилёва№8, зі скандалом змушені були ночувати з маленькими дітьми на вулиці, обіцяла залишки грошей нам повернути, а сама зникла до ранку, квартира була закрита.Визвалі дільничного, який почекав з нами 15хвилин, подзвонив їй (господині), і та трубку не брала, і сказавши, що у нього робочий день закінчений, сів у машину і поїхав. Ми змушені були зателефонувати в місцеву поліцію, щоб вирішити де переночувати цю ніч. Приїхала оперативна бригада, все зафіксувала, стали позову ть господиню, до останнього були з нами взяли під свою відповідальність і запустили дітей в квартиру Вранці близько 8Часов з'явилася господиня і почала скандалити, сяк-так за допомогою іншого дільничного ми забрали залишки грошей і з'їхали з цієї квартири (котеджу) Вранці ми знайшли іншу квартиру за адресою: Тонкий мис, вул Віри Бєлік 5 / 1.За порівнянні з тією квартирою, де ми мучилися, ця квартира нам здалася раєм!
№8 в якій нас не задовольняло, а фактично ми потрапили в зовсім іншу обстановку. В інтернет викладені фотографії, які не відповідають дійсності. У будинку 1 чайник на 8,9 сімей і то ручка закручена цвяхом, 2 старі кострюлі, меблі вся стара, унітаз і раковина бовтається, гляди ось-ось впаде і розвалиться, в будинку таргани і мурахи, спали з ними разом, у дверей замки зламані, а вхідні двері взагалі не закривається.
Ідеальна чистота, господар сама доброта, ласкавий, гостинний, товариський, акуратний, а найголовніше ДУШЕВНИЙ!))) Дуже шкодуємо, що ні з першого дня потрапили до цієї людини .Желающіе культурно отдохнуть- радимо відпочивати у цієї людини. Ваш відпустку пройде в найкращих враження і від душі тих, що відпочили, повернетеся задоволеними.
З вдячністю жителі Татарстану!

Змінено: -

Наталя

Гість

Геленджик-чистий, затишний і цивілізоване місто! А житло потрібно підбирати по приїзду на місці, тоді відпочинок складеться добре, а через інтернет комусь як пощастить? На будь-який смак і гаманець! Я відпочиваю вже 13 років в цьому дивовижному місті, рідніше його немає !!!!
Тільки ось місцеві дуже втомлюються від відпочиваючих, іноді поводяться по-хамськи, особливо корінні жітелі.Но я людина не конфліктна, тому для мене це не супер важливий показник в цілому гостинного міста.

Адміністратор

Повідомлень: Балів: 1 463 Реєстрація: 25.12.2008

Змінено: -

Обійшли весь білий світ? Краще курорта.net !!!

Читають тему (гостей: 1)

Читають тему (гостей: 1)




Ви можете безкоштовно додати свою інформацію.



1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4

випадкові відгуки

24.12.2009

наступного літа знову поїду один на море.снова голим буду засмагати і купатися і може познайомлюсь з якою-небудь дамою люблячої кунілінгус і балдеющей коли її пестять язичком.а на рахунок дрочунов, нехай собі дрочать, вони ж ні кого не чіпають

владимир

27.02.2011

Красиво жити не заборониш!!! Та й хто заборонить якщо він всім керує? Тому і виходить, що Президент Медведєв Д.А. знімає начальника УВС по Краснодарському краю, за бездіяльність міліції в краї, а Міністр МВС Нургалієв його нагороджує медаллю. І хто тоді буде когось контролювати, а тим більше ...

24.06.2009

Лаго-наки -Це найкраще місце на Кавказі. Були на вихідних з 9-м класом. Восхещени красою природи, чуйними людьми. Краса не реальна в будь-який час року. Відвідайте обов'язково, будете в захваті !!!

Таня

18.06.2010

Привіт! Ціни на екстрим джипінг 1100 с людини (це 5-ти годинна поїздка, саме "екстрим") Є ще просто екскурсія по горах, вона дешевше.

21.06.2010

Планую відвідати Дивноморське числа 22 серпня на пару тижнів. Якщо є бажаючі приєднатися, ласкаво просимо.))) Особливо дівчата)))

Crimson

І як там з зеленню?
Багато кущів і дерев?
У скільки ви поїдете ?
А житло потрібно підбирати по приїзду на місці, тоді відпочинок складеться добре, а через інтернет комусь як пощастить?
Та й хто заборонить якщо він всім керує?

Новости