Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Жити в Чехії краще, ніж в Швейцарії і Німеччині

  1. Де краще жити? Рейтинг країн на думку іноземців:

Нещодавно на підставі опитування був складений новий рейтинг якості життя Нещодавно на підставі опитування був складений новий рейтинг якості життя. Інформація відноситься до держав, громадянами яких найкраще бути. Більше п'ятнадцяти тисяч іноземця з усього світу взяли участь в цьому дослідженні, і результат виявився несподіваним. Чеська Республіка гордо зайняла сьому позицію в списку, випередивши навіть Швейцарію і Німеччину, які завжди вважалися найбільш благополучними європейськими країнами.
Співробітники спеціального бізнес-порталу провели чесний опитування, в якому люди оцінювали різні держави з позиції їх доступної освіти, безкоштовної та якісної медицини, рівня загальної безпеки. Саме за цими критеріями багато респондентів і вибрали Чехію.
Всього в опитуванням брала участь 191 країна. Кожна держава оцінили комплексно - по сорок трьом найважливішим для людей критеріям. Організатори дослідження особливу увагу намагалися приділяти питанням фінансового благополуччя громадян, якості соціальної та транспортної інфраструктури, доступності охорони здоров'я та освіти , Ціновій політиці, безпеці і навіть кліматичних і погодних умов.
Підсумки опитування виявилися просто неймовірними, адже благополучної Чеській Республіці вдалося обійти такі країни як Німеччина, Нова Зеландія, Канада і Фінляндія. Найбільше респондентів надихає організація і доступність якісної дитячої медицини та відмінне безкоштовну освіту, яке можна отримати в цій країні.
А ось на вершині складеного рейтингу довелося опинитися Тайваню. Опитані люди погодилися з тим, що ця країна може займати перше місце за рівнем якості життя і охорони здоров'я. Цікаво, що саме представниці жіночої статі високо оцінили Тайвань. Австрія удостоїлася другій позиції за прекрасний, екологічно чисте повітря і гідну інфраструктуру. А Японію оцінили за особливу миролюбність і доброзичливість місцевого населення, за безпечний і надійний транспорт.
В результаті дослідження незалежного порталу визначилися держави-лідери, в яких найбільше хочеться жити і сподіватися на щасливе майбутнє. Схоже, що Чехія з кожним роком стає все більш затребуваною і благонадійною країною, яка відрізняється досить високим рівнем життя. Але поки невідомо, чи можливий її подальше зростання в цьому рейтингу. Покажуть тільки майбутні дослідження.

Де краще жити? Рейтинг країн на думку іноземців:

1 Тайвань 2 Австрія 3 Японія 4 Іспанія 5 Коста-Ріка 6 Мальта 7 Чеська Республіка 8 Сінгапур 9 Німеччина 10 Швейцарія 11 Південна Корея 12 Канада 13 Нова Зеландія 14 Португалія 15 Франція 16 Австралія 17 Люксембург 18 Еквадор 19 Фінляндія 20 Угорщина 21 Данія



Де краще жити?
Де краще жити?

Новости