Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Автобусні тури на Чорне море - «Л-тур»

Шановні друзі! Через місяць вже настанеліто!У відпустці хоч раз на рік треба побувати на морі.Море, море, море ... скільки приємних спогадів!Море дає нам заряд енергії, бадьорості, незабутніх вражень на весь рік.Наше Чорне море чекає вас !!!

У сезоні "Літо 2019" ми пропонуємо автобусні тури на Чорне море, так полюбилися!

БРОНЮЙТЕ ЗАРАЗ !!!

ПОКИ є вибір місця в автобусі, в готелі, квитки на поїзд вже продаються (за 90 діб).

Відправлення автобуса з Самари, Новокуйбишевська, Чапаєвська, Безенчука, Тольятті, Сизрань. А також р Бугуруслан, м Похвистнево, с. Кінель-Черкаси, м Відрадний, с. Кротівка, м Кинель

напрямок:

1. Анапа, Кабардинка, Геленджик, Дивноморск, Бухта Інал, Архипо-Йосипівка.

2. Джубка, Лермонтово, Новомихайлівка, Ольгинка, Туапсе, Лазаревське, Головінка, Лоо, Вардане, Сочі, Адлер.

3. Абхазія.

4. Крим.

- щопонеділка і п'ятниця.

Час в дорозі орієнтовно 26-40 годин.

У кожному автобусі у нас є супроводжуючий, який відповість на всі ваші запитання, у рамках його компетенції, допоможе, підкаже, пояснить. Через кожні 3-4 години технічні зупинки по 15 хв і 2 зупинки по 1 год. Під час подорожі в автобусі вам буде запропоновано перегляд відеофільмів.

У нас можна придбати: - квитки на проїзд в автобусі, поїзді, літаку.

- проживання в готелях без проїзду.

- проживання + проїзд (автобус, потяг, літак)

Чи не знайшли той об'єкт, де Ви хотіли б відпочити, або Вам потрібні інші дати? Телефонуйте, приходьте! Ми підберемо те, що Вам сподобається.

Вартість проїзду уточнюйте за тел. (846) 989-15-84, 8-937-075-42-01

Вартість проїзду динамічна, все залежить від напрямку, бувають АКЦІЇ, тому ТЕЛЕФОНУЙТЕ для уточнення

Для дітей до 12-13 років (включно) і пенсіонерам - знижки!

Улюбленим місцем літнього відпочинку у мільйонів росіян був і залишається Геленджик. Це місто біля моря завжди радує відпочиваючих чудовою погодою, ласкавим сонцем і вдалим відпочинком. У Геленджику багато можливостей для відпочинку і оздоровлення, маса всіляких розваг, екскурсій, пам'яток. Геленджик - це курортний рай! Той, хто хоч раз побував в Геленджику, ніколи не забуде цього.

Курорт Кабардинка без перебільшення можна назвати одним з найбільш незабутніх куточків Чорноморського узбережжя. Мальовничі околиці Кабардинки, покриті ялівцевими лісами. Ялівці, а їх тут три види, занесені в регіональну і Червону книгу Росії. Вони створюють унікальні кліматичні умови району, так як збагачують повітря антисептичними ефірними речовинами. Хочеться відзначити, що за кількістю сонячних днів і відсутності туманів Кабардинка нагадує південний берег Криму.

Архипо-Осиповка Архипо-Осиповка

Архипо-Йосипівка - курорт, де кожен зможе знайти собі розвагу! Вас чекають дельфінарій, аквапарк, парк атракціонів, дуже цікавий музей «Михайлівське зміцнення», який розповідає про історію селища. Пляжі, обладнані навісами, парасольками, організований прокат шезлонгів, гідроциклів, так само є маса водних розваг, розрахованих на дітей і дорослих.

Анапа - курорт, який відомий у всьому світі. Славиться він не тільки своєю унікальною природою, лікувально-оздоровчими установами, а й історією. Анапу по праву вважають дитячим курортом: піщані пляжі, тепле море і маса всіляких розваг для дітей. Анапа завжди рада гостям.

Приїжджайте в Анапу, щоб ваші діти сказали: «Дякую мамі і татові, що я в Анапі!».

Лазаревське - один з найпопулярніших курортів Великого Сочі, який має в своєму розпорядженні багатою туристичною інфраструктурою: два аквапарки, дельфінарій і будівля дельфінотерапії, два океанаріуму, пінгвінарій, лунапарк, кінотеатр, парк з величезною кількістю атракціонів. Але основне, заради чого приїжджають на відпочинок в Лазаревське, зрозуміло - Чорне море з широкими пляжами. На окрему увагу заслуговує набережна курорту - з кожним роком вона стає довшою і ширшою, все робиться для зручності відпочиваючих!


Селище Лермонтово розташований на узбережжі Чорного моря уздовж чудової бухти з піщаним пляжем. Тепле Чорне море, чудові гірничо-рівнинні ландшафти, цілющий клімат - все це приваблює в Лермонтово безліч людей.

Курортне селище Новоміхайловській розташований в гирлі річки Нечепсухо в 40 км від Туапсе і 140 км від Краснодара.
п.Новоміхайловскій прославився найширшим в Туапсинському районі пляжем. Дуже затишне селище з розвиненою інфраструктурою. На набережній багато кафе, ресторанів, працюють різні атракціони, екскурсійне бюро.
Увечері приємно прогулятися вздовж моря по набережній, послухати живу музику.
Тут море завжди з вами!

п. Головінка - маленький і затишний селище в Лазаревському районі курорту Сочі. Красива природа, екологічно чистий цілющий клімат, ласкаве південне сонце, а також безліч санаторіїв і баз відпочинку роблять Головінка популярним місцем для відпочинку на узбережжі.

Лоо - один з районів Великого Сочі, курортне селище на березі Чорного моря в 22-х кілометрах від центру міста. Все це територія Сочинського національного парку і Кавказького заповідника. Лоо - дуже важливий курортний район Сочі, який користується величезною популярністю. Основна перевага Лоо - його розташування і природні багатства. Селище витягнуть уздовж моря і чудових широких галькових пляжів, тоді як більшість інших селищ на узбережжі віддаляються від моря по річкових долинах в сторону гір. Таке розташування дає Вам величезний вибір житла в безпосередній близькості від моря і пляжу. А пляжі в Лоо прекрасні, одні з кращих на побережжі. Всім завжди вистачає місця, чисте відкрите море і маса розваг. Майже півроку тут триває літо, засмагати і купатися можна з травня по кінець жовтня. Приїжджати на відпочинок в Лоо можна і в інші місяці року!

Вардане - великий курорт для недорогого сімейного відпочинку в Лазаревському районі міста Сочі. До центру Сочі близько 30-ти км по автомобільній дорозі, до Лазаревського - близько 45-ти км. Селище вдало розташувався в пологій гірській долині річки буу. Тут змішані субтропічні ліси впритул підступають до Чорного моря. Кліматичні та погодні умови цього району ідеально підходять для відпочинку в будь-який час року, з середини травня по початок жовтня триває купальний сезон, а зима - досить умовне поняття. Для жителів великих міст і промислових центрів Вардане - відмінне місце для відпочинку, де можна зречеться усіх проблем і справ, набратися сил, відчути єднання з природою. Молодь нерідко нарікає на відсутність розваг на належному рівні. Але ж для цього є інші курортні селища і міста, а Вардане - це тиха гавань, де сама природа налаштовує на гармонійний лад і розмірений відпочинок.

Новости