Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Правила відновлення нігтів

  1. Правило перше: використання зміцнювальних ванночок
  2. Правило друге: застосування натуральних олій
  3. Правило третє: регулярний відпочинок

Ефект від застосування гель-лаку кошти карколомний: він тримається на нігтях, як влитий. При всіх плюсах, гель-лак має і невеликі мінуси. У цій статті ми розповімо про три ефективні методи відновлення нігтьових пластинок після застосування гель-лаку.

Кожна жінка, постійно застосовує   гель лак   для створення манікюру, через деякий час помічає, що нігті истончились, стали сухуватими, ламкими Кожна жінка, постійно застосовує гель лак для створення манікюру, через деякий час помічає, що нігті истончились, стали сухуватими, ламкими. Ця проблема пов'язана також з використанням в деяких сучасних салонах лаків і для змивання матеріалів неналежної якості. Майстер (або сама жінка) можуть не помітити, що нігтьові пластини «просять допомоги», і истончить їх до межі. Проблеми з нігтями може викликати і довгострокове носіння манікюру з гель-лаком. Нормалізувати ситуацію допоможуть три простих правила.

Правило перше: використання зміцнювальних ванночок

Ще зовсім недавно жінки перед процедурою нанесення гель-лаку або будь-якого іншого манікюрного кошти обов'язково робили зміцнюють ванночки Ще зовсім недавно жінки перед процедурою нанесення гель-лаку або будь-якого іншого манікюрного кошти обов'язково робили зміцнюють ванночки. На жаль цей тренд поступово зійшов нанівець. Тим часом процедура чудово відновлює нігті і є відмінною профілактикою подальшого руйнування нігтьових пластин.

Кращими компонентами зміцнює ванночки є:

  • Морська сіль.
  • Ефірне лимонне масло.
  • Мед.

Рецепт приготування ванночки простий: в 1 ст. ложку солі додаємо 3 краплі лимонного масла і мед (1 чайна ложка). Змішавши компоненти, відправляємо суміш в ємність з підігрітою водою. Опускаємо в воду нігті і чекаємо 25 хвилин. Після цього наносимо на нігтьові пластинки живильний крем. Зміцнююча ванночка повинна стати обов'язковою процедурою перед нанесенням гель-лаку. Для відновлення нігтів потрібно серія з 5 процедур за 1,5 тижні.

Правило друге: застосування натуральних олій

Натуральні масла вважаються кращим засобом догляду за здоров'ям нігтів з зізнався сучасною промисловістю Натуральні масла вважаються кращим засобом догляду за здоров'ям нігтів з зізнався сучасною промисловістю. Натуральне масло може відновити нігтьові пластини, що знаходяться в самому жалюгідному стані, володіє живильною, пом'якшувальною і зволожувальним ефектом. Масло покращує і стан шкіри у нігтів.

Одне з кращих масел - олія для кутикули . Відмінний ефект дають і пшеничне і абрикосове масла. Засіб слід втирати в нігтьову кутикулу: місце, звідки росте пластинка, в сам ніготь і в шкіру навколо нього. Масло використовують не тільки після покриття нігтів гель-лаком, а й щодня перед сном. На процедуру витрачається не більш як 2 хвилин, ефект же вражаючий: нігтьова пластина поступово відновлюється.

Правило третє: регулярний відпочинок

Виявляється, нігтям також необхідний відпочинок. Один раз в три місяці в нанесенні гель-лаку потрібно перерву. В період відпочинку потрібно активно використовувати різні методики зміцнення нігтів: ванночки, масло, якісний крем для рук.

Кращим за впливом на нігті вважається крем з екстрактом водоростей і гліцерином: ці компоненти, діючи на молекулярному рівні, ефективно відновлюють нігтьові пластинки.

Під час відпочинку замість гель-лаку можна застосовувати звичайні лаки, але обов'язково в комбінації з зміцнюючими засобами.

Новости