Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Золоті піски

  1. Водний парк атракціонів "Акваполіс"
  2. Екскурсії на курорті Золоті Піски
  3. Готелі в Золоті Піски
  1. Головна
  2. країни
  3. Болгарія
  4. Золоті піски
  5. Подивитися готелі

    Золоті Піски - відпочинок в Болгарії

    Золоті Піски - відпочинок в Болгарії

    Курортний комплекс Золоті Піски подарує вам незабутній відпочинок в Болгарії, він розташований в 18 км на північ від Варни на території великий лісопаркової зони. Довгий пляж славиться своїм дрібним золотистим піском, з яким курорт зобов'язаний назвою. Елегантна набережна-променад прикрашена постійно діючої експозицією творів болгарських скульпторів. На вулицях курорту розмістилися численні затишні ресторани і кафе з відмінним обслуговуванням і вражаючим меню. Любителі нічних розваг можуть завершити вечір за коктейлем в одному з численних барів на березі моря, потанцювати в нічному клубі або відвідати казино.

    Водний парк атракціонів "Акваполіс"

    Водний парк атракціонів "Акваполіс" - найкрасивіший аквапарк в Східній Європі, він же перший в Болгарії, побудований в унікальному мавритано-середземноморському стилі. Він знаходиться в північно-західній частині курортного комплексу Золоті Піски.

    Аквапарк займає площу 40 гектарів і є своєрідним поєднанням природного середовища та різноманітних штучно створених елементів - басейнів, водних гірок, підвищень і т. Д. Басейни аквапарку одночасно вміщають 1200 чоловік, а взагалі в парку можуть перебувати понад 3000 чоловік. Тут є зона для дорослих, дитячий куточок і екстремальна зона - для любителів гострих відчуттів. До послуг туристів бари і ресторани.

    Екскурсії на курорті Золоті Піски

    Неподалік від Золотих Пісків знаходиться одна з головних визначних пам'яток болгарського узбережжя - православний скельний монастир Аладжа XII століття, що охороняється нині як пам'ятник культури національного значення. При бажанні можна з'їздити в Варну. Між курортом і Варною регулярно курсує автобус. Замовивши екскурсію, або взявши автомобіль напрокат, можна відвідати такі пам'ятки північній частині узбережжя Болгарії, як мис Каліакра або палацово-парковий комплекс в Балчике.

    Готелі в Золоті Піски

    Золоті Піски тури - це незабутня поїздка на мальовничий курорт з великою кількістю пам'яток. Золоті Піски - це курорт, де мріяв побувати практично кожен турист. З кожним роком, тури на цей курорт завойовують все більшу популярність серед любителів подорожувати і не дивно, що велика кількість туристів все частіше набувають горящі путівки, Золоті Піски - гостинний курорт. Золоті Піски наповнений атмосферою привітності та теплоти, і завжди готовий запропонувати своїм гостям безліч чудових місць для екскурсій, відпочинку та туризму. Тому багато туристів, замовивши один раз гарячі тури і Золоті Піски назавжди залишиться з вами! Купуючи тури, ви отримуєте відмінну можливість отримати насолоду від всіма перевагами цього чудового курорту. Якщо ви хочете приємно провести час, тури на курорт стануть воістину відмінним вибором.

Новости