Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Відпочинок в Криму в жовтні: готелі, розваги, погода

  1. зміст:
  2. Погода в жовтні в Криму
  3. Крим в жовтні - палаци і музеї
  4. «Смачний» відпочинок в Криму в жовтні
  5. Де зупинитися в жовтні 2019

Все про відпочинок в жовтні в Криму 2019: про погоду, про те як добре провести відпустку в цей час року, де зупинитися і чим зайнятися.

зміст:

  1. Погода в жовтні в Криму
  2. Крим в жовтні - палаци і музеї
  3. «Смачний» відпочинок в Криму в жовтні
  4. Де зупинитися в жовтні

Якщо ваша відпустка збігся з жовтнем і немає можливості (або бажання) відправитися за кордон - варто звернути увагу на Крим. У цьому місяці на півострів поступово приходить осіння погода. Крим в жовтні привабливий для гурманів, мандрівників і романтиків.

Погода в жовтні в Криму

Жовтень - початок осені в Криму. Погода в основному тепла, ласкава, але мінлива. Сонячні дні, коли температура вдень може досягати 25 градусів тепла, можуть чергуватися з прохолодними і дощовими. Тому, збираючись в подорож, не забудьте куртку або светр. Вони можуть стати в нагоді. Але і про купальник забувати не варто. У перші два тижні жовтня цілком можна купатися - вода залишається прогрітій до +20 градусів. Ближче до листопада море остигає до +16.

Ближче до листопада море остигає до +16

Відпочинок в Криму в жовтні - Ай-Петрі

Відпочинок в Криму в жовтні - Ай-Петрі

Кримські гриби (п-в Крим в жовтні)

Кращого часу для активного відпочинку на півострові важко підібрати. Природа, втомлена від літньої спеки, знаходить друге дихання і стає неймовірно мальовничій. У цю пору року популярні прогулянки по лісах і горах, походи з наметами і ночівлі біля багаття, збір грибів, які як раз починають з'являтися. Дороги в жовтні в Криму стають вільними, оскільки більшість відпочиваючих вже покинуло півострів.

Тому подорожі пішки, на квадроциклі або велосипеді будуть безпечніше і легше. Дуже романтичні і популярні осінні кінні прогулянки.

Крим в жовтні - палаци і музеї

Жовтень - ідеальний час відвідати садиби і музеї півострова. Уважно, без суєти і натовпів відпочиваючих оглянути Воронцовський палац, Генуезькі фортеці, Ластівчине гніздо, Херсонес , Печерні міста, Бахчисарай та багато іншого. І не варто забувати, що найефектніші фотографії виходять якраз восени. Для паломників - прекрасна можливість відвідати стародавні монастирі і храми в спокійній і затишною обстановці.

Для паломників - прекрасна можливість відвідати стародавні монастирі і храми в спокійній і затишною обстановці

Екскурсія в Херсонес (Крим в жовтні)

«Смачний» відпочинок в Криму в жовтні

Також цей місяць - свято для справжніх гурманів. Осінь в Криму дуже щедра. Овочі, червона цибуля, фрукти, кавуни, дині, виноград, інжир, горіхи, гранати, мед, м'ясо і домашня птиця - все найсвіжіше і врожаю цього року. Це прекрасний запас вітамінів перед довгою зимою. Ціни цілком розумні, так як «високий» сезон вже давно позаду. І дуже приємно після дня, присвяченого прогулянкам, загорнутися в теплий плед і пити гарячий глінтвейн з знаменитого місцевого вина.

І дуже приємно після дня, присвяченого прогулянкам, загорнутися в теплий плед і пити гарячий глінтвейн з знаменитого місцевого вина

Відпочинок в Криму в жовтні за келихом вина

Відпочинок в Криму в жовтні за келихом вина

Ялтинська цибуля - дари кримської осені

Де зупинитися в жовтні 2019

Підведемо підсумки

Відправитися в Крим в жовтні 2019 однозначно варто. Ви зможете перед зимою надихатися цілющим повітрям і зміцнити імунітет. Вдосталь помандрувати або затишно провести час в готелі, милуючись природою. Жовтень Криму запропонує вам всю різноманітну палітру відпочинку.

Читайте більше:

Читайте також:


Новости