Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Як дістатися до селища Мисхако в Краснодарському краї?

Гідно оцінити переваги відпочинку в Мисхако є можливість у кожного росіянина, проте, перш за все, необхідно прийняти відповідальне рішення з приводу того, як добиратися до селища. Будучи самим південним передмістям Новоросійська, населений пункт радує наявністю регулярного транспортного сполучення як з мегаполісом, так і з прилеглими курортами, такими як Південна Озерейка, Абрау-Дюрсо і Широка Балка. У найближчому майбутньому місцева влада в рамках програми розвитку міста як туристичного центру планують розвивати інфраструктуру і створювати нові маршрути для максимальної зручності мандрівників. Поки що найпростішим і недорогим варіантом є автобуси № 22 і 12, з графіком виїзду яких можна ознайомитися на автовокзалі Новоросійська. Тривалість поїздки становить на понад двадцять хвилин, а ціна квитка - 15 або 17 рублів залежно від наповнення автобуса.

відпочинку в Мисхако

По суті, основна мета - потрапити до Новоросійська, що можна зробити на поїздах 126Е (швидкий) або 377Я (тривалість куті - близько доби), на автомобілі або по повітрю. З точки зору економії часу, авіапереліт видається найбільш привабливим варіантом, тим більше що можна придбати квиток, як в Анапу , Так і в Геленджик , Однак для цього доведеться заплатити близько 2,5-3 тисяч рублів. Додатково буде потрібно оплатити проїзд до Новоросійська і вартість проїзду на маршрутці до Мисхако. Дістатися на машині навіть для недосвідченого автомобіліста не складе труднощів, адже потрібно просто їхати по федеральній трасі М25-М4.

До речі, в розпал курортного сезону між прибережними містами налагоджено водне сполучення, тому якщо вам хочеться отримати максимум задоволення від поїздки в Мисхако, варто відправитися в подорож на кораблі.

0 -0

Додати відгук

Новости