Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Дорога на Чорне море - як доїхати в Джанхот

ФОТОГАЛЕРЕЯ ФОТОГАЛЕРЕЯ   Поїздки в Гори   Екскурсії на БТР   Квартири в Дивноморське під ключ   Відпочинок на морі   Відпочинок в Геленджику   Розваги в Геленджику   Приїхати влітку на відпочинок до Чорного моря в Джанхот, можна кількома способами;  на літаку, поїздом або автомобілем, Джанхот знаходиться в десяти кілометрах від Дивноморське тому прямуєте в сторону Дивноморське, а потім вже на Джанхот

Поїздки в Гори

Поїздки в Гори

Екскурсії на БТР

Екскурсії на БТР

Квартири в Дивноморське під ключ

Квартири в Дивноморське під ключ

Відпочинок на морі

Відпочинок на морі

Відпочинок в Геленджику

Відпочинок в Геленджику

Розваги в Геленджику

Розваги в Геленджику

Приїхати влітку на відпочинок до Чорного моря в Джанхот, можна кількома способами; на літаку, поїздом або автомобілем, Джанхот знаходиться в десяти кілометрах від Дивноморське тому прямуєте в сторону Дивноморське, а потім вже на Джанхот.
Якщо Ви вибрали літак, то в даний час найближчий до Джанхоте аеропорт знаходиться в Геленджику. Від аеропорту Геленджика до Джанхота всього тридцять п'ять кілометрів і їхати на таксі не більше 30 хвилин.
Інший найближчий аеропорт знаходиться в Анапі - відстань від Анапского аеропорту до Джанхота - 120 кілометрів
У тому випадку якщо з Вашого міста немає прямого рейсу літаком в Геленджик або Анапу, тоді як варіант - летіти до аеропорту Краснодара, а потім вже автобусом, маршруткою або на таксі до Джанхота. Відстань від аеропорту Краснодара до Джанхота - 190км.
Аеропорт Адлер (найгірший варіант!), - при відстані від Адлера до Джанхота -270км, - час на дорогу може зайняти від шести до восьми годин на автобусі, причому прямого рейсу немає в тільки через Геленджик. На таксі приблизно годину-дві можна виграти, але через те що авто-дорога Адлер (Сочі) - Джубга в сезон дуже сильно завантажена таксисти беруть дуже дорого.
Для тих хто їде відпочивати на море в Джанхот поїздом, раджу брати квиток до Новоросійська! Це найближча ж / д станція до Джанхоте, і добиратися з Новоросійська зручніше і дешевше.
Відстань від ж / д Новоросійська до Джанхота - 60км, час на дорогу з Новоросійська в Джанхот на таксі займає трохи більше години, а трансферт дуже раджу замовити в одній з фірм таксі Дивноморське або Геленджика, або домовитися з приймаючою стороною щоб за Вами прислали машину! Брати таксі на ж / д вокзалі Новоросійська не має сенсу - місцеві таксисти можуть запросити подвійну ціну!

