Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Автобусом в Геленджик з Тули, Новомосковська, Вузловий

Гостьовий будинок «Банановий Рай»

Гостьовий будинок «Банановий Рай» знаходиться в тихій спокійній вулиці в центрі міста Геленджик. Двір потопає в південній екзотичної зелені, має безліч квітів та декоративних рослин, в тому числі бананової рослинності. На території розташовані дві літні альтанки, кухня для самостійного приготування їжі, лавочки, гойдалки, декоративний колодязь. В одній з альтанок є стаціонарний мангал для приготування барбекю, шашлику. Територія має різні зони відпочинку, що дозволяє відпочиваючим усамітнитися.

Гостьовий будинок Празька Гостьовий будинок "Празька"

Гостьовий будинок "Празька" розташований в центральній частині міста курорту Геленджик, в 7-9 хвилинах ходьби від моря. Вся інфраструктура міста в крокової доступності: аквапарк, прекрасна набережна. Являє собою 2-х поверховий будинок, з балконами. У Вас є чудова можливість посидіти на балконі за столиком і насолодитися прекрасним видом на гори. WI-FI.

Гостьовий будинок Олена Гостьовий будинок "Олена"

Гостьовий будинок "Олена" розташований в центрі Геленджика. У крокової доступності вся інфраструктура міста курорту: ринок, кінотеатр, торговельні центри, музей, безліч кафе, ресторанів та їдалень. Красиві фонтани, Лермонтовський бульвар з вічно зеленими соснами і квітучими клумбами не залишать вас байдужими до цього місця.

Гордість російського причорномор'я - місто Геленджик. В останні роки Геленджик став найпопулярнішим курортом на Чорноморському узбережжі Краснодарського краю. Більшість туристів подорожують автобусом в Геленджик з Тули, Новомосковська, Вузловий та гідно оцінили місто і його рекреаційний потенціал. У двох словах описати всі переваги міста неможливо. Сміливо можна сказати, що тут є все для прекрасного відпочинку: сотні приватних готелів, десятки санаторіїв і пансіонатів, великі готелі європейського рівня, три аквапарки, дві канатні дороги, сафарі-парк, найдовша набережна в світі, фешенебельні ресторани та доступні кафе, стильні нічні клуби, маса природних та історичних пам'яток. В межах міста Геленджик і за його межами знайдуться пляжі на будь-який смак. У літній сезон проводяться яскраві свята і карнавали. Відпочинок в Геленджику - це завжди багате на події та приємні емоції час, спогади про який залишаться з Вами надовго.

З усім цим курортним різноманіттям Ви зможете ознайомитися на сторінках нашого порталу. Щодня ми ретельно працюємо над тим, щоб надати Вам вичерпну інформацію про місто Геленджик і місцях розміщення без посередників - з прямими адресами і точними координатами. Також до Геленджик ставитися мікрорайон Блакитна бухта, винесений в окремий розділ на сайті в зв'язку зі своєю віддаленістю від центру міста і відокремленістю інфраструктури.

Геленджик знаходиться в центральній частині Чорноморського узбережжя Краснодарського краю, на відстані 1.500 км від Москви, 190 км від Краснодара, 30 км від Новоросійська. Місто, з одного боку, омивається теплими водами Геленджікской бухти Чорного моря, з іншого - оточений Кавказькими горами (Маркотхского гірський хребет). Клімат середземноморського типу (перехідний від помірного до субтропічного), з дуже теплим літом і м'якою зимою, що дозволяє відпочивати тут цілий рік. Краща пора року в Геленджику - з кінця літа до середини осені (час найбільш комфортних температур, мінімальної кількості опадів; немає надлишку транспорту і туристів, відповідно, трохи нижче ціни на всі товари і послуги).

Найпростіший і швидкий спосіб дістатися до Геленджика для жителів віддалених регіонів - це літак. Аеропорт Геленджика приймає рейси з Москви протягом усього року. Влітку додаються численні рейси з інших міст країни. Залізниці на території міста поки немає, найближчі станції, куди можна доїхати, - Новоросійськ, Гарячий Ключ, Краснодар, Туапсе; далі можна їхати автобусом або на таксі. Подорож в Геленджик на автомобілі не становить труднощів: місто знаходиться на федеральній трасі М4 «Дон».



Повернутися в розділ

Новости