Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Відпочинок в Швейцарії влітку і взимку

  1. Пам'ятки Швейцарії.
  2. Карта Швейцарії з містами і курортами.
  3. Відпочинок в Швейцарії влітку.
  4. Відпочинок в Швейцарії взимку.
  5. Поїздка до Швейцарії, міста і визначні пам'ятки.

Швейцарія - затишний куточок спокою і стабільності в західній Європі. Яскраво виражені пори року, незабутні краєвиди, мальовничі долини і луки, гірські річки та озера, засніжені вершини, незаймана війнами архітектура міст, кращий в світі сир і шоколад, точні швейцарський годинник - така перед мандрівником відкривається Швейцарія.

Пам'ятки Швейцарії.

Швейцарія - дорога країна для відпочинку.

Швейцарія - не масове напрямок туризму, проте, з кожним роком потік російських туристів до Швейцарії збільшується. Про це свідчить позитивна статистика відвідування Швейцарії російськими громадянами з метою туризму. За офіційними даними Швейцарію відвідали 106 350 росіян в 2009 році, а вже в 2013 році кількість російських туристів становила 177 508 осіб.

Карта Швейцарії з містами і курортами.

Швейцарія - це максимальний рівень безпеки, сервісу і комфорту. Швейцарія не має виходу до моря, але це не заважає надавати комфортний літній відпочинок на озерах і цікаве екскурсійне напрямок. Цілий рік можна відвідувати Швейцарію в лікувально-оздоровчих цілях. Взимку в Швейцарії з грудня по квітень - гірськолижний сезон.

Відпочинок в Швейцарії влітку.

Відпочинок в Швейцарії влітку - це комфортні умови для екскурсійних поїздок і лікувально-оздоровчого відпочинку. Літо в Швейцарії - ідеальні погодні умови для відокремленого відпочинку в гірських альпійських селах (еко-туризм). Одними з найпоширеніших способів річного розваги в Швейцарії є піші та велосипедні прогулянки. Привабливі стежки в'ються серед казкових ландшафтів і призводять в затишні затишні куточки природи. Там можна насолодитися чистим повітрям, засніженими зубчастими верхівками гір, альпійськими луками, прозорими водами гірських озер і чудовою рибалкою.

Туристи захоплюються дзеркальної гладдю прохолодних озер Швейцарії: в них немов купаються навколишні їх таємничі гряди скелястих Альпійських гір і неможливо визначити ту грань, де закінчується дійсність і починається відображення.

Чи не дешеве задоволення складе відпочинок в Швейцарії на лікувально-оздоровчих і SPA курортах. Швейцарія займає 2 місце в світі за рівнем розвитку медицини. Оздоровчі курорти з лікуванням і профілактикою всіляких захворювань приймають тисячі постояльців і гарантують комфорт і якість лікування.

Екскурсійні тури в Швейцарію влітку - це можливість отримати максимум вражень від країни. Все частіше стають затребуваними суміщені тури, адже Швейцарія знаходиться в оточенні лідируючих країн екскурсійного напрямку. Можна поєднати поїздку до Швейцарії з відвідуванням Італії, Франції, Німеччини, Австрії та крихітного держави Ліхтенштейн. Причому це можуть бути комбіновані тури, що включають екскурсійну програму і відпочинок.

Відпочинок в Швейцарії взимку.

Відпочинок в Швейцарії взимку - це поїздка на кращі гірськолижні курорти в Європі. Особливою популярністю у активних туристів користуються новорічні та різдвяні дати. Однак, варто знову згадати про вартість. Відпочинок в Швейцарії обходиться туристам дорожче за інші європейські напрямків.

Більшу частину Швейцарії покривають гори - саме тому Швейцарія є еталоном зимового активного відпочинку, організації гірськолижних курортів і трас. Самі відомі гірськолижні курорти Швейцарії: Інтерлакен, Санкт-Моріц, Давос, Церматт, Саас-Фе, Лейкербад. Надовго залишаться враження від поїздки до Швейцарії - адже панорами, що відкриваються з оглядових майданчиків у горах, справді незабутні!

Поїздка до Швейцарії, міста і визначні пам'ятки.

Швейцарія - затишний куточок спокою і стабільності в західній Європі

Місто Цюріх у Швейцарії

Невеликі розміри країни дозволяють за одну подорож по Швейцарії відвідати більшість значущих міст, включно зі столицею - місто Берн, а так само Женеву, Люцерн, Цюріх, подивитися основні визначні пам'ятки Швейцарії, помилуватися природними красотами, скласти загальне враження про країну і примітити куточки для повторного візиту. Любителі природи і літературного героя - детектива Шерлока Холмса не упускають можливості відвідати найвідоміший Водоспад Райхенбах. Вагончики фунікулера швидко доставлять Вас на оглядову площадку, звідки важко не замилуватися найпотужнішим і величним в Альпах 250 метровим Рейхенбахський водоспад (Райхенбах) близько Майрінгема, що складається з декількох каскадів. Безліч легенд і таємниць розкриває екскурсія в Шильонский замок - один з найпохмуріших і відомих замків Швейцарії. Женевське озеро - особлива гордість швейцарців. На північному березі в мальовничих ландшафтах розташована «Швейцарська Рів'єра» - елітні курорти: Монтре, Веве, лютров, Ньон, Вернье, Вільнев.

Чудовий відпочинок в Швейцарії - заслуга чітко організованою, продуманої, стабільної роботи транспортної системи - розклад усіх видів транспорту взаємопов'язане. До будь-якого куточка країни можна дістатися з комфортом на автобусах, трамваях, поїздах, пароплавах. Тим більше, що для туристів тут передбачені квитки Швейцарської системи подорожей (Swiss Travel System), що охоплюють всі види транспорту. Варто особливо відзначити Швейцарські залізні дороги, які пропонують панорамні маршрути (в тому числі з екскурсією) по Швейцарії з незабутньою природою (Золотий перевал, Шоколадний потяг, Льодовиковий Експрес, Експрес Передальпи і т.д.).

)

Парк мініатюрних залізниць

Поїздка до Швейцарії з дітьми - прекрасний вибір! Чисте гірське повітря, унікальна природа, улюблені ласощі - шоколад і шоколадна фабрика, безліч атракціонів, зоопарків, аквапарків, парків розваг і музеїв. Варто особливо відзначити парк «Швейцарія в мініатюрі» (Swissminiatur), парк мініатюрних залізниць (Swiss Vapeur Parc), Музей під відкритим небом Ballenberg і Музей динозаврів.

Статті по темі Швейцарія:

Шильонский Замок в оточенні Альпійських гір і Женевського озера.

Новости