Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

29.04 велотур "Геленджик - Прасковеевка" NEW версія - FREERIDA.RU

Маршрут вздовж берега Чорного моря від Геленджика до Прасковеевка відноситься до кращих треків для гірського велосипеда на півдні Росії, тут пологі підйоми змінюються швидкими спусками по стежках

Маршрут вздовж берега Чорного моря від Геленджика до Прасковеевка відноситься до кращих треків для гірського велосипеда на півдні Росії, тут пологі підйоми змінюються швидкими спусками по стежках. А вид на морську гладь радує око протягом усього маршруту. Маршрут для тих, хто вже не в перший раз їде в гори з велосипедом, для тих, хто шукає нових відчуттів від керування байком, для тих, хто не боїться фізичних навантажень і готові провести в сідлі весь день. Від набережній Геленджика до Прасковеевка тільки ти, стежки і твій байк! Не пропусти! Реєструйся та тримай друзів в курсі своїх планів, може бути, вони складуть тобі компанію?

ВАЖЛИВО! Це один з небагатьох маршрутів, на якому можна зійти в будь-який момент і наш автобус відвезе вас на фініш абсолютно безкоштовно!
ПОСИЛАННЯ НА РЕЄСТРАЦІЙНУ ФОРМУ

Детальний опис Збір учасників о 6:30 на парковці торгового комплексу Сіті-Центр (вул. Індустріальна, 2). Навантаження велосипедів, нетривалі збори і ось вже наш автобус рухається в бік Геленджика. Шлях до початку велосипедної частини маршруту займе близько трьох годин. Хтось дрімає в дорозі, хтось вважає за краще слухати музику або дивитися фільми на екрані автобуса. По приїзду до місця старту на околиці Геленджика, інструктори розвантажують велосипеди, а кухар, який супроводжує групу, пропонує сніданок. На сніданок ми, як правило, пропонуємо гарячі напої, випічку, фрукти і вівсяну кашу швидкого приготування. Після сніданку для всіх учасників буде проведено короткий інструктаж з техніки безпеки і особливості маршруту. Ну що ж, можна стартувати!
Детальний опис Збір учасників о 6:30 на парковці торгового комплексу Сіті-Центр (вул
Перша частина маршруту - гарний спуск по сосновому лісі до так званого Високому березі. Після спуску нас чекає перша оглядова точка. Це місце дуже популярно серед місцевих жителів і безліч альтанок для відпочинку свідчать про це.

Після фотосесії і нетривалого відпочинку починаємо підніматися по грунтовій дорозі і, не доїжджаючи дачного селища, звертаємо на чергову мальовничу стежку вздовж моря по якій рухаємося в бік Дивноморське. Спуск в Дивноморск сподобається любителям швидкості. Тут немає нічого технічного. Відмінна пряма дорога з бетонним покриттям дасть можливість про особисто розігнатися без зайвих побоювань. У Дивноморське робимо перший привал. Тут є магазини, можна запастися водою і купити перекус. Проїжджаємо по вулицях курортного селища і трохи піднімаємося по асфальту в сторону Джанхота.

Звідси починається найприємніша частина веломаршруту. Пологий швидкісний серпантин спускається в Джанхот прямо до берега. Як і в Дивноморське в Джанхоте є продуктовий магазин, де можна купити що-небудь їстівне.
Третій відрізок маршруту найживописніший. Ми піднімемося по стежці на гору Святої Ніни над Джанхотом і спустимося в Прасковеевка стрімким серпантином в сосновому лісі. Це спуск дуже люблять усі, хто хоч раз бував на цьому маршруті.
Звідси починається найприємніша частина веломаршруту
У Прасковеевка, прямо біля моря, нас очікує кухар приготував смачну вечерю. Поки все вечеряють і переодягаються в чисті речі, залишені в автобусі, інструктори завантажують велосипеди в причіп і, повечерявши, група відправляється в Краснодар.

ВАЖЛИВО! Це один з небагатьох маршрутів, на якому можна зійти в будь-який момент і наш автобус відвезе вас на фініш абсолютно безкоштовно!

ОТЖЕ, для тих, хто все ж вирішив приєднатися до нас в цьому класному турі коротке резюме:
V Збір о 6:30 на Сіті-Центрі, виїзд о 7:30. Їдемо через Джубгу, трансфер на пасажирському автобусі від 20 місць. Групу більш 25-27 чоловік набирати не плануємо.
V Перед стартом повноцінний сніданок від кухаря. Цього року меню на сніданок дуже насичене.
V Старт маршруту від початку гравійної дороги на дачне селище Сосновий.
V Перекус і воду у великій кількості не беріть. Будуть магазини.
V Якщо втомитеся і не захочете їхати на третю частину маршруту ми викличемо автобус і він відвезе вас на фініш.
V На вечерю буде перше, друге, салат і гарячі напої. Все це готується спеціально для нашої групи свіже і дуже смачне!

До зустрічі!

Схема і трек маршруту

РЕЄСТРАЦІЯ

Реєструйся та тримай друзів в курсі своїх планів, може бути, вони складуть тобі компанію?

Новости