З деяких міст немає прямого поїзда на Новоросійськ, а тільки на Анапу або Туапсе (Адлер).
У разі якщо з Вашого міста поїзда на море йдуть тільки на Анапу - квиток краще брати до ж / д станції Тунельна. (Істотно виграєте за часом, + економія грошей)
Відстань від ж / д станції Тунельна до Джанхота - 80км.
- Якщо від вас поїзд йде тільки на Туапсе (або Адлер), - тоді беріть квитки до ж / д станції Гарячий ключ. (В цьому випадку економія часу і грошей вже дуже пристойна оскільки їхати від Туапсе до Джанхота далі ніж з Гарячого Ключа, я вже не кажу про те що з Адлера їхати ще далі і набагато дорожче!)
Відстань від ж / д станції Гарячий Ключ до Джанхота - 130км.
Тепер розповім про те як краще доїхати до моря на автомобілі, оскільки сам знаю що не завжди вдається відразу вибрати оптимальний варіант і іноді дорога на море на машині виявляється довшим і складніше ніж є насправді.
Якщо Ви їдете відпочивати в Джанхот на машині - основна дорога на море це траса М-4, і більшість відпочиваючих їдуть до моря саме по ній, через Краснодар (не заїжджаючи в місто).
Так ось .., перед самим Краснодаром відразу після посту ДАІ є поворот на Джубгу, не пропустіть його, інакше потрапите в місто і втратите зайвий час і нерви! - Поворот на Джубгу відразу після посту, перед шляхопроводом!
Отже, повертаємо направо за вказівником на Джубгу і відразу через міст (шляхопровід) ця дорога йде вліво, потім кілометрів приблизно через 10 від Краснодара можна повернути за вказівником на Новоросійськ, (але це тільки для тих хто хоче їхати через Новоросійськ і про цю дорогу розповім нижче).
Ті хто хоче їхати через Джубгу - їдуть на цій розвилці прямо! Отже, газу прямо (але не занадто! Адигейські даішники ні в чому не поступаються Ростовським, так що суцільна, - це досконале "табу" і швидкістю раджу не захоплюватися, - в крайньому випадку присядьте на хвіст місцевим "спонсору", але пильність не втрачайте !)
Загалом їдемо по головній дорозі до розвилки Джубги, це від Краснодара приблизно близько 100 км. Близько Джубги, біля поста ДАІ, буде поворот наліво, на саму Джубгу і далі Сочі - вам туди не треба!
Їдьте прямо за вказівником на Новоросійськ, Геленджик. Дорога ця, менш завантажена, ніж на Сочі (та й ширше в багатьох місцях), але розслаблятися знову-таки не раджу!
Ну а далі все просто, по черзі будуть: Бжід, Тешебс, Архипо-Йосипівка, Текос, Пшада, Михайлівський перевал, Відродження - в загальному кілометрів через п'ятдесят від Архіпкі буде поворот до моря на Дивноморск (зліва буде лукойлівські заправка, за нею місток, метрів через 900 після заправки - наліво).
Проїжджаєте ще шість километоров по мальовничій дорозі в оточенні персикових садів до Дивноморське, а потім на в'їзді в Дивноморське йдіть за вказівником наліво на Джанхот!
Другий варіант доїхати від Краснодара до Джанхота; як я вже говорив вище, кілометрів через десять від Краснодара в сторону моря, є поворот на Новоросійськ (направо), там перед розвилкою стоїть вказівник. Сам я майже ніколи по цій дорозі не їжджу вона довша кілометрів на 30, але якщо Ваша машина обладнана навігатором - він може видати, що через Новоросійськ ближче. В такому випадку діставайте з аптечки широкий лейкопластир і заклеювати його.)))
Майте також на увазі, що навігатор може вказати шлях до Чорного моря через станицю Неберджаївському і хутір Грушевий, дорога там є, але проїзд тільки за перепустками - спецзона!
Загалом, дорога на Чорне море в Джанхот, через Новоросійськ довше, і якщо Ви думаєте що поїхавши по ній минете пробки, які в курортний сезон іноді трапляються - тут як то кажуть бабуся надвоє сказала ...
Єдино, кому можу порадити їхати на відпочинок до Чорного моря через Новоросійськ - це якщо пасажири в Вашому автомобілі бояться перевалів або їх сильно заколисує на серпантинах, але хоч дорога на море через Джубгу і проходить по парочці перевалів, але на мій погляд вони не такі вже страшні і круті - зате дорога по горах Кавказу кратно живописніше і цікавіше!
Для тих хто їде на машині з боку Самари - дорога Чорне на морі проходить через через Волгоград.
Далі є два варіанти; перший - від Волгограда Ви звертаєте на Ростов-тата, і через якихось пару сотень кілометрів починаєте спілкуватися з веселими і винахідливими ростовскими даішниками.
Варіант другий, на якому постів ДАІ набагато менше - об'їхавши частина Волгограда по "Третьою Подовжньої" (так в Волгограді називають об'їзну), коли вона закінчується, на розвилці повертайте не праворуч в сторону Ростова, а звертайте ліворуч в сторону міста, потім коли вийдете на ДРУГУ Подовжню звертайте по ній направо і їдете вже через місто в південну його частину, дорога там не так завантажена як в центрі і досить широка! Далі від Волгограда; - Котельникова - БІЛА ГЛИНА (не заїжджаючи) - Тихорецьк - висілки - КРАСНОДАР (не заїжджаючи) - Джубга (не заїжджаючи) - Дивноморське - Джанхоте.
Який би шлях Ви не вибрали - дорога на Чорне море завжди приємна передчуттям довгоочікуваного літнього відпочинку! Всім щасливої ​​дороги, гарного відпочинку, рівної засмаги і яскравих, приємних вражень у Чорного моря!
PS - в Адигеї заправлятися раджу тільки на великих фірмових заправках!

Відпочинок в Дивноморське - безкоштовний сервіс з розміщення відпочиваючих


Дивноморське будинок подобово "Зелений дворик"

Дивноморське будинок подобово Зелений дворик

Відео Дивноморське і відео Геленджика

Відео Дивноморське і відео Геленджика

Дивноморск бронювання житла


Новости