Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Відпочинок в Туреччині з дітьми - 2019: кращі курорти, готелі, відгуки

  1. Де краще відпочивати в Туреччині з дітьми
  2. Анталія
  3. Аланія
  4. Белек
  5. Сіде
  6. Кращі готелі Туреччини для відпочинку з дітьми - 2019
  7. Fame Residence Lara & Spa, 5 зірок - Анталія
  8. Mukarnas Spa Resort, 5 зірок - Аланія
  9. Kaya Belek, 5 зірок - Белек
  10. Lyra Resort, 5 зірок - Сіде
  11. Ціни на тури в Туреччину з дітьми - 2019
  12. Вартість турів до Туреччини «все включено»
  13. Відгуки про відпочинок в Туреччині з дитиною
  14. Поради та рекомендації
  15. Корисна інформація

З'ясували все про відпочинок в Туреччині з дитиною в 2019 році: який курорт і готель вибрати для поїздки, куди сходити і що подивитися. Наводимо приклади цін на тури до Туреччини з дітьми - 2019, даємо поради і рекомендації по відпочинку, аналізуємо відгуки туристів.

Стаття складається з декількох розділів:

  1. Який курорт вибрати для відпочинку в Туреччині?
  2. У якому готелі зупинитися?
  3. Скільки коштують путівки на трьох?
  4. Відгуки про відпочинок
  5. Поради та рекомендації туристів

Даруємо 1500 рублів! сервіс Травелата надав знижки для наших читачів:

  • UAFTUR1500ASIANWAYS - знижка 1500 рублів на тури від 80000 рублів (на дати з 01.06.2019 по 31.08.2019)
  • UAF500ASIANWAYS - 500 рублів на путівки від 40000 рублів
  • UAF300ASIANWAYS - 300 рублів на всі тури від 20000 рублів

Де і як вводити промокод для отримання знижки читайте тут .

Де краще відпочивати в Туреччині з дітьми

Більшість курортів Туреччини добре підходить для відпочинку з дитиною в 2019 році: скрізь є чудові готелі, розвинена інфраструктура, розваги для дітей і дорослих.

Кращими курортами Туреччини для відпочинку з дітьми вважаються Анталія, Аланія, Белек і Сіде.

Анталія

Найпопулярніший турецький курорт - Анталія - ​​розташований поруч з аеропортом. Там є протяжні пляжі на будь-який смак (як піщані, так і галькові), розвинена туристична інфраструктура і великий вибір готелів високого рівня.

Анталія - ​​не тихе місце для відпочинку в Туреччині з дитиною; але можна вибрати для себе більш віддалені від центру нічного життя готелі.

З іншого боку, на курорті розташовано багато розваг і для дорослих, і для дітей:

  • аквапарки;
  • музеї;
  • водоспади;
  • дельфінарій;
  • зоопарк;
  • водні види розваг;
  • ігрові та розважальні центри.

Вибираєте місце для поїздки з дітьми? Дізнайтеся більше популярних напрямків з безвізовим режимом в нашому матеріалі Країни без візи для росіян в 2019 році .

Дізнайтеся більше популярних напрямків з безвізовим режимом в нашому матеріалі   Країни без візи для росіян в 2019 році

Фото: Адалар © Seif Sallam / flickr.com

Аланія

Ще один популярний курорт Туреччини, який в 2019 році часто вибирають для відпочинку сім'ї з дітьми. У самому місті буває шумно, тому для поїздки з маленькими дітьми краще вибирати готелі в сусідніх селищах.

В своїх відгуках про відпочинок в Туреччині деякі туристи з дітьми називають мінусом Аланії віддаленість від аеропорту - до курорту їхати майже 130 кілометрів. Цей недолік перекривається теплим морем зі зручним заходом для дітей, комфортним кліматом з невисокою вологістю, розвиненою інфраструктурою і демократичними цінами на готелі.

Проте, перед вибором курорту радимо подумати, не втомиться дитина від довгого трансферу.

