Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Відпочинок в Туреччині: правила дешевої мобільного зв'язку

  1. Мобільний інтернет в Туреччині
  2. Дзвінки з Туреччини в Росію
  3. Дзвінки в Туреччині
  4. Де купити?
  5. Знижки та бонуси

Щороку Туреччина приймає на своїх курортах мільйони російських туристів. Кемер, Анталья, Белек, Сіде, Аланія - середземноморські пляжі користуються найбільшим попитом. Не відстають від них Бодрум, Мармарис і Фетхіє. Але як залишатися на зв'язку, користуватися мобільному інтернетом, мессенджерами, соцмережами під час відпочинку і платити за це по мінімуму? Інтернет-проект Yamobi.Ru публікує кілька варіантів того, як можна скоротити витрати для туристів, які вирушають на відпочинок до Туреччини. Щороку Туреччина приймає на своїх курортах мільйони російських туристів

Звичайно, самим вигідним варіантом бути на зв'язку - використовувати безкоштовний Wi-Fi в аеропорту, кафе, ресторанах і в готелях. Але не у всіх громадських місцях в Туреччині є якісних і безкоштовний інтернет. А ось міжнародний роумінг зі своєю російською сім-картою дуже дорогий. Хвилина дзвінка на батьківщину може обійтися в 49 рублів і дорожче, а мобільний інтернет - від 100 рублів на добу за пакет в 10 Мбайт.

Це підтверджує і наша порівняльна таблиця з роумінговими тарифами найбільших операторів мобільного зв'язку Росії:

Це підтверджує і наша порівняльна таблиця з роумінговими тарифами найбільших операторів мобільного зв'язку Росії:

Оптимальний вихід з цієї ситуації - покупка спеціальної туристичної sim-карти . Благо, що оформити її зараз можна з доставкою в ваш рідний регіон ще до моменту виїзду з Росії. Активувати спеціалізовану сім-карту можна відразу по приїзду на курорт.

Самим вигідним варіантом туристичних сім-карт для Туреччини є GLOBALSIM NEW . Країна реєстрації цих сім-карт - Естонія (формат номера +3728).

Мобільний інтернет в Туреччині

id = "sub0">

Для відпочиваючих в Туреччині ГлобалСім Нью пропонує два вигідних пакета на мобільний інтернет: пакет 2 Гб на місяць за $ 20 () і 5 Гб на місяць за $ 29. Мобільний інтернет можна роздавати зі свого смартфона без обмежень. При вичерпанні основного трафіку пакет можна підключити заново до закінчення терміну дії. Сам пакет підключається вручну шляхом відправки ussd команди.

Якщо використовувати для дзвінків різноманітні месенджери типу Viber, Whatsapp і т.п., то можна взагалі не користуватися класичної мобільним зв'язком. 2 Гб і 5 Гб вистачить для періодичного спілкування з рідними по інетрнет.

Подробиці і опис доступні на сайті інтернет-магазину туристичних сім-карт «євророумінгу» .

Дзвінки з Туреччини в Росію

id = "sub1">

Для дзвінків з берегів Середземного моря Туреччини в Росію на сім-картах GLOBALSIM NEW налаштована пільгова тарифікація. Ціна хвилини голосового дзвінка на батьківщину - $ 0.75. Тарифікація похвилинна. Вхідні дзвінки при цьому безкоштовні. Це суттєво економить бюджет відпустки для туристів.

Дзвінки в Туреччині

id = "sub2">

Пільгова тарифікація на туристичних сім-картах налаштована і для дзвінків на номери турецьких операторів - $ 0.49 за хвилину вихідних дзвінків. Вхідні при цьому безкоштовні.

Де купити?

id = "sub3">

Оформити sim-карту GLOBALSIM NEW з пільговою тарифікацією дзвінків в Туреччині і пакетом інтернету можна на сайті Euroroaming.ru . Там же ви можете вказати необхідний для вашого смартфона тип -сім-карти, а також стартовий баланс.

Доставку можна оформити в ваше рідне місто.

Деталі тарифів GlobalSim, русифіковані інструкції до сім-картками можна знайти на сайті компанії євророумінгу.

Знижки та бонуси

id = "sub4">

Приємний бонус! Введіть код YAMOBI при оформленні замовлення на сайті http://euroroaming.ru/ і отримаєте знижку 5% на стартовий комплект.

Приємного вам відпочинку і незабутнього відпустки!

Схожі сюжети / 7

Але як залишатися на зв'язку, користуватися мобільному інтернетом, мессенджерами, соцмережами під час відпочинку і платити за це по мінімуму?
Де купити?

Новости