Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Бетта. Пляжний відпочинок на Чорному морі. Плавати і купатися в Чорному морі, засмагати на пляжі

  1. Короткий опис
  2. Способи проїзду в Бету
  3. місця розміщення
  4. Погода і клімат
  5. Відпочинок в Бетте
  6. Ціни на продукти
  7. Трішки історії
  8. Місця відпочинку на морі

Бетта як ніби створена для пляжного відпочинку. Пляжі в Бетте природні гравійно-галькові і піщані. Скелясті уступи крутих берегів йдуть під воду і формують мальовничу картину підводного рельєфу, доступну дайверам.

Короткий опис

Колекція знімків з видами узбережжя Чорного моря

У 50 км від Геленджика в мальовничій гірській долині розташоване селище Бетта. Місцевість тут гориста - звідси і назва «горбатий» - «бете».
Поруч розташована Шірочанская Щілина. Тут зростають відразу два види чудові лікувальні вічнозелених дерев - пицундская і кримська сосна.
На всьому узбережжі сприятливі умови для морських купань, пляжі природні гравійно-галькові і піщані, зручні для відпочинку і морських прогулянок. Скелясті уступи крутих берегів йдуть під воду і формують хитромудрий підводний рельєф, з якої можна побачити, використовуючи різне підводне спорядження.
Відстань від Бети
- до Геленджика - 50 км

Способи проїзду в Бету

Доїхати до Бетті можна різними маршрутомі:
- авіалайнера - в міжнародний аеропорт «Анапа» (20 км Анапи), далі автотранспортом через Новоросійськ в Геленджик, а потім на рейсовому автобусі або на таксі через Криницю в Бетті.
- авіалайнера - в міжнародний аеропорт «Краснодар», потім на рейсовому автобусі через Джубгінскій пост в Пшаду, а потім на таксі через Криницю в Бетті.
- Поїздом - до Новоросійська, від станції кілька зупинок автобусом до автовокзалу. Далі на рейсовому автобусі в Геленджик, а потім на рейсовому автобусі або на таксі через Криницю в Бетті, або відразу з залізничного вокзалу на таксі.
- Автобусом - по маршруту: Краснодар - Новоросійськ - Геленджик, потім на рейсовому автобусі або на таксі в Бетті.
- Легковим автомобілем добираємося до Краснодара, потім по маршруту: Краснодар - Новоросійськ - Геленджик - Берегове - Криниця - Бетта або
Краснодар - Гарячий ключ - Пшада - Берегове - Криниця - Бетта.

місця розміщення

Збираючись на відпочинок в Бетті, пам'ятайте, що, попередньо забронювавши житло, Ви бережете свої кошти, час і нерви.
На нашому порталі Вам надається можливість попередньо забронювати кімнату, номер, котедж, будинок в Бетте, безпосередньо у господарів житла без посередників.
Запрошуємо власників готелів і гостьових будинків помістити інформацію про надані умови проживання та цінах.
Вся інформація про наданий житло надано безпосередньо господарями. Контактна інформація господарів вказана в кожному оголошенні (Розміщення в готелях і гостьових будинках Бетті).

Погода і клімат

М'який морський клімат. Високий скелястий берег захищає прибережну смугу від вітру.

Відпочинок в Бетте

Пляжний відпочинок в Бетте підходить як для відпочинку дорослих, так і для відпочинку з дітьми.
Є чудові пляжі, що складаються з дрібної гальки, морське дно пологе і піщане, глибина наростає поступово і плавно - тут найкращі умови для відпочинку з дітьми. Від Геленджика до селища Бетта берег скелястий і стрімкий. Придатна для купання смуга вузька, або відсутній зовсім.
Любителям відпочинку в сімейному колі або з галасливою компанією друзів є можливість пройти на дикий пляж. Відмінною особливістю відпочинку в Бетте є високий скелястий берег, який захищає прибережну смугу від вітру.

Ціни на продукти

Ціни на продукти в Бетте приблизно відповідають цінам в Москві, Санкт-Петербурзі і Єкатеринбурзі. Спиртні напої і соки можуть коштувати трохи дорожче, мінеральна вода - дешевше.
Фрукти - в загальному рівні цін; однак на ринку завжди можна знайти дешевше.

Трішки історії

Історія цих місць тісно пов'язана з історією Геленджика. Назва цього селища походить від місцевості, вона тут гориста - звідси і назва «горбатий» - «бете».

Місця відпочинку на морі

Можна чудово відпочити на морі, засмагати на пляжі, відвідати захоплюючі прогулянки пішки, вийти в море на цій парусній яхті, з'їздити на рибалку і покуштувати ароматної юшки, насолодитися смаком соковитих стиглих фруктів і просто відпочити від суєти. Для цього є багато чудових місць. Ось деякі з них: Анапа , Архипо-Йосипівка , Бетта, Геленджик , Джанхот , Дивноморське , Кабардинка , Криниця , Новоросійськ , Прасковеевка , Тамань


Новости