Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

ЕкоВахта: Путін і Медведєв відвідали скандально відомий "палац" на мисі Ідокопас (Відео) | За Краснодар! - Бібліотека публікацій

Інформація про те, що в районі мису Ідокопас (район села Прасковеевка, місто-курорт Геленджик) був побудований на державні гроші, а потім приватизований палацовий комплекс, призначений для відпочинку Володимира Путіна, отримала чергове підтвердження

Інформація про те, що в районі мису Ідокопас (район села Прасковеевка, місто-курорт Геленджик) був побудований на державні гроші, а потім приватизований палацовий комплекс, призначений для відпочинку Володимира Путіна, отримала чергове підтвердження.

Завдяки інформації, отриманої від прихильників Екологічної вахти по Північному Кавказу, стало відомо що 6-7 серпня 2011р. Володимир Путін, а також Президент Росії Дмитро Медведєв відпочивали в цьому палаці, а також на спеціально призначеної для відпочинку Путіна яхті «Олімпія». Ця яхта встала на рейд неподалік від «палацу Путіна» навпроти урочища Червона щілину. Крім неї одночасно на рейд стали ще дві яхти. Одна, розміром більше ніж «Олімпія» стояла на рейді навпроти мису Ідокопас. Третя яхта, стояла на рейді навпроти урочища Грекова щілину.

Свідками цього стали численні відпочивальники, які перебували на пляжі урочища Червона щілину, розташованого в декількох кілометрах від мису Ідокопас. Яхти які прибули на відпочинок VIP-персон охороняли кілька сторожових кораблів. Також охоронні функції виконував катер Федеральної служби охорони, який постійно курсував уздовж узбережжя. У ці дні місцевим жителям і рибалкам заборонили використовувати будь-які плавзасоби в акваторії Чорного моря між селищами Криниця і Прасковеевка. Напередодні по узбережжю між цими селищами провели «контрольні заходи» прикордонники - вони перевіряли паспорти у відпочиваючих і змушували їх прибирати поставлені на березі намети.

Відпочиваючі бачили, як спеціальний катер кілька разів курсував між яхтою «Олімпія» і мисом Ідокопас, на якому розташований «палац Путіна», очевидно, доставляючи Володимира Путіна і його супутників до палацу і назад.

Що опинилися серед відпочиваючих прихильники Екологічної вахти все це зняли на відео. На відео видно яхта «Олімпія», дві інші яхти, сторожові кораблі, катер ФСТ, катер на якому здійснювалося сполучення між яхтами і «палацом», розташованому на мисі Ідокопас в урочищі Молоканова щілину, а також те, як якісь люди, катаються по акваторії моря біля «Олімпії» на гідроциклах. Місцеві жителі повідомили, що таке відбувається кілька разів на рік, коли Путін приїжджає відпочивати в свій «палац». Один з сторожових кораблів, які несли 6-7 серпня охорону в акваторії біля мису Ідокопас, часто стоїть на рейді біля резиденції Президента Росії «Бочаров ручей» у Сочі.

З початку серпня 2011р., Згідно з повідомленнями ЗМІ, Путін і Медведєв відпочивають в Сочі. При цьому кожен день у них обов'язково відбуваються будь-які зустрічі або заходи, широко освітлювані засобами масової інформації. 6-7 серпня 2011р. ніяких зустрічей і заходів не було ні у Медведєва, ні у Путіна і ніде в ЗМІ їх поточна життя не висвітлювалася. Пояснюється це просто - проведення будь-яких зустрічей або заходів у «палаці» на мисі Ідокопас, де знаходилися Путін і Медведєв у ці дні, стало б скандалом. Так як за цим «палацом» тягнеться брудний корупційний слід, що кидає тінь на всю систему російської державної влади.

Екологічна Вахта вчора зв'язалася по скайпу з Сергієм Колесніков, який в своєму відомому листі Дмитру Медведєву у грудні 2010р. розкрив подробиці корупційних схем, за допомогою яких здійснювалося будівництво «палацу Путіна» Він підтвердив Екологічної Вахті: «Олімпія» - це особиста яхта Путіна, яку охороняє ФСО. Яхта базується в морському порту Сочі.

Як уже повідомляла Екологічна Вахта, будівництво «палацу Путіна» здійснювалося в умовах грубих порушень норм природоохоронного законодавства і призвело до колосального збитку унікальним природним комплексам. Крім того, в результаті його будівництва і експлуатації палацу грубо порушуються громадянські права громадян - велика територія в районі «палацу» перетворена в приватну територію, що охороняється, через яку в порушення норм російських Водного і Лісового кодексу заборонено прохід громадян. Охороною «палацу» незаконно перекритий прохід і проїзд по дорозі загального користування Прасковеевка-Молоканова Щілина. Управління справами Президента Росії, з ініціативи якого побудований «палац» неодноразово намагалося спростувати свою причетність до його будівництва, однак документи і факти спростовують брехню його представників, які намагаються зам'яти найбільший російський корупційний скандал останнього часу.

ewnc.org

Андрій Рудомаха
(Екологічна Вахта по Північному Кавказу)
(Краснодарське регіональне відділення РОДП «ЯБЛУКО»)

схоже

Новости