Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Дельфінарій в Анапі на Великому Утрише

  1. Відео дельфінарію
  2. фотографії
  3. При відвідуванні дельфінарію переконливо просимо вас дотримуватися наші правила:
  4. Абраускій півострів
  5. Уявлення плюс спілкування з морськими тваринами
  6. Розташування на мапі

Адреса: Анапа, п. Великий Утріш
Телефон: 8-800-100-333-7 (безкоштовний), 8 (861-33) 6-02-08

Дельфінарій в Анапі запрошує анапчан і гостей курорту! Знаходиться дельфінарій в селищі Великий Утріш, в 18 км від дитячого курорту Анапа.

Відео дельфінарію

Вольєри з тваринами розташовуються в лагуні з проточною морською водою під відкритим небом, що дуже добре для тварин, але не дозволяє працювати Анапского дельфінарію цілий рік: сезон роботи триває з 15 травня по 15 жовтня. В інший час при гарній погоді у вихідні дні бувають вистави за попередніми заявками.

фотографії

3D панорами дельфінарію в Анапі:

Подання в дельфінарії триває близько 50 хвилин.
Ви побачите чудових морських артистів: північних морських котиків, білого китенка-белуху, північного морського лева-сивуча і чорноморських дельфінів - афалін. Наші тварини беруть участь в роботі по черзі, тому, побувавши у нас кілька разів, ви зумієте побачити всіх.

Ви можете відвідати дельфінарій з   екскурсією   на Великий Утріш
Ви можете відвідати дельфінарій з екскурсією на Великий Утріш.
Для організованих груп відвідувачів ми приймаємо попередні заявки по телефону 8 (861-33) 60-779. Поодинокі туристи купують квитки в касі дельфінарію на Великому Утрише за 1 годину до початку вистави. Інформацію про режим роботи можна отримати за телефоном 8 (861-33) 60-208.

Інформацію про режим роботи можна отримати за телефоном 8 (861-33) 60-208

Якщо ви хочете придбати квиток заздалегідь і зробити автобусну або морську екскурсію до Великого Утриша, придбайте квитки в касах екскурсійних фірм в місті або в касах в морському порту «Анапа».
Самостійно ви можете дістатися до дельфінарію на великому Утрише своїм автотранспортом, на таксі або маршрутним автобусом №109. Каса дельфінарію відкривається за одну годину до початку вистави.

Каса дельфінарію відкривається за одну годину до початку вистави

До ваших послуг на території розташовані кіоски з продажу напоїв, кондитерських виробів, морозива, а також сувенірів з нашою тематикою і відеофільму з програмою виступу тварин. На території працює безкоштовний туалет.
За додаткову плату ви можете сфотографуватися на ваш або наш фотоапарат з белушонком або дельфінами, прокатати свою дитину в човнику, яку везе дельфін, погодувати дельфіна рибою або викупатися з дельфінами.
Вихідний день - понеділок.

Вихідний день - понеділок

При відвідуванні дельфінарію переконливо просимо вас дотримуватися наші правила:
Чи не заподіювати шкоду зеленим насажденіям.Не смітите на території, поважайте працю обслуговуючого персонала.Нічего не кидайте у вольєри з жівотнимі.Не наближайтеся до тварин без супроводу персонала.Следіте за своїми дітьми. Маленьких дітей тримайте на руках або за руку.

При відвідуванні дельфінарію переконливо просимо вас дотримуватися наші правила:

  1. Чи не заподіювати шкоду зеленим насадженням.
  2. Чи не смітите на території, поважайте працю обслуговуючого персоналу.
  3. Нічого не кидайте у вольєри з тваринами.
  4. Чи не наближайтеся до тварин без супроводу персоналу.
  5. Слідкуйте за своїми дітьми. Маленьких дітей тримайте на руках або за руку.