Куди сходити з дітьми в Аланії в 2019 році:

  • аквапарки;
  • печери і водоспади;
  • прогулянки на кораблях.
  • місяць парк;
  • морський парк розваг Sealanya Sea Park;
  • комплекс піщаних скульптур Sendlend;

Відео морського парку розваг Sealanya Sea Park від туристів:

Белек

Один з найсучасніших курортів Туреччини, розташований недалеко від аеропорту. Белек часто отримує хороші відгуки від туристів, які відпочивали в Туреччині з дитиною.

Якщо ви шукайте недорогі готелі для відпочинку з дітьми в Туреччині - Белек варто розглядати в останню чергу: на курорті немає готелів категорії нижче, ніж 4 зірки. Всі готелі Белека обладнані для комфортного сімейного відпочинку, більшість організовує різні розваги і анімацію для маленьких постояльців.

Перевагами курорту для відпочинку з дитиною в 2019 році називають чисте повітря, евкаліптові і соснові гаї, пляжі з м'яким піском і плавним входом в воду, які удостоєні «блакитного прапора».

Чим зайнятися в Белек з дітьми:

  • відвідати аквапарк і дельфінарій;
  • побувати в зоопарку;
  • поглянути на Каньйон Кепрюлю;
  • покататися на атракціонах в парку розваг.

Сіде

Курорт Сіде розташований на невеликому півострові, в 74 кілометрах від аеропорту Анталії.

Відпочинок в цій частині Туреччини підійде для сімей з маленькими дітьми. Багато готелів Сіде володіють великою зеленою територією, власними пляжами з піском і чистим морем, а також широким вибором розваг.

А ось за межами готелів вибір розваг для дітей не великий.

Куди можна поїхати з дитиною в Сіде в 2019 році:

  • дискавері-парк;
  • водоспади;
  • давнє місто;
  • Зелений каньйон;
  • музей.

Фото: турецький курорт Сіде © Samuel Schultzberg / flickr.com

Кращі готелі Туреччини для відпочинку з дітьми - 2019

У Туреччині багато хороших готелів для відпочинку з дітьми. Перерахувати їх всі в одній статті неможливо, тому назвемо кілька готелів, які отримують найкращі відгуки туристів.

Як знайти недорогий тур до Туреччини з дитиною в 2019 році? Це легко зробити через сервіс Travelata або Level.Travel : Задайте потрібні параметри пошуку, і сайт на одній сторінці покаже ціни на путівки всіх туроператорів.

Fame Residence Lara & Spa, 5 зірок - Анталія

Один з кращих готелів Туреччини для відпочинку з дитиною перебуває в самому центрі Анталії і займає величезну територію (110000 м2). Рейтинг за відгуками туристів - 9,4 / 10.

Готель розташований прямо на березі піщаного пляжу з плавним заходом у воду, який має позначку «Блакитний прапор».

На території готелю для дітей є басейн, клуб, ігровий майданчик, анімація, дитяче містечко і волейбольний майданчик. Всі басейни готелю об'єднані в єдину композицію з містками, водоспадами і переливами.

Багато туристів, які відпочивали в готелі з дитиною, добре відгукуються про харчування в готелі: є дитяче меню, їжа різноманітна, а в меню ресторану продукти, які потенційно здатні викликати алергію, позначені спеціальними значками.

Для відпочинку з дітьми в цьому готелі росіяни зазвичай вибирають тури «все включено». Ціни за трьох осіб на літо 2019 року починається від 85000-100000 рублів за 7 днів відпочинку.

Подивіться тури в цей готель →

Mukarnas Spa Resort, 5 зірок - Аланія

Готель знаходиться поруч з морем, на першій береговій лінії. Доступні тури і путівки «все включено», в тому числі і з дітьми. Рейтинг готелю за відгуками туристів - 8,9 / 10.

