Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Зустрічайте Новий рік в Ізраїлі в 2014 році

Мудре прислів'я «готуй сани влітку» як не можна краще підходить до підготовки до зустрічі Нового року

Мудре прислів'я «готуй сани влітку» як не можна краще підходить до підготовки до зустрічі Нового року. Хтось зустрічає його виключно вдома в колі сім'ї, а хтось творчо підходить до цього свята і зустрічає Новий рік в якомусь дивовижному місці, і обов'язково кожен раз в новому. Деякі намагаються поєднати свою відпустку з новорічними святами і вирушають відпочивати кудись на новорічні канікули, наприклад, в Ізраїль. І для того, щоб провести це чудове свято, як заплановано, бажано починати підготовку до нього заздалегідь. Щоб зустріти Новий рік, відпочиваючи в Ізраїлі в 2014 році , Бронювати тур слід ще влітку або хоча б за пару місяців.

Перш за все, це пов'язано з надзвичайною популярністю турів і їх вартістю. Новорічні свята є одним з найбільш відвідуваних сезонів, і з цієї причини ціни на авіаквитки та проживання, як правило, зростають з підвищенням попиту, і чим ближче до сезону, тим вище ціни. Та й вибір завжди більше у тих, хто планує поїздку заздалегідь. Крім того, звичний для росіян свято Новий рік не є таким популярним святом в Ізраїлі , І тому не так багато тут місць, що пропонують новорічну програму. І це є ще однією вагомою причиною для покупки новорічного туру в Ізраїль завчасно. Що ж стосується самого свята, то можна відправитися в один із закладів, що пропонують новорічну програму, - замовити столик на цей вечір в одному з ресторанів, піти на Новорічний бал або концерт.

В Ейлаті таку розважальну програму пропонують не тільки ресторани і нічні клуби, багато готелів для своїх гостей влаштовують святкову вечерю напередодні Нового року з шампанським і феєрверками. Це чудова можливість провести старий новий рік і зустріти новий в атмосфері веселощів і справжнього свята. Повна вартість тижневого туру на Новий рік в Ізраїлі в 2014 році туроператори пропонують в районі від 1500-2000 доларів за двох. Вартість залежить від курорту, категорії готелю і розважальної програми.

Крім запальних святкових вечірок для дорослих є також в Ізраїлі і новорічні програми для дітей. Таким чином, дитина не тільки отримає нові враження від подорожі, але і що дуже важливо, відвідає традиційну новорічну ялинку, улюблене всіма дітьми дитячу виставу. Так, на Новий рік в Ізраїлі в 2014 році діти можуть взяти участь в різних новорічних карнавалах, подивитися казкові шоу, святкові концерти та інші новорічні вистави для дітей з ялинкою, Снігуронькою та Дідом Морозом. Наприклад, надзвичайно цікавим і захоплюючим для всіх дітей є циркове шоу знаменитого Московського цирку Нікуліна, яке можна відвідати в великих ізраїльських містах напередодні Нового року.

Відпочивати на Новий рік в Ізраїлі можна і в його північній частині з розміщенням в готелях або апартаментах в Хайфі, одного з найбільших міст і портів Ізраїлю. Це не тільки великий промисловий центр, що забезпечує роботою жителів Хайфи та прилеглих міст. Це ще і культурний центр всієї півночі країни, який володіє великою кількістю музеїв, парків і пляжів, концертними залами і виставковими комплексами, кінотеатрами і ресторанами. По сусідству знаходиться антична визначна пам'ятка - місто Акко. Ну і звичайно ж в Хайфі на Новий рік знайдеться маса місць, де можна буде весело провести новорічну ніч. У деяких районах міста встановлюють новорічну ялинку, а фасади будівель прикрашають різнокольоровими гірляндами.

В Ізраїлі під час туру на Новий рік, як і в будь-який інший час, можна відправитися на екскурсії по країні, тим більше що багато тури включають такі поїздки в свою програму. Зазвичай екскурсії прив'язані до місця проживання. Так, відпочиваючим на Мертвому морі пропонується відвідування розташованих поруч стародавньої фортеці Массада, заповідника Ейн-Геді, соляних печер. Туристам, які зустрічають Новий рік в Ейлаті, дещо складніше подорожувати по Ізраїлю, в силу віддаленого розташування курорту. Однак в Ейлаті є досить місцевих визначних пам'яток, як наприклад, парк Тимна, відомий своїми геологічними красотами і древнім кар'єром по видобутку міді. Також з Ейлата можна відправитися на захоплюючу екскурсії в сусідню Йорданію і відвідати одну з її головних визначних пам'яток - стародавнє місто Петра.

У плані зручного розташування найбільш вдалим варіантом є центр Ізраїлю. Це, звичайно ж, такі відомі середземноморські курорти як Тель-Авів, Герцлія, Нетанія, Бат-Ям. З центральної частини країни зручніше відправлятися на екскурсії і в будь-які інші поїздки практично в будь-якому напрямку. І в центрі, звичайно ж, зосереджені основні культурні центри, такі як концертні зали, театри, музеї, виставкові галереї. Тут розташовані численні ресторани і клуби, що пропонують не тільки вишукані страви, а й мають в своєму розпорядженні чудовою атмосферою. Серед таких закладів є і російські, де можна зустріти Новий рік в традиційній обстановці. Гостям пропонується справжнє новорічне шоу з обов'язковими атрибутами свята: ялинкою і Дідом Морозом.

Все ж тим, хто вважає за краще зустріти Новий рік в Ізраїлі на теплому морському курорті, краще вибрати тур в Ейлат або на Мертве море. Хоча ці напрямки вважаються найбільш дорогими, попит на них від цього не зменшується. Особливо популярні тури в Ейлат і на Мертве море в холодну пору року, коли всюди холодно і сиро, там тепло і сонячно. Завдяки сформованим кліматичних особливостей на цих курортах цілий рік досить комфортно для прийняття сонячних ванн і водних процедур, тому навіть в січні можна в задоволення полежати на пляжі. Однак між цими двома популярними курортами є принципова різниця. Курорти Мертвого моря є лікувальними і підходять для тих, кому показано лікування від певних захворювань або необхідно пройти відновний курс. Це відмінне місце для спокійного відпочинку, де панують правильний режим, лікувальні процедури і спокій.

Якщо ж на відпочинок важливі розваги, то найкращим варіантом буде тур в Ейлат. Це місто просто рясніє розвагами на різний смак і характер. Однією з найголовніших і найкрасивіших пам'яток цього місця є коралові рифи. Любителі і професіонали підводного занурення з'їжджаються в Ейлат для занять дайвінгом з усього світу. І що важливо, побачити всю красу підводного світу Червоного моря можна і без акваланга, а відвідавши підводну обсерваторію в Ейлаті . Підводна оглядовий майданчик знаходиться на глибині шести метрів в районі коралового рифу. І глядачі можуть спостерігати за унікальними мешканцями цієї дивовижної екосистеми: строкатими рибками і коралами, - в їх природному середовищі.


Новости