Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Дегустація вин в Геленджику і Дивноморське.

У вині не тільки - істина, а й найкращий засіб від усіх хвороб
У вині не тільки - істина, а й найкращий засіб від усіх хвороб! Затвердження Луї Пастера про те, що вино - найздоровіший і самий гігієнічний з усіх напоїв, отримало останнім часом нове і повсюдне наукове підтвердження. Так, англійські дослідники прийшли до висновку, що випивати щодня до трьох склянок червоного вина - однозначно на користь здоров'ю. Така кількість червоного вина збільшує рівень вмісту антиокислюючі речовин в крові. Тому щоденне вживання під час їжі близько півлітра червоного вина чоловіками і третини літра жінками допомагає запобігти розвитку атеросклерозу. << Детальніше >>

Кожна крапля Геленджікского вина - це занурення в країну стародавніх традицій і незвичайного смаку.

Відкрийте для себе особливості вин, обпалені сонцем і увібрали в себе весь аромат Півдня.

Дегустація - це завжди обличчя підприємства. Саме у нас господиня дегустаційного залу АПК «Геленджик» розповість як, в якій послідовності, якими рухами і з якими при цьому відчуттями ви повинні взяти в руки келих і ... І розбурхати вино, порушивши його спокій, почути, вдихнути, пригубити і довго потім насолоджуватися його смаком.

Технолог - винороб високої кваліфікації, ознайомить Вас з етапами виробництва вина.

Поєднання старовинних традицій приготування вина, сучасних технологій і праці виноградарів і виноробів - ось рецепт якості цього чудового напою.

Вина (більше 20 на іменувань на будь-який, навіть найвишуканіший смак) мають величезну кількість нагород, грамот і гран-прі як Російських, так і міжнародних конкурсів.

Вся екскурсія супроводжується історичними фактами, цікавими розповідями і захоплюючими історіями. Під час екскурсії по заводу Ви не тільки дізнаєтеся багато нового і цікавого про винах, але і зможете їх продегустувати.

Вашій увазі будуть представлені сухі, міцні і десертні вина, такі як «Аліготе Геленджик», «Посмішка», «Олександрит Геленджика», «Совіньон Геленджик», «Мускат Янтарний», «Чорні очі». Після закінчення дегустації Вам вручать> іменну грамоту <відвідувача і винну карту.

За територією винзаводу знаходиться фірмовий магазин, в якому Ви можете придбати наші вина.

Тривалість екскл урсіі: 1 година 20 хвилин

Вхідний білет:

екскурсія та дегустація - 200 руб.

Є два дегустаційних залу місткістю 40 і 60 осіб.


За усіма додатковими питаннями звертайтеся:

Тел .: (86141) 28 - 442

Тел. / Факс: (86141) 28 - 092, 28 - 125

Моб .: (928) 228 - 65 - 36 (начальник відділу), (918) 111 - 16 - 68

Вина АПК "Геленджик" можна купити в магазині "Спокуса", який розташований на тонкому мису міста-курорту Геленджик.
Тут можна придбати якісне, смачне і унікальне вино. Це один з фірмових магазинів Алкогольно-виробничої компанії "Геленджик", яка була заснована ще в 1869 році. Продають тут вино марочне (воно в пляшках) і на розлив. До марочним винам відносяться "Чорні очі", "Мускат Янтарний", "Совіньон Геленджик", "Олександрит Геленджика" - вино бутильована в два з гаком рази дорожче, ніж літр вина на розлив. Якщо ви хочете довезти вино на розлив до будинку, то просіть, щоб вам пляшку наповнили до горлечка, тоді вино не зіпсується.
Адреса: м Геленджик, вул. Сонячна, 2 (територія ЗАТ АПК "Геленджик")
Дістатися можна автобусами, що йдуть на "Тонкий мис" або на таксі
Телефон: (86141) 5-17-50
Ще один магазин Геленджикского вин-заводу
Щоб не їхати на Тонкий мис, туди, де знаходиться сам Геленджикский винзавод, загляньте ще в один його магазин, що знаходиться на Товстому мисі, по вулиці Грінченка. Називається магазин «Любань». У магазині можна придбати всю продукцію, пропоновану заводом: марочні вина "Чорні очі", "Мускат Янтарний", "Совіньон Геленджик", "Олександрит Геленджика", найрізноманітніші вина на розлив (рекомендую "Аліготе Геленджик"), коньяки на розлив. Продавці вам обов'язково допоможуть з вибором.
Години роботи магазину: з 08.00 до 22.00
Адреса: м Геленджик, вул. Грінченка, 18
Дістатися можна на таксі або автобусі до ринку "На Польовий"

Новости