Власний піщано-гальковий пляж обладнаний безкоштовними парасольками і шезлонгами, надаються пляжні рушники. Вхід в море пологий, є пірс.

Для дітей в готелі Mukarnas Spa Resort є басейн з водними гірками, ігровий майданчик, анімація, дитяча кімната, батут, колесо огляду, каруселі, гойдалки. Велика кількість розваг передбачено і для дорослих:

  • волейбол;
  • більярд;
  • гольф;
  • боулінг;
  • настільний теніс.

У ресторані передбачено дитяче і дієтичне меню, є спеціальні стільчики. Добрі відгуки туристи залишають за різноманітну їжу (фрукти, м'ясо, сири) і чуйний персонал. Сніданок можна замовити прямо в номер.

У високий сезон (влітку і в вересні) ціни на тури «все включено» (2 дорослих, 1 дитина) на 7 днів починаються від 75000-85000 рублів. У низький сезон (жовтень) вартість путівок може опускати до 55000 рублів.

Подивіться тури в цей готель →

Подивіться тури в цей готель →

Фотографія: готель Mukarnas Spa Resort / itaka.pl

Kaya Belek, 5 зірок - Белек

Хороший готель для відпочинку в Туреччині з маленькими дітьми. Він розташований на березі піщаного пляжу, вхід в море пологий і зручний дітям. Гості готелю відзначають достатню кількість лежаків. Рейтинг готелю на підставі відгуків - 9,1 / 10.

На території готелю для дітей є басейн з міні-аквапарком, поруч розташований дитячий майданчик. Туристи залишають позитивні відгуки про якісніше роботі аніматорів: вони уважні і самі пропонують дітям різні розваги.

З дітьми старшого віку можна відвідати фітнес-центр, пограти в більярд, зайнятися верховою їздою, дайвінгом або вітрильним спортом.

Також туристам сподобалося різноманітне харчування в ресторані готелю і високу якість приготування страв.

Ціни на тури «ультра все включено» з дитиною в готель Riu Kaya Belek починаються від 90000-100000 рублів.

Подивіться тури в цей готель →

Lyra Resort, 5 зірок - Сіде

Готель розташований на першій лінії, пляж піщано-гальковий пляж, з зручним для дітей заходом у воду. Рейтинг готелю - 9,0 / 10.

Готель в 2016 році пройшов реновацію. У 800 метрах розташований торговий центр Ліра Парк, куди надається безкоштовний трансфер.

Крім двох дитячих басейнів з гірками на території цього турецького готелю є аквапарк, ігрові майданчики, міні-дискотека, луна-парк, батут, активують для дітей 13-16 років. А якщо у маленького гостя готелю буде день народження, для нього приготують сюрприз.

У відгуках про готелі деякі туристи відзначають, що лежаки знаходяться на піску, а при вході в море - галька, тому дітям не завадить спеціальне взуття. Відпочиваючим з дітьми особливо сподобався пірс і наявність великої кількості дерев'яних доріжок.

Ціни на відпочинок «все включено» з дитиною починаються від 95000-100000 рублів.

Подивіться тури в цей готель →

Потрібно більше варіантів розміщення? Подивіться нашу добірку Кращі готелі Туреччини для відпочинку з дітьми - 2019

Подивіться нашу добірку   Кращі готелі Туреччини для відпочинку з дітьми - 2019

Фотографія: пірс біля готелю Lyra Hotel / lyrahotel.com

Ціни на тури в Туреччину з дітьми - 2019

Вартість путівок вказана для перельотів з вильотом з Москви. Тури з Санкт-Петербурга та інших регіонів стоять на 15-40% дорожче.

Тиждень відпочинку в Туреччині сім'єю з трьох чоловік (2 дорослих + дитина) в 2019 році буде коштувати від 40000 рублів. Наприклад, вартість путівки в бюджетний готель Felice 3 * в Кемері (сніданок + вечеря, 1 км від моря) - 43000 рублів.