Театр під відкритим небом на Великому Утрише

Треба сказати, що театр під відкритим небом, в якому в якості артистів постають дуже розумні, кмітливі і віртуозні тварини - морські котики, морські леви, тюлені і дельфіни та ще на сцені в природному середовищі свого проживання вельми і вельми популярний у курортників, які приїжджають в Анапу з усіх куточків нашої неосяжної країни, плюс зарубіжних гостей Треба сказати, що театр під відкритим небом, в якому в якості артистів постають дуже розумні, кмітливі і віртуозні тварини - морські котики, морські леви, тюлені і дельфіни та ще на сцені в природному середовищі свого проживання вельми і вельми популярний у курортників, які приїжджають в Анапу з усіх куточків нашої неосяжної країни, плюс зарубіжних гостей. На уявлення, які проходять щодня, крім понеділка та три рази в день приїжджають і з Сочі, Геленджика, Тамані, Туапсе, інших причорноморських міст і селищ. На трибуні, яка вміщає понад підлозі тисячі глядачів з навісом від дощу, практично завжди аншлаг! І не тільки тому, що фантастично цікаві самі виступи тварин. Гарний природний світ, що оточує дельфінарій з його сітчастими вольєрами.
І це зовсім не дивно. Сам дельфінарій - складова частина знаменитого Державного природного заповідника Утріш - таке ім'я заказник ландшафтного флористичного і морського напрямку отримав в 2010 році. А знаходиться він в якихось вісімнадцять кілометрів від Анапи між курортними селищами Сукко і малий Утріш . Сюди за суворим розкладом ходять і рейсові автобуси і припливають комфортабельні прогулянкові судна. Крім того, можна користуватися послугами таксі або маршрутками. І яким би видом транспорту ви не скористалися - пейзажі по шляху приголомшливі!

Абраускій півострів

Так, так, дельфінарій Великого Утриша розташований біля узбережжя не менше популярного у туристів Абрауском півострова Так, так, дельфінарій Великого Утриша розташований біля узбережжя не менше популярного у туристів Абрауском півострова. Всім відомі ігристі та інші вина з маркою - брендом "Абрау-Дюрсо". Ще з часів руських князів вони і виробляються саме тут. Так що півострів - це нескінченні ряди виноградників. Сонячних ягід самих різних сортів. А по своїй дивовижною красою місцевість дасть фору і самої Швейцарії! Власне, узбережжі у дельфінарію - це самий початок Великих Кавказьких гір. Сто сім порід дерев і чагарників - ялівець, фісташка, дуб, сосни і ялини - вид на навколишні пагорби приголомшливий! Плюс ще зі Зміїним та іншими озерами у їх підстав. Зустрічаються дуби, яким за тисячу років! А з вікон машин і автобусів пейзаж відкривається не менше вражаючий. Сучасна автотраса простягнулася уздовж багатокілометрової берегової високої лінії, і перед вами неозора синьо-блакитна далечінь з пливуть на ній білими яхтами і корабликами. У чистому і теж синьо-блакитному небі чайки, альбатроси, іноді пролітають до лиманах білокрилі граціозні лебеді, які в заростях очерету виводять потомство. Гід обов'язково вам розповість легенду, що до однієї з скель Великого Утриша за велінням громовержця Зевса був прикутий сам герой Прометей, який подарував людям священний вогонь. Тут же в лагуні у дельфінарію давним давно колись пропливали в пошуках Золотого руна і аргонавти - нащадки греків і по цю пору живуть в Витязево, курортному селищі нашого муніципалітету, який і місцеві жителі і гості ласкаво звуть Афінами.

Уявлення плюс спілкування з морськими тваринами

Про програму виступу морських тварин дельфінарію можна розповідати багато і довго. Але найкраще - на них подивитися! Приїхавши або приплив сюди.

До речі, на Великому Утрише ви можете і переночувати - є готелі, приватний сектор. Перекусити можна в кафе, шашличних і, до речі, спробувавши вин, які виробляються на самому Абрауском півострові. А, ось, по завершенні вистави починається не менше цікаве - дельфіни стрімко вислизають з водної стихії на поміст, дружелюбно підморгують вам, дозволяють гладити себе, панібратськи обніматися з ними і з задоволення позують на відеокамеру або об'єктив фотоапарата. Мало того, ви зможете при бажанні і теж в обнімку поплавати з ними в голубах хвилях. Від захоплення вони сміються на свій лад і щось говорять вам на своєму дельфіновому говіркою. У народі, та й лікарі про це тлумачать, мовляв, дельфінотерапія дуже корисна, особливо дітям-інвалідам. Принаймні сюди за одужанням спеціально приїжджають. І були випадки, коли тісне спілкування з дельфінами дійсно допомагало поправити здоров'я. Опинившись в Анапі, не втрачайте нагоди відвідати дельфінарій з його воістину дивовижними уявленнями морських тварин. Пам'ять залишиться на все життя!

Адреса: Анапа, п. Великий Утріш
Телефон: 8-800-100-333-7 (безкоштовний), 8 (861-33) 6-02-08

Розташування на мапі

Схожі матеріали:

Помітили помилку або неактуальну інформацію? Будь ласка, повідомте нам про це

Будь ласка зачекайте...

Новости