Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Зателефонувати і доїхати до Кирилівки влітку 2016 року стане простіше, але відпочинок подорожчає

  1. Для відпочиваючих пустять додаткові поїзди
  2. У Кирилівку проведуть оптоволоконний кабель
  3. Відпочинок в Кирилівці дорожчає

Популярний курорт на Азовському морі стане для українців ще ближче

Популярний курорт на Азовському морі стане для українців ще ближче. В цьому році відпочиваючих чекає не тільки більш легкий трансфер в Кирилівку , Але і більш якісний мобільний та інтернет-зв'язок. Але при цьому послуги більшості баз відпочинку подорожчають.

Для відпочиваючих пустять додаткові поїзди

Замість трьох пар поїздів, нині курсують через станцію Мелітополь, до початку літнього сезону 2016 року Укрзалізниця планує пустити до двох десятків складів. До діючих маршрутах Київ-Новоолексіївка, Львів-Новоолексіївка та Харків-Новоолексіївка, додадуться додаткові поїзди з Харкова, Дніпропетровська, Києва, Кременчука та Полтави. Можливо, це вирішить сезонну проблему відсутності квитків на південні напрямки і туристи зможуть вільно вибрати більш зручний для них варіант - їхати в Кирилівку по автомобільній трасі або ж подолати більшу частину шляху по залізниці.

Незважаючи на те, що транспортне сполучення з азовських курортним селищем налагоджено досить добре, і приїхати на море можна і рейсовими автобусами, і маршрутками нерегулярних перевезень, перспектива подорожі поїздом може особливо порадувати жителів віддалених міст і тих, хто переносить тривалі автопробіги з працею.
Крім складів, що курсують в межах України, в розкладі станції Мелітополь з'явиться потяг, який прямує з Мінська.

У Кирилівку проведуть оптоволоконний кабель

Як повідомляє офіційний сайт Кирилівської селищної ради, позитивні зміни торкнуться не тільки транспортного сполучення з курортом, а й зв'язку. Один з провідних мобільних операторів - компанія «Київстар», виконує роботи з прокладання оптоволокна з Акимовки в Кирилівку і Лиманське. І, якщо кабель буде проведено в термін, вже до початку літнього сезону жителі селищ і туристи, які приїхали відпочити на Азовському морі, зможуть оцінити високу якість мобільного зв'язку та скористатися швидкісним інтернетом.

Питання, на перший погляд лише побічно стосується туристичного бізнесу, проте досить важливий для організації комфортного перебування гостей. В умовах дедлайну багато туристів змушені поєднувати відпочинок з роботою, і бути на зв'язку для них скоріше необхідність, ніж бажання. Але, якщо в центральній частині Кирилівки інтернет-зв'язок може задовольнити запитам користувачів, то на Федотової косі з цим досить складна ситуація, вирішення якої дозволить залучити на бази відпочинку нових гостей.

Відпочинок в Кирилівці дорожчає

Цього року відпочинок з розміщенням на більшості баз і готелів Кирилівки все ж подорожчає. Причина цього зростаюча комуналки і витрати на амортизацію побутової техніки. «У цьому році ціни на відпочинок на більшості баз і готелів Кирилівки виростуть на 5-40% в залежності від класності номера і конкретної бази.

Причина проста: не дивлячись на економічну кризу і зниження платоспроможності населення, комунальні платежі і зростаючі витрати на амортизацію побутової техніки мотивують власників піднімати ціни, а реального відгуку на таке підвищення цін ще ніхто не знає. Так що зараз ціни на 2016-й рік зростають , А як буде змінюватися цінова політика в разі зниження заповнюваності курорту через, поки що складно давати однозначні прогнози. До того ж можливості щодо зниження власної маржі сильно залежать від видаткової частини по конкретному типу номерів - наприклад, для баз відпочинку в приватному секторі це одні витрати, відповідно ціни, а для готелів на косах - зовсім інші », - так прокоментував ситуацію головний редактор незалежного проекту« Кірілловка.Укр », Євген Сміливців.

Але незважаючи на затяжні економічні труднощі в країні, в 2016 році Кирилівка може нехай і трохи, але наблизитися до відпочиваючих. По крайней мере, деякі передумови для позитивної динаміки, незважаючи на зростання цін, все ж є.

Якщо ви знайшли помилку - виділіть текст і натисніть клавіші Shift + Enter або клікніть сюди . Дякуємо!

comments powered by HyperComments

Новости