Ціни на готелі 4-5 зірок в Туреччині трохи вище - від 54000 рублів за 7 ночей. Такою сумою обійдеться тур в готель Grand Levent 4 * в Бодрумі (сніданок + вечеря, 100 метрів до пляжу).

Вартість турів до Туреччини «все включено»

Ціни на тури з харчуванням «все включено» не сильно відрізняються від звичайних путівок. Вартість відпочинку в готелях 3 зірки починається від 43000 рублів. Наприклад, за такою ціною можна відпочити в готелі Santana 3 * в Кемері (450 метрів до галькового пляжу).

Готелі 4-5 зірок «все включено» в Туреччині коштують дорожче - від 65000-70000 рублів за пару з дитиною.

Фото: готель Grand Levent / wyndhamgrandlevent.com

Відгуки про відпочинок в Туреччині з дитиною

Більшість туристів залишають позитивні відгуки про відпочинок з дітьми в Туреччині, багато хто вважає, що країна підходить для цього ідеально.

Серед переваг сімейного відпочинку в Туреччині часто називають такі:

  • безвізовий в'їзд
  • Комфортний клімат з травня-червня по жовтень
  • Недорогі путівки і невисокі ціни на курортах
  • Короткий переліт (близько 3 годин з Москви)
  • Чисті пляжі з прозорою водою і входом в море, відповідним для дітей.
  • Відсутність труднощів з харчуванням: більшість готелів працюють за системою «все включено»
  • Готелі в Туреччині мають багато розваг для маленьких мандрівників: басейни, аквапарки, міні-клуби, аніматори і вистави для дітей.

Разом з тим, є деякі недоліки відпочинку в Туреччині - в першу чергу вони пов'язані з популярністю цієї країни у наших туристів.

З мінусів відпочинку з дітьми на курортах Туреччини виділяють наступні:

  • Переповненість готелів в розпал сезону. Як наслідок - велика кількість людей на пляжі і високий рівень шуму.
  • Випадки з обманом і обрахуванням туристів (в ресторанах, на екскурсіях, в магазинах і таксі).

Також зустрічається інформація про те, що в деякі історичні місця та музеї неможливий вхід з колясками - заздалегідь вивчайте відгуки, якщо плануєте кудись їхати з маленькими дітьми.

Також зустрічається інформація про те, що в деякі історичні місця та музеї неможливий вхід з колясками - заздалегідь вивчайте відгуки, якщо плануєте кудись їхати з маленькими дітьми

Фотографія: пірс в місті Шаркёй © Mizrak / flickr.com

Поради та рекомендації

Грунтуючись на відгуках туристів і інформації про країну, краще врахувати деяку специфіку відпочинку з дітьми в Туреччині в 2019 році:

  • Обов'язково зверніть увагу на те, де розташований сподобався вам готель. Деякі готелі побудовані на високих берегах і захід у море там можливий тільки з понтона.
  • Коли їхати до Туреччини з дитиною? Ідеальним часом для відпочинку буде травень-червень або вересень. В цей час море вже досить тепле для купання, погода більш комфортна, а на курортах менше туристів.
  • У липні і серпні на деяких курортах може бути занадто жарко - будьте обережні, якщо поїдете до Туреччини в один з цих місяців.
  • Для відпочинку з дітьми краще вибирати готелі не нижче 4 зірок, а краще - п'ятизіркові. Вони ближче до моря (часто - на першій лінії), чистіше, там вищий рівень сервісу і якість їжі.

Корисна інформація

Якщо ви вже відпочивали в Туреччині з дітьми - залиште свій відгук про поїздку в коментарях! Ваша інформація буде корисна тим, хто тільки збирається на відпочинок в цю країну.

У якому готелі зупинитися?
Скільки коштують путівки на трьох?
Вибираєте місце для поїздки з дітьми?
Як знайти недорогий тур до Туреччини з дитиною в 2019 році?
Коли їхати до Туреччини з дитиною?

Новости