Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Відпочинок і погода в Греції у вересні 2018

  1. Острів Крит в вересні
  2. Острів Родос в вересні
  3. Халкідікі в вересні
  4. Афіни в вересні
  5. Острів Корфу у вересні
  6. Острів Закінф в вересні
  7. Коли краще відпочивати в Греції?
  8. Відпочинок і погода в Греції за минулими сезонами

Найвища концентрація приємних відчуттів від відпочинку в Греції, передає весь місцевий колорит, формується в період вересня. З перших тижнів осені спеку на узбережжях зникає, змінюючись приємним теплом. Це супроводжується помітним зниженням температури до + 27-30 градусів. Море при цьому зберігає оптимальний режим + 24-25 градусів. Дощі на всій території країни у вересні дуже рідкісні, панує безвітряна погода. Це час оксамитового сезону, що є найбільш привабливим для більшості туристів.

Важливо! Вересень - період оксамитового сезону в Греції, «золота» пора для кращого відпочинку з різноманітними водними розвагами і безпечної сонячною активністю.

Асортимент якісного проведення дозвілля досить широкий. Крім купання та прийняття сонячних ванн є маса цікавих розваг. Відпочиваючим надається можливість брати на прокат водний транспорт: мотоцикли, човни, катери. Також в пунктах оренди надається різноманітне оснащення для дайвінгу та вітрильного спорту.

Увага! Вересень Греції - період насиченого відпочинку всіх напрямків: пляжного, водних подорожей, культурних програм і шопінгу. М'яка погодна обстановка підходить будь-якої вікової категорії туристів.

У вересні туристів Греції очікує насичена культурна програма. Екскурсійні програми відрізняються великою різноманітністю, надаючи можливість ознайомитися з пам'ятками античної архітектури і життям народів, що населяли балканський півострів протягом кількох тисячоліть. Доповнюють список ряд культурних фестивалів, що дозволяють оцінити еволюцію історичного розвитку Греції.

Відкриті веранди різноманітних ресторанів і вуличних кафе ваблять приємним ароматом мокко і ванілі. У вересні в Греції починаються традиційні розпродажі та знижки на більшість товарів. Можна цілий день провести, гуляючи по яскравим магазинчиках і крамницях і набуваючи сувеніри для рідних і друзів.

На клімат Греції восени впливають безліч чинників. Гори Балканського півострова ще зупиняють прохолодні північні вітри у вересні, зберігаючи літні мусони, що приносять з собою прохолоду і вологу, м'яко знижують літню спеку.

До кінця вересня погода починає втрачати стабільність. Це в першу чергу стосується північній частині Греції. На Корфу, зокрема, можлива дощова погода з вітром, що змінюються сильним потеплінням. Гарантовано стабільна тепла погода панує на південних грецьких островах. Так, на острові Родос панує стабільний температурний режим (+20 градусів) аж до початку листопада.

Острів Крит в вересні

Приваблює туристів незабутніми днями відпочинку на лазурному морському узбережжі. Плеяда осінніх фестивалів дозволить краще ознайомитися з життям Греції і стати її активним учасником. З розмахом проводиться святкування православних подій у вересні. Встановлюються маленькі ринки церковних товарів, і проводиться ряд безкоштовних екскурсій по старовинним храмам. Температура повітря вдень становить близько +28 ° С, вночі - +23 ° С. Температура води: максимальна +25 ° С, мінімальна 21 ° С.

Острів Родос в вересні

Висока чисельність пам'яток - відмінна риса острова. Історичне багатство Родосу складають безліч архітектурних об'єктів: Колос Родоський, старовинне місто Ліндос, Палац Великих Магістрів і багато інших споруд. Руїни древніх міст і замків з їх яскравою панорамою і можливістю ознайомитися з інфраструктурної оснащеністю попередніх цивілізацій - захоплюючий об'єкт дослідження. Температура повітря вдень становить близько +27 ° С, вночі - +23 ° С. Температура води: максимальна +27 ° С, мінімальна + 23 ° С.

Халкідікі в вересні

Туристична програма дозволить поєднувати пляжний і морський відпочинок з захоплюючими екскурсіями. Зокрема, відвідування побудованих в скелях чоловічих монастирів. Для цього слід відправитися в автономно розташовану область Афон. Погода відрізняється дощовою через двоїстих кліматичних впливів: континентального і середземноморського. Відзначається поступове скорочення світлового дня. Температура повітря вдень становить близько +27 ° С, вночі - + 14 ° С. Температура води: максимальна +25 ° С, мінімальна + 21 ° С.

Афіни в вересні

Будучи столицею держави Греція, місто найбільш відвідуваний туристами. Висока тривалість пляжного сезону: не менше п'яти місяців в році - відкривають простір для різноманітних водних розваг. Велике число архітектурних пам'яток і насичена екскурсійна програма дозволяють значно урізноманітнити відпочинок. Погода в вересні в Афінах відрізняється відносною стабільністю. Температура повітря вдень становить близько + 29 ° С, вночі - + 17 ° С. Температура води: максимальна +25 ° С, мінімальна 21 ° С.

Острів Корфу у вересні

Погодні умови Корфу у вересні мають у своєму розпорядженні до екскурсій. Надається унікальна можливість відвідати храм Посейдона, руїни храмів Артеміди, Ери і Аполлона. Гора Пантократор також рекомендується до відвідування: з її вершини повністю оглядається весь острів, вплость до берега Албанії. В кінці вересня наступає дощовий період, обумовлений початком перехідного періоду. На початку місяця можливі часті грози, що супроводжуються сильними поривами вітру, а ближче до кінця вересня - затяжні дощі. Температура повітря вдень становить близько + 27 ° С, вночі - + 16 ° С. Температура води: максимальна +25 ° С, мінімальна 21 ° С.

Острів Закінф в вересні

Острів славиться знаменитими Голубими печерами, що стали улюбленим арт-об'єктом для численної реклами курортів. Печери представлені трьома мальовничими гротами, дістатися до яких можна на кораблі. Погода відрізняється стабільністю, що надає можливість захоплюючого пляжного відпочинку, з кінця вересня починаються дожді.Температура повітря днем ​​становить близько + 25 ° С, вночі - + 15 ° С. Температура води: максимальна +25 ° С, мінімальна +21 ° С.Для того, щоб отримати HTML код натисніть на кнопочку Исходник і скопіюйте код в буфер.

Коли краще відпочивати в Греції?

січень | лютого | березень | Квітень | Травень | червень | Липень | Серпень | вересень | Жовтень | Листопад | грудень

Відпочинок і погода в Греції за минулими сезонами

ПОГОДА ВЗИМКУ | ПОГОДА НАВЕСНІ | ПОГОДА ВЛІТКУ | ПОГОДА ВОСЕНИ

Коли краще відпочивати в Греції?

